Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona łoniakami;/////

Pytanie do mężczyzn - czy przeszkadzałyby wam pojedyncze włosy na pochwie?

Polecane posty

Ja wiem, ze taka jest moda, tak jak na taulaze i kolczyki w jezyku.Dla mnie to jest nie do przyjecia.Czasem i ja golilem pipki swoim roznym dziewczyna, ale to miala byc taka chwilowa faneberia.Forma pewnej zabawy!Owszem mozna sie wygolic pod pacha i t.zw. okolice bilkini(przed pojciem na plaze), ale tak totalnie sie pozbywac owlosienie lonowego???Moze ze strachu, zeby sie tam nie zalegly medy, jak dziewczyna sie lajdaczy na kazdym kroku.A moze rzeczywiscie jestem starej daty!!!

Dziewczyno, ty się na aktorkach TAKICH filmów nie wzoruj, bo one maja cały sztab specjalistów, by wyglądać gładko. Plus odpowiednie oświetlenie, makijaż itp. Tobie została maszynka, ewentualnie depilator - powodzenia życzę, jeśli masz kasę - laser:)

Oblubienica -> bo tu już żonata a mąż chyba nie jest skory do dzielenia się tobą więc w pewnych sprawach nie mogę liczyć ;)

Oj tam, oj tam:p Z tym łajdaczeniem to nieco przesadzasz. Wiele kobiet depiluje się całkowicie, bo ich faceci tego oczekują.

Oblubienica -> nie oj tylko to poważne ograniczenie możliwości tego co mogę od ciebie chcieć lub ty robić ze mną :P

tele-echo - jesteś dość przykry:) Mojemu mężowi jest wszystko jedno, tak naprawdę. Jednak nasze kwestie wózkowe nie będę w tej chwili omawiane. Ja tylko stwierdzam fakt - kobiety robią najczęściej to, czego oczekują od nich czasy, w których żyją.

Oblubienica -> gdyby się nie goliły to i tak faceci by się chcieli seksić wiec to raczej własny wymysł kobiet lub uleganie facetom ;) no chyba że same chcą się golić na łyso ;)

Ja uważam, ze to jest tak, że pewne czasy maja swoje standardy, do których wszyscy się przyzwyczajają i zaczynają uważać za jedyne właściwe. W pewnym momencie brak depilacji zaczyna razić- mężczyzn i kobiety. Zauważcie, ze i faceci się golą na całym ciele. Mnie się to nie podoba, ale co robić:)

Niektorzy faceci sie tez depiluja, gola w kroczu,Ciekawe co kobiety o tym mysla.Faceci tez gola sobie klaty, bo to taka moda.To normelne???

Oblubienica -> tylko że jak wszystkie będą ogolone to faceci zaczną fantazjować o zarośniętych cipkach ;)

Może, ale duchem naszych czasów jest przesadna dbałość o higienę itp. Wydepilowanych facetów nie trawię o nigdy bym z takim do łóżka nie poszła.

bo takie czasy że niektóre osoby zapomniały że kobieta ma być kobieca a facet ma być męski niemniej golenie/przycinanie włosów łonowych i pod pachami u faceta popieram ale golenie nóg, rak, klaty to dla mnie takie nie męskie. taki zupełnie ogolony facet będzie przypominał chłopca (mówię tylko o owłosieniu) a nie faceta

Oblubienica-A dlaczego nie trawisz.Przeciez to takie higieniczne i modne.Musze sie przyznac, ze ja w zeszlym roku kupilem sobie krem depilacyjny i sam chcialem wyproboac jak to jest i usunelem sobie owlosienie lonowe.Strasznie glupie uczycie!!!Juz wiecej tego nie zrobie!!!

Gość Grzesław
A po co to golic? Niech rosną.

tele-echo - jesteś złośliwy, więc dyskusję z tobą już zakańczam. Ja ani razu nie napisałam, jakie jest moje zdanie, pisze tylko jak jest w dzisiejszych czasach. Ale są ludzie, z którymi się nie dyskutuje. Przypominasz mi mojego kuzyna, starego kawalera niedojdę.

Gość dddddddd
"Ty masz rację Ale w tej chwili presja jest tak wielka, że na widok kobiety niewydepilowanej każdy odwraca się ze wstrętem. Czy ona chce, czy nie chce - musi się depilować" Oblubienica nigdy nie zgodze sie z czyms takim! I jeszcze dodajesz, ze wlosy to niehigieniczne!! Sorry, ale to jest glupota. Kobieta NIE musi sie depilowac, i nikt nie odwraca sie ze wstretem jesli ma wlosy "tam". Jak Ty cos takiego propagujesz to naprawde wstyd. Kazdy niech robi jak sie mu podoba bo nie dla kazdego wygolona cipka to pieknosc. DLa mnie np. to wyglada jak mala dziewczynka i wcale mi sie to nie podoba. TAk wiec nie kazdy!!!

dddddddd - tak się składa, że bywam dość często w damskiej przebieralni:p Kobiety robierają się do rosołu. WSZYSTKIE sa wydepilowane CAŁKOWICIE.

Gość Grzesław
A po to golic pochwe? Niech na niej rosną włosy.

Gość hyde park ****
peseta? ale moze bolec..

Gość hyde park ****
dddd- ile masz lat?

Oblubienica-Tu masz widze mentalnosc Kalego.Jak Tobie sie cos nie podoba, to dobrze, ale jak komus sie cos nie podoba to niedobrze!!!

Levi - uważam, jak wcześniej próbowałam wyjaśnic, co wielu nie zrozumiało, ale tak to juz jest, że Polacy rzadko co rozumieją - że chcą i muszą zlało się w jedno. Tak juz jest i tyle. Jak w średniowieczu wyrywano włosy znad czoła, by było ono wyższe. Chciały, czy musiały?

Oblubienica -> to nie zlanie się chcenia i muszenia tylko zmienne kanony piękna. w średniowieczu lubiano kobiety z lekką nadwagą a dziś preferuje się normalną szczupłą sylwetkę z kobiecymi krągłościami i nie zdziwię się jak kiedyś wróci "moda" na te z lekką nadwagą (ze sporymi krągłościami i lekkim brzuszkiem)