Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaM-

Zmierzch

Polecane posty

Gość KasiaM-

Oglądam Zmierzch i jest mi okropnie przykro :(.Wiem.głupi film dla nastolatek.Tak bardzo bym chciała,aby ktoś tak mnie kochał i troszczył sie o mnie jak Edward o Bellę :(.R Ech,muszę zejść na ziemię .

Gość pipson
ale gniot z tego filmu :o i ja nie wiem czym sie tu podniecać, ten facet wygląda jakby przjechal go walec po twarzy :D

Gość ale nuda ten film
zasypiam

Gość KasiaM-
Nie pasuje do współczesnego świata :(

mnie się podoba ten film nawet, wcale nie mam ochoty na taką miłość, po prostu jakiś wyrwany z innego świata ten film

Gość podravka
hehehe toż to jakiś sf jest :D

Gość grtrtrtrtrtrtr
Edward jest jak dla mnie za bardzo zaborczy..i ta milosc jest troche chora..to bycie ze sobą 24 h na dobę,uzaleznienie sie od kochanej osoby,jak dla mnie powinno sie miec tez wlasne zycie.A w rzeczywistosci w takich związkach szybko jest rutyna...a mnie by osobiscie szlag trafial,jakby moj facet zabranial mi sie widywac z przyjaciolmi tak jak Edward nie chcial,zeby Bella sie spotykala z Jacobem. i w ogole on jej za bardzo nianczy i jest ciotą i debil wybaczył jej zdrade i zakochał sie w idiotce upośledzonej taka "milosc" to nie dla mnie ;) bez obrazy

Gość grtrtrtrtrtrtr
i w ogole dla mnie to masakra miec faceta wampira :O łeeeeee

Gość eyes on fire fire on eyes
ja tez to ogladam :-) strasznie mi sie podoba sama nie wiem dlaczego nie jestem nastolatka

Gość kasiaM-
Wiem,że miłość nierealne ,może i zaborcza,ale też tak chcę :(

Gość hoohoo
to film dla nastolatek majacych rożne swoje imaginacje o idealnej milosci;) poza tym pokazuje poczatek zwiazku, a poczatki i bez wampirów i innego science-fiction są zwykle fajne;) spedzenie razem "wiecznosci" nie koniecznie musi być tak ekscytujaca wizja..

Gość karolaaaaaajnnn
Ja też bym chciała taką miłość,takiego faceta jak Edward :( Może i miłość zaborcza,ale kurczeee,fajnie tak czuć,że się do kogoś''należy'',że ten ktoś nie pozwoliłby,aby włos Ci z głowy spadł,że ten ktoś chce Cię mieć tylko dla siebie :(

Film do doopy ale książke zajebiaszcza :D Ja na szczęście mam takiego swojego idealnego Edwarda w domu :*

Gość Boska Kinga
cześć dzwonił ktoś z was do wróżbity Macieja? Sprawdza się jego wróżba?

Gość kasiaM-
karolaaaaaajnnn,właśnie :),czuję to samo.

Gość shazz
film słaby strasznie, żeby nie powiedzieć dno i żenada. książki z tej serii o niebo lepsze. przeczytałam, choć nastolatką dawno już nie jestem :P ale co dziewczyny widzą w tym całym Pattinsonie, czy jak mu tam, to nie wiem kompletnie. choć fenomenu Leonardo DiCaprio też nie ogarniałam, mimo, że to były moje lata szczenięce :P

nie nooo patison czy jak mu tam jest miodzio :D Mi się podoba ale tylko w wersji wampiralnej :D Bez całej tej oprawy nieco urok traci.... Natomiast co do sago zmierzch to nie wiem czy to tylko dla nastolatków... podobnie jak Harry Potter :D Wielu dorosłych czyta te książki. ja np. pierszą z. Pottera przeczytałam w 6tej klasie. Jak miałam 20 lat to wydana była 7ma :):):) i też przeczytałam ( 2 razy :P). Lubie takie książki

Gość kasiaM-
Fajnie by było coś takiego przeżyć.