Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azucena147

Castagnus, czy pomaga? Zaciążone z castagnusem

Polecane posty

Gość Azucena147

Witam! Wiem ze takich topikow juz troszke jest, ale zazwyczaj sa to przestarzale topiki dlatego postanowilam zalozyc nowy z nadzieja ze moze wejdzie tu ktos, kto bral ten ziolowy lek i moze sie na jego temat wypowiedziec... Ja temat castagnusa znalazlam przypadkiem kiedy szukalam informacji jak najlepiej przygotowac sie do staran i tak podczytywalam rozne fora, z tym ze tak jak wczesniej pisalam wiele bylo przedawnionych... Ja juz od jakiegos czasu nie uzywalam zabezpieczenia ale jakos szczegolnie sie nie staralismy, a teraz kiedy zaczelismy tak na powaznie zaczelam sie martwic tym ze wczesniej kilka miesiecy nic nie wychodzilo i pozniej 3 cykle prawdziwych staran i nic wiec siegnelam po castagnusa od tego cyklu, obecnie jestem w 22dc i czekam na @... dodam, ze od dwoch cykli biore tez wiesiolek na sluz... Takze czekam na odpowiedzi i mam nadzieje ze znajda sie szczesliwe dziewczyny, ktorym castagnus pomog zaciazyc i moga dac ziarenko nadziei tym, ktore sie staraja:)

Gość Azucena147
Czy nikt nie bral castagnusa??? Tak tu pusto...:(

Gość VVVVVVWERTYU
jest już taki temat. poszukaj. dużo tam info.

Ja brałam castagnusa przez 2 miesiące i się udało :) Wcześniej coś nie wychodziło. Jestem pewna, ze castagnus mi pomógł. Powodzenia.

Gość Azucena147
Jak milo ze ktos sie odezwal:) No ja dzis 30dc i @ dalej nie ma... jestem pelna nadzieji, ale boje sie zatestowac... Wiem ze juz jest troche takich tematow, ale malo kiedy sa one dalej aktualne...

Gość Azucena147
Bernia mam pytanie a ile tabletk cast. bralas?