Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcodaeljzrobic:(

Facet przestał się do mnie odzywać bo powiedziałam mu ze nie jestem dziewicą !!

Polecane posty

Było super ,spotykalismy sie od miesiaca ,zeszli na temat seksu ,on ma 25 lat , ja 23 . Przyznalam sie ,bo czemu niby mialam oszukiwac ? Przyjal to do wiadomosci i przestal sie odzywac z dnia na dzien ,napisalam mu dlaczego sie nie odzywa ,a on ''bo szukalaem dziewicy a nie puszczalskiej '' :(

Gość Meski lizacz
A laske robisz???

a on tez byl prawiczkiem? bo jesli nie to bez sensu obraza sie jak dziecko..

no wlasnie byl prawiczkiem , bo jest wierzący

Gość Lulek27
SPróbuj się z nim spotkać jesli Ci zależy na nim i wytłumacz , że gdybyś go znała wcześniej to by do niczego nie doszło, że popełnia się błey itp. JEśli nie zorumie, tzn. że nie zależy mu na Tobie, tylko na tym, by znaleźć jakąś dziewicę. Rozumiem że może to faceta zaboleć, ale jeżeli by się zakochał, to by to przełknął. i chyba za wcześnie o tym pogadaliście. a może z II strony dobrze

Gość kskskkslaalla
Tacy faceci mają nasrane we łbie , daruj sobie. Jesli skresla cie z powodu dziewictwa to co bedzie potem ?

olej kolesia faceci chca ruchac wszystko co sie rusza a na koniec chca dziewicy !! żenujący facet

Gość fegret etet
facet chce być z dziewicą to jego problem i ch wam do tego. jak kobieta oczekuje że jej facet będzie wysoki, przystojny brunet, z dobrego domu,na kierowniczym,dobrze płatnym stanowisku, będzie szarmancki, elegancki , dobry w te klocki i z metrową pałą, i twardy z zewnątrz miękki w środku i sratatatatatatata to jest ok. a jak facet ma jakieś oczekiwania to się mało nie poplujecie ze złości...

Gość fegret etet
tomcioszek ty jesteś żenujący. jakie ruchanie, jak dziewczyna pisała że on jest prawiczkiem bo jest wierzący?

I bardzo dobrze zrobił. Żaden mądry facet nie chce mieć dziewczyny puszczalskiej.

Gość lepiejgozostaw
lepiej go zostaw puszczalska szmato on miał racje.

I bardzo dobrze zrobił. Żaden mądry facet nie chce mieć dziewczyny puszczalskiej.

dla mnie to jest chore...wymaganie dziewictwa lub prawictwa a jaka autorka mialaby pewnosc [gdyby byla ta dziewica] ze facet by jej nie przelecial i nie zostawil...tylko to ze jest wierzacy? kurwa jaja sobie robicie

Gość jeremiaszzz
ciebie to już żaden porządny facet nie będzie chciał zostali ci jedynie faceci druggiej kategorii - brzydcy, biedni, rozwodnicy z dzieciakami, a porządnych facetów lepiej zostaw w spokoju puszczalska suko !

Gość hdjdjkkkkkkkk
widze ,ze tu sie odezwali sami katolicy ,tyle w was tolerancjo co kot naplakal , banda hipokrytów, wrod katolikow jest najwiecej patologii psychole

Gość gdyby Kaczor był dobry
kup mu na otarcie łez, na sexshop69.pl dziewiczą vaginę za 79 zł.

Gość fegret etet
kobieta inna niż wszystkie jeśli jest na tyle wierzący, że sam jest prawiczkiem i wymaga dziewictwa to z fiki miki raczej by czekał do ślubu,a wtedy nie tak łatwo o "zaliczę i zostawię".

Gość fegret etet
hdjdjkkkkkkkk jeśli w katolikach jest mało tolerancji , to coraz bardziej zaczynam ich szanować. Tolerancja była wartością sto lat temu, teraz jest oznaką braku własnego zdania.

Gość hdjdjkkkkkkkk
ale co jest zlego w tym ,ze nie jest dziewicą ? ludzie sie dobiera od tak na pstryknięcie palca? Ja tego pojąc nie moge , ktos jest wierzący ok , wybiera sobie partnerke potem ona mu nie odpowiada - pod wzgledem dopasowania w lozku i co ? Meczą sie ze soba ? Bo rozwodu wziac nie mogą. A oceniac kogos jakim jest czlowiekiem po dziewictwie ? :O

Gość fegret etet
entkastudentka* zależy jaka wiara. poza tym co innego wybaczyć błędy, a co innego związać się z kimś kto je popełnił.

Tolerancja nie oznacza braku własnego zdania. Tolerancja oznacza szacunek dla innego człowieka, mimo jego poglądów. Z braku tolerancji najczęściej biorą się -izmy.

Gość fegret etet
hdjdjkkkkkkkk ty nie widzisz nic złego, ale on tak. to on się ma z nią wiązać nie ty, więc tu akurat jego zadnie się liczy. może sobie oceniać po dziewictwie, tak jak i po wszystkim innym. nie rozumiesz,że ludzie na świecie mają różne wartości? a co robią niedopasowani po ślubie, nie wiem, ty też się nie dowiesz, zresztą po co ci ta wiedza jak cię to nie dotyczy?

ale on jej nawet nie dał szanasy, od razu skreślił, ja mam wrażenei ż e autorka jest 'porządną' kobietą i niechodiz by sie z nią wiązał, ale os razu skreślał jako osobę?

Gość fegret etet
wredny prowokator - co do twojej definicji tolerancji : masz bardzo stary słownik

Gość Tadeusz Spermateusz
Chop boi sie seksu. Sam jest prawiczkiem i sie wstydzi. Chce kogos z dosewiadczeniem. Zaproponuj mu dzi*vke z przydroznego rowu. Moze wtedy sie otworzy i zacheci do nowych doznan. Uswiadom mu, ze wybor partnera seksualnego miedzy prawa a lewa reka to zaden wybor.

Gość fegret etet
entkastudentka* - nie musiał dawać jej szansy, nie spełniała jego kryteriów to jej podziękował. jesteś pewna , że dałabyś szansę pierwszemu lepszemu facetowi spotkanemu na ulicy?