Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninaaaaaaaaaaaaa

Wy też tak macie?

Polecane posty

Gość ninaaaaaaaaaaaaa

Czuje sie ostatnio od jakiegos tygodnia bardzo apatyczna. nic mi się nie chce ,a jednocześnie męczy mnie nic nie robienie i siedzenie w bałaganie Nawet rozmowa z ludźmi mi się jakoś nie klei. jetsem jakaś otłumanona ciagle.. nie wiem czy to przez te zmiany pogody?Czy dlatego ,że wiosna idzie? czy dlatego ,że mam dużo stresu ostatnio?

Gość ninaaaaaaaaaaaaa
założylam nawet pieluche zeby nie musiec chodzic do kibla

Gość vcxbxczvz
Ja mam odwrotnie bo po zimie, znowuż zaczyna mi się chcieć robić cokolwiek.

Gość ninaaaaaaaaaaaaa
nie no mam swoje obowiązku tyle co wcześniej tzn studia bo nie pracuje nawet ostatnio miałam dużo nauki i dalej mam bo jeszcze mam egzaminy do konca marca Jakos w sumie robę wszystko co trzeba ,ale jestem strasznie apatyczna i strasznie mi się nic nie chce Na wiosne zwykle też odżywam ,ale jeszcze nie ma takiej typowej wiosny jest przedwiośnie póki co..

Gość ninaaaaaaaaaaaaa
a tą pieluchą to podszyw oczywiście

Też tak mam, nie przejmuj się. Totalne otumanienie, dopiero wieczorem nabieram energii. To pewnie zmęczenie po zimie i te ciągłe zmiany ciśnienia i pogody.

Gość takiiii
być może jest to spowodowane brakiem zajęć i zbyt dużo ilością wolnego czasu-no i tak jak pisze,brak obowiązków..też tak miałem,jak nie miałem nic do zrobienia to nic nie robiłem..teraz jest praca,dom i nie ma kiedy leniuchowac.A może masz depresję,co Cię cieszy?co Ci sprawia przyjemność?kto lub co jest Twoim motorem napędowym?

Gość ninaaaaaaaaaaaaa
pewnie tak bo ja mieszkam na wschodzie pl i np wczoraj padał śnieg ,a dzisiaj jest z 5 stopni i wieje wiatr ..

Gość ninaaaaaaaaaaaaa
takiii - ostatnio nie miałam zbyt wiele wolnego czasu bo ciagle miałam jakieś egzaminy i sie uczylam . zresztą nadal mi jakies zostały

Gość takiiii
ale co Cię cieszy i sprawia przyjemność?masz chłopaka?

Gość moria9999333334444
ja tak mam od 1,5 tygodnia odkad narzeczony jest na kursach służbowych. do tego jeszcze sie rozchorowałam...

takiii - w takich dniach nic nie cieszy, nawet to, co wcześniej sprawiało przyjemność

Gość ninaaaaaaaaaaaaa
takiiii- mam ,ale nawet zbytnio ostatnio nie mam ochoty na spotkania z nim ;( Chciałabym być żywsza żeby mi się wszystko chciało itd ,ale popadłam w jakąś apatię. kiedy nie musze to nigdzie nie wychodzę

Gość ninaaaaaaaaaaaaa
Moglam np się spotkać w tym tyg z dawno nie widzianymi znajomymi ,ale im odmówiłam. nie wiem czy się nie obrazili.. Poza tym czuje się zaniedbana strasznie i rzeczywiście to nawet mogłabym o siebie bardziej zadbac. tzn maluje się i jestem czysta czy sie depiluję to jak zawsze ,ale np mam juz odrosty duże ,zęby zawsze miałam jasne ,ale byly wybielane i efekt już zanikł , widać na buzi ,że jestem zmęczona bo ja to widzę, mogłabym jeszcze zrobić sobie fajny macicure ,pedicure, itd ale jakoś nie miałam ostatnio czasu i sie czuje taka zaniedbana Mam troche syf w pokoju i nie chce mi się sprzatać zbytnio.. no jakaś masakra.. przynajmniej sie uczę..

Gość ninaaaaaaaaaaaaa
up

Gość takiiii
depresja,przerabialem to. A teraz wiem że życie jest piękne.

Gość ninaaaaaaaaaaaaa
Mam nadzieje ,że to nie depresja tylko taki przejścowy okres..

Gość ninaaaaaaaaaaaaa
Co tam jeszcze.. włosy mam zniszczone bo dawno np nie przycinałam końcówek, skóre mam suchą .. dawno nie ćwiczyłam . jestem szczupła ,ale ćwiczyc by mi się przydalo.. obżeram sie ostatnio jakimiś niezdrowymi rzeczami I nie chce tak robić ,ale nie potrafie sie zmobilizować żeby było inaczej. a od tego tygodnia to jest masakra poprostu jak marnuje cza

Takii - z całym szacunkiem, ale nie rób tu za psychologa i nie wmawiaj ludziom chorób. Chyba, że masz na myśli depresję sezonową, którą każdy w mniejszym lub większym stopniu przechodzi na przedwiośniu. Depresji na pewno nie diagnozuje się po tygodniu kiepskiego samopoczucia.