Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tarpan

Duże Volvo

Polecane posty

Jestem Ciekaw czy Panie wolą mimo wszystko małe czy duże samochody ? Czy wybrały by zwykłą osobówkę czy może terenowego SUV'a, gdyby miały taką możliwość ?

Gość tweeris
Suvy sa popularne w Usa w Polsce i na Zachodzie mniej , a to dlatego ze u nas benzyna jest 2,5 razy drozsza...

Ja jezdze V50, maz XC60. Podobaja mi sie takie wieksze samochody, ale jak mamy jechac gdzies na impreze i ja mam prowadzic to wybieram mojego kombiaka ;-). Jakos tak wole sie w mniejszym aucie.

Gość ja wole male auta
SUVy sa niepraktyczne. Tak naprawde to auto do niczego - do miasta za duze, w terenie tez sobie nie poradzi jak prawdziwa terenowka. Moj kolega ma SUVa, ale do pracy dojezdza fiatem 500 zony, bo latwiej zaparkowac, a SUVa bierze od wielkiego swieta.

No tak niektórzy powiedzą że nie praktyczne, ale za to są bezpieczne jeśli zdarzy się wypadek w większym aucie które jest do tego bardzo dobrze zabezpieczone mamy większe szanse na przeżycie.

panie wolą przede wszystkim duże penisy i dorodne pękate jaja

Gość hjhkjhkjkjkll
tylko volvo. ale wolałabym np v50 albo c70 niz xc 60 czy xc70

Gość FrankWilliams
XC90 czy XC60 to napewno bardzo dobre i bezpieczne modele, ale mniejsze modele Volvo raczej nie ustepują im w dziedzinie bezpieczeństwa

To nie lada gratka że teraz możemy kupić Volvo XC90 w wersji wyposażenia Summum płacąc za nie jak z a Kinetic czyli o jakieś 21 tyś zł taniej. A co ma taka wersja Summum ? : * aktywne reflektory Dual-Xenon * chromowane listwy pod tylnymi światłami * aluminiowe elementy wykończenia (piaskowane srebro) * chromowane wykończenia przodu nadwozia * zmywacze reflektorów * śruby antykradzieżowe do aluminiowych tarcz kół * układ wspomagania parkowania tyłem * elektrycznie regulowany fotel pasażera obok kierowcy bez pamięci ustawień * wspomaganie układu kierowniczego o zmiennej sile w zależności od prędkości (nie dotyczy D3) * tapicerka Summum, Softleather * 7.0x18" obręcze ze stopów lekkich 235/60 R18, SITU LA

Gość mielismy v70
i na co dzień ciężko się tym jeździło... cofanie, parkowanie, w zatłoczonym centrum, porażka, na wąskich uliczkach stres żeby o coś nie zachaczyć... za to super na wakacje .... duzo miejsca, duży bagażnik, wysoki komfort jazdy.... mimo wszystko na co dzień wole coś pokroju golfa.... małey zwinny kompakt, który wszędzie wjedzie i znajdzie miejsce parkingowe

rzeczywiscie duże modele takie jak V70 czy XC90 do jazdy po mieście są ok ale przy parkowaniu może być ciężko

A PR-owiec Volvo dalej nadaje! Pisz o autach, a nie tylko zachwalaj swojego chlebodawcę! Lubię duże auta, mam SUV-a, ale dziękują za xc90. Konstrukcja tego auta ma już ponad 10 lat.

Chyba masz nie aktualne info ponieważ model XC 90 Zimą 2006 roku przeszedł pierwszy poważny lifting, obejmujący przede wszystkim drobny retusz wyglądu i XC90 korzysta z płyty podłogowej, która jest wykorzystywana także w modelach S60, V70 i S80. Więc moim zdaniem pisanie o nie aktualności auta jest nie na miejscu.