Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horrendalnie niebotyczna

Jest tu taka, co podoba się Michał Szpak-ten długowłosy z X factor jako chłopak?

Polecane posty

Gość Christel
gej jak nic :/ bylam jego fanem , po wystepie z piosenka Fever nie moge juz na niego patrzec. wiecie ze to by mu moglo zaszkodzic w rozwoju kariery gdyby odrazu powiedzial jaka ma orientacje seksualna, a w ten sposob trzyma widzow, fanow i media w napieciu..,robi sie wiele szumu wokol niego, a on tego przeciez chce!! on bardzo potrzebuje by ktos na niego zwrocil uwage, bo przeciez w dziecinstwie nikt mu nie poswiecil uwagi, wiec to sie teraz wszystko odbija ze jest taki a nie inny!! tak naprawde to mi zal tego chlopaka. Widac ze mial beznadziejne dziecinstwo. to jego matka zawalila sprawe. Jaka matka wyjedzie za kase i zostawi meza i dzieci na samopas!! Wyjechala i juz nie wrocila bo ma tam innego frajera. Ojciec pewnie byl malo co konsekwentny w wychowaniu (moze sam jest gejem)no i szpak byl wolny jak ten ptak, i zaczal swoja chora wyobraznie i wizje teraz spelniac. Tak naprawde nie mam do niego zalu, tylko do jego matki, bo to baba bez serca musi byc. Gdyby chciala w Polsce tez by zarobila pieniadze ,moze miejsze ale byla by przy dzieciach ktore ja na co dzien potrzebowaly. Jak slyszalam w dziendobry tvn jak on przesladza ze jego rodzinka jest "IDEALNA" to juz wiadomo ze jest cos nie tak.. !! przeslodzona herbata mdli i nie chce jej sie pic.. niby to slodkie a jest w tym niesmak , widac ze w tej rodzince dzialy sie rzeczy ktore nie zobacza tak szybko swiatla dziennego.

Gość ghdfsddffg
wspolczuje mu, niedlugo dziwki beda mu same sie do lozka wpieprzac :O

Gość Humanoidqa.
Mi się podoba ! Michał Szpak jest super super super fajny ! No i jest bardzo utalentowany! I jest super słodki, ale ja mam słabość do takich facetów. Np. ubóstwiam Billa Kaulitza i wg. Tokio Hotel. I mam to w dupie że się ze mnie śmieją. OK ?

Gość Patelniaa
Bill i Tom z tokio hotel z tego co wiem zapuścili brodę i zrobili przerwę a może to już koniec zespołu ? napewno ani jedno ani drugie do Szpaka nie jest podobne ale muszę przyznać że Michaś mnie trochę drażni,przesadza ;/

Ma ładną twarz i piękne włosy, ale jest cholernym pozerem! I ten jego sztuczny, wymuszony śmiech. No słuchać się tego nie da. I "on jest sobą, on jest sobą". Ta, akurat.