Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horrendalnie niebotyczna

Jest tu taka, co podoba się Michał Szpak-ten długowłosy z X factor jako chłopak?

Polecane posty

Co o nim sądzicie? Oglądałam jego wywiady i na jednym z nich ma długie paznokcie, dziwnie ubrany. Ma swój styl, ale czy to jeszcze jest męskie? Chociaż wiele gwiazd ma swój styl i osobowość i to się akceptuje (gwiazdy rocka to przeważnie faceci w 100% ale też są dziwni), to on mnie nieco przeraził swoim ubiorem. Ale twarz ma b, ładną. I powiedział że jest hetero. Co sądzicie o nim? Pewnie to styl imprezowicza, wieczne zabawy, libacje a do wierności mu daleko (jeśli chodzi o kobiety) Ale jest w nim coś co mnie ujęło. Po prostu podoba mi się chłopak, no. A wam?

ale jak ma się upodobnić do tych z tokio hotel to ja dziękuję

gratuluję, masz wysmakowany gust...

Gość I*ll Save you all my kisses!
ha :d ma coś w sobie pociągającego. Ale wydaje mi się,że to transeksualista

Gość A robi się to tak...
Ten chłopak jest rewelacyjny! Ma oryginalną osobowość, nie goni za tłumem, nie jest przeciętny. Jest w nim coś tajemniczego, ujmującego, aż człowiek ma ochotę go poznać. Do tego fenomenalnie śpiewa, zaraz po obejrzeniu "X Factor" szukałam w necie informacji o nim, bo wierzyć mi się nie chciało, że nigdzie wcześniej nie zaistniał

poza tym On sie nie upodobnia do tych z Tokio Hotel,bardziej kojarzy mi się z Pete'em Burnsem.Tym z Dead or Alive w latach 80 :D

oo! albo Boy George :D

Gość stelka07
ciekawe jak sie zarzyna mi sie wydaje ze on jest bisex to widac

Mi też nie wydaje mi się żeby Michał inspirował się Tokio Hotel. Może szuka swojego ja (patrząc na jego wiek) i dlatego eksperymentuje ze strojami, makijażem i fryzurami?

cieszę się, że ktoś odpisał mi też się wydaje pociągający, szkoda tylko że trochę przegina z tym stylem, gdy wyszedł w trampkach na scenę było ok, ale inne jego wywiady i strony gdzieś w necie :O mimo to kibicuję mu mnie się podoba, fajny chłopak, tylko że trochę trąci czymś innym niż hetero, ale może się mylę?

Wiecie co ja Go bedę powrównywać cały czas do tych dwóch panów których wymieniłam,u nich tez sie tak zaczęło a oboje cierpią na androgynie :) nie twierdzę,że to źle..właściwie nie mam zdania.

horrendalnie niebotyczna Możesz podać jakiś link do wywiadu bądź strony? Z góry dzięki :)

tu zachowuje się jak rasowy gej, zupełnie tak jak mój znajomy, który jest gejem na 100%, identyczny śmiech, ruchy :O co on gra, pozera? ;/

od 0.26 do 0.33 to istny gej ;/ nawet Piróg się tak nie zachowuje co ja piszę: Piróg w ogóle nie wygląda na geja zacznijmy od tego

Gość kolaborantka antka 2
jaki homo o ja pierdole :O

Gość retrospekcja monia
ale niby czemu od razu pedał hmm? ja mam znajomego co ma też długie kręcone włosy, co prawda się nie maluje, ale chodzi w kolorowych ciuchach i robi różne dziwne rzeczy, a ma dziewczynę. i te rzeczy wcale nie należą tylko do męskich czynności

Gość No i własnie rozwazam czy...
tam ktos pisał o burnsie a,ze interesuje się nim to napisze : Burns też miał żonę 26 lat :D a potem związał się z facetem,wiecie,może ten chłopak nie utożsamia się z sobą ktos pisał o androgynii no ale mozna tak gdybac i gdybać :)

tak myślisz? oszukiwał by sam siebie? Michał mi się podoba, wydaje się normalny ale kto go tam wie

Chyba dyskusja z Tobą nie ma sensu. Oceniasz kogoś po kilku gestach, które widziałaś w filmiku na youtube? On jest wokalistą, a wokalistów ocenia się pod kątem ich talentu, a nie śmiechu czy ruchów. Poza tym więcej tolerancji, żyjemy w XXI wieku...

Gość No i własnie rozwazam czy...
do mnie to napisałaś? Ale ja nic nie mam do Jego osoby,tylko jak juz polemizujecie to napisałam,mnie się On podoba.

ale mnie też się podoba, i w tej chwili jakbyś chciała zauważyć(tak brzmi tytuł postu), rozmawiamy o jego wyglądzie a nie talencie

Gość Ewelina1989
mi sie on bardzo podoba, jest szczery i prawdziwy w tym co robi, jako chłopak jak najbardziej tak!!! pociaga mnie niesamowicie...

Gość GFNHYHS
jasło górą!!!

Pedał, jak pedał, ale ma kobieco ładną twarzyczkę, szczególnie w makijażu. Trochę to niepokojące.

Gość :_) ajaa aja
Ja bym go bzykła :D

Gość Christel
gej jak nic :/ bylam jego fanem , po wystepie z piosenka Fever nie moge juz na niego patrzec. wiecie ze to by mu moglo zaszkodzic w rozwoju kariery gdyby odrazu powiedzial jaka ma orientacje seksualna, a w ten sposob trzyma widzow, fanow i media w napieciu..,robi sie wiele szumu wokol niego, a on tego przeciez chce!! on bardzo potrzebuje by ktos na niego zwrocil uwage, bo przeciez w dziecinstwie nikt mu nie poswiecil uwagi, wiec to sie teraz wszystko odbija ze jest taki a nie inny!! tak naprawde to mi zal tego chlopaka. Widac ze mial beznadziejne dziecinstwo. to jego matka zawalila sprawe. Jaka matka wyjedzie za kase i zostawi meza i dzieci na samopas!! Wyjechala i juz nie wrocila bo ma tam innego frajera. Ojciec pewnie byl malo co konsekwentny w wychowaniu no i szpak byl wolny jak ten ptak, i zaczal swoja chora wyobraznie i wizje teraz spelniac. Tak naprawde nie mam do niego zalu, tylko do jego matki, bo to baba bez serca musi byc. Gdyby chciala w Polsce tez by zarobila pieniadze ,moze miejsze ale byla by przy dzieciach ktore ja na co dzien potrzebowaly. Jak slyszalam w dziendobry tvn jak on przesladza ze jego rodzinka jest "IDEALNA" to juz wiadomo ze jest cos nie tak.. !! przeslodzona herbata mdli i nie chce jej sie pic.. niby to slodkie a jest w tym niesmak , widac ze w tej rodzince dzialy sie rzeczy ktore nie zobacza tak szybko swiatla dziennego.