Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlusty brzuch mam

Mam dość bycia grubą ! idę na liposukcję brzucha :))

Polecane posty

Gość tlusty brzuch mam

pierdziele to , cwicze cwicze i zadnych rezulatow, tlusty brzuch a fuu , pojde na liposukcje i juz zawsze bede miala ladny plaski brzuszek :)

Gość tez_popieprzony
jasne. ty bedziesz legalnie i wszystko zrobia tobie dobrze i cacy :P. tak se to tlumacz. a kurwa mniej zrec i cwiczyc i to wszystko co trzeba zrobic. podejrzewam jednak, ze pewnie jestes anorektyczka jakas, chuda jak palec ale gdy patrzysz w lustro widzisz co innego.

Gość tlusty brzuch mam
przeciez nie jem duzo !! schudlam a nadal mam gruby brzuch , jak siedze teraz to mi sie opona robi i mogą ją palcami wziac :O wszedzie schudlam ale na brzuchu nie

Gość Xy none sens
a j amyślę że mięsnie masz sflaczałe. Taki ładny fałdzik skórny

Gość tlusty brzuch mam
nie ,bo miesnie czuje palcami, chcialabym miec je lekko widoczne a nie taka tłusta skore :O

Gość nie rozumiem twoich
kochaniutka, moj ojczym zrobil sobie liposukcje brzucha po tym jak schudl najpierw 20 kg, swietnie wygladal do czasu, jak przytyul to ma teraz takie jakby dziury w ciele, bo wszedzie jest spasiony a tam gdzie mial odsysanie nie ma juz tluszczu i tam nie tyje. Lekarz mu wyjasnil ze komorki tluszczowe nawet jak sie jest szczuplym nie znikaja tylko sie kurcza a jak tyjesz spowrotem sie powiekszaja, a ze mu ten tluszcz wyjeto wiec nie ma co sie pogrubiac....wyglada masakrycznie

Gość tlusty brzuch mam
ja o tym wiem , wtedy tyje sie w innych miejsach np na nogach lub rękach. Ale tyć nie mam zamiaru .

Gość tlusty brzuch mam
i co myslicie?

Gość tlusty brzuch mam
jak mi wyjmą ten tluszcz to zrobie na nim frytki

Gość szzzooszeeekkk
Kaliban - nie znasz sie :) liposukcja usuwa tluszcz na zawsze ,ale jesli znów przytyje tuszcz jej pojdzie np w twarz ,ramiona albo nogi i bedzie beznadziejnie wyglaala

Gość spotrixx
Ja też mam tłusty brzuch :/ a tu widzę na siłę wpierają że jesteś gruba i źle się odżywiasz :) Ja Cię rozumiem, tez myslałam o lipo, jestem szczupła z natury, zawsze byłam, ale ten brzuch...co z tego że regularnie cwiczę (3x7 sztuki walki) skoro nie schodzi z brzucha..? mam mięsnie ukształtowane ale nawet ich nie widać pod tym kozuchem :/ nigdy nie byłam gruba, nawet po ciąży, nigdy nie będę też, nie wiem skąd ten brzuchol mi się robi..zawsze taki miałam i tyle. Też myślę o lipo... orientowałaś się jaki jest koszt tego zabiegu?

Gość szzzooszeeekkk
Nie wiem czy autorka tu siedzi ,ale ja Ci odpowiem :P bo miałam brzuch - 5 tys ,ale liposukcja laserem - jest jeszcze BodyJet - chyba w podobnej cenie ,ale ja nei chciałam narkozy :P

szzzooszeeekkk => Obejrzyj sobie argentyńskie miss :P Widać po nich jaka ta liposukcja skuteczna :D

Gość szzzooszeeekkk
U mnie minąl prawie rok i nadal mam brzuch taki jaki był ;) Nigdy problemów z wagą nie miałam ,zawsze byłam szczupla -ale brzuch nie - czuc było tluszcz ,też keidy siadałam mogłam taką fałde wziąc w palce - teraz jestem płaska :D

Gość zabrakło czarnych ników
szczotek, a możesz kogoś polecić?? lekarza, klinikę?

Gość szzzooszeeekkk
Zalezy jakiego efektu oczekujesz ,co chcesz robic ?

chciałam odessać tłuszcz z opony :/ mam ładną sylwetkę, tylko że ciągle mam sadło na brzuchu i boczki - to jest mój problem.. ciężko mi schudnąć w tych miejscach.. tym bardziej że mam szzupłe ramiona, nogi..tylko ten brzuch i boczki :O

Gość szzzooszeeekkk
A bierzesz pod uwagę narkoze? bo wtedy rzeczywiscie bodyJet byłby ok . Ja tez bylam szczupla, nigdy nie mialam problemów z wagą , jadłam co sie dalo ,a waga stała i tak jest nadal. Ale od dziecinstwa mialam ten brzuch ''otłuszczony'' Nie wiem jak to wyjasnic, kiedy się siedzi np na krzesle to moglam wziąc te skóre w palce , taki wałek paskudny :O I autorka tego topiku ma chyba ten sam problem . Nie chcialam narkozy ,wiec wybralam smartlipo- moze slyszalas ,jesli sie tym interesujesz :P W znieczuleniu miejscowym ,cieniutki drucik i na koncu laser , rozpuszczony tluszcz ma się niby wchlonąć w ciagu 3 miesiecy - ale na forach pisali ludzie ,ze jednym sie wchlania a inni nie widza efektu , jak juz mam tyle wydać to chcialam efekt , wiec zrobiłam laserową liposukcje i lekarz mi oddesal ten rozpuszczony tłuszczyk ;) Siniaki byly przez kilka dni (4-5) skora na brzuchu byla twarda jak kamien w niektorych miejscach bolalo,przeszlo wszystko po tygodniu , a taki ostateczny efekt był po ok 2 tygodniach ,jak juz opuchlizna zeszła i wreszcie pozbylam sie tej fałdy ;)

biorę pod uwagę własnie tą lipo laserem :) chyba najlepsza opcja. Mogłabyś polecić mi kogoś? Ja myślałam o czechach, bo czytałam że tam najtaniej.. a długo czekałaś na zabieg? od zapisania się? bo ja jestem już zdesperowana i zdecydowana :)... Aha, a nie wiesz jak wygląda potem sprawa z ciążą? czy te odessanie , a potem ciąża za jakiś czas nie zdeformuje całego efektu?

Gość szzzooszeeekkk
Co do ciązy nie wiem ,bo ja nie zamierzam miec dzieci ;) Wiem ,ze trzeba uwazac z wahaniem wagi... lekarze o tym chyba zapominają albo nie chcą mowic... Bo laser zniszczy komorki tluszczowe na zawsze i jesli przytyjesz to ten tłuszcz pojdzie ci tam gdzie go do tej pory nie bylo... np w twarz , ramiona , uda , rece . Zarowno przy bodyjet jak i laserowej . Tu ktos pisal ,ze mial lipo brzucha przytyl i wyglada masakrycznie. I to niestety prawda , jesli tluszcz zostanie zle usunięty to zrobią sie ''dziury'' na brzuchu po przytyciu :O Wiec trzeba trzymac wagę na tym samym poziomie bo ofekt moze byc oplakany , widzialam na stronie realself.com kobiete z czyms takim , wygladala strasznie :O Czechy- masz na mysli brzuchanskiego ? Nie wiem za daleko jak dla mnie ;) Ja robiłam w otwocku k/warszawy , czekalam jakies 10 dni bo zwolnilo sie miejsce . Taniej ma jakas p Kasia Tuczyńska - Sulęcin k. Poznania ,na kafeterii duzo ludzi ją chwali :)

Gość rzesa1212
witam.Ja mialam niedawno robiona liposukcje brzucha u dr,wiatroszka we wroclawiu i zaluje ze zrobilam ja az tak pozno!!!!!!!!!!!!!!efekty super,tyle czasu kompleksy z powodu brzucha a tu w 2tyg wszustko sie pieknie zagojilo i brzuch plaski jak decha!!!!!!!!!POlecam Geniusza Dr,Wiatroszka z wroclawia

Gość rzesa1212
ps.do tej turczynskiej dzwonilam ale nawet nie raczy odebrac telwiec jak sie do niej umowic wogole????zreszta dla mnie to od rau podejrzane,jesli teraz nie odbiera tel.a cos niech sie po operacji stanie to tez nie odbierze???Zalosne.....NIby tyle operacji wykonuje a nawet recepcji nie ma i telefonistki!!!!!!!!!!!!

Gość tanda...
powiedz jaka metoda mialas to robione.Tez sie zbieram ale bije sie zatorow o ktorych kiedys tyle sie naczytalam.

po cholerę wam operacja ? znajdźcie sobie faceta który zaakceptuje was takimi jakie jesteście, nienawidzę plastyków

Gość tanda...
moj facet mnie calkowicie akceptuje.Jednak dla mnie jest to maly mankament ze moj brzuch nue jest zupelnie plaski.

Gość rzesa1212
Mialam odmiane liposukcji,nie pamietam jak to sie z angielskiego nazywa,ale to nie zadne smartlipo,Teraz sa nowoczesne maszyny i metody,ja np.mialam tydzien siniaki lekkie a nie jak po tradycyjnej liposukcji jest sie az czarnym od siniakow!!!!!!!!!Pozatym sam zabieg nie jest pod narkoza a w znieczuleniu miejscowym,to tez plus,wzielam sobie tylko hotel,a na drugi dzien pojechalam autem do domu (200km=_),żaluje ze tak pozno to zrobilam!!!!!!!!!!Mimo iz jestem mloda i szczupla,genetycznie mialam tluszcz na brzuchu to pierwsze wakacje na ktore wyjde dumna w stroju kapielowym!!!!!!!!!!!!!

Gość rzesa1212
chyba tu nie chodzi o akceptacje ze strony partnera a akceptacje samej siebie,bo akceptacja partnera niestety nie wystarczy:(((