Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...shade...

Mam 17 lat i kochane dziecko i jestem z tego dumna :))

Polecane posty

mirrka - a czego ty kobieto oczekujesz? Mam się teraz pogrążyć w depresji bo mam dziecko? No chyba jesteś niepoważna... A co mi teraz zostało? tylko się cieszyć i być dumną, że nie uciekłam od odpowiedzialności, ty może byś nie dała rady... Ale ja, Sysiaa, Syzilenka i inne młode mamy dajemy a wy zamiast nas wesprzeć to tylko krytykować potraficie i się oburzać jak ktoś jest po naszej stronie, ale ludzie tacy są co bym nie zrobiła i tak by było źle i to tylko dlatego bo jestem młoda... Ale ja nie musze was uszczęśliwiać robiąc tak jak wy byście zrobiły albo czego nie zrobiły... Poza tym czasy się zmieniają i teraz młoda mama nie jest takim absurdem jak kilkanaście lat temu albo i więcej... Ja sobie nie mogę niczego zarzucić moim zdaniem jestem bardzo dobrą mamą mój synek jest zdrowy, czysty, uśmiechnięty daje mu wszystko co najlepsze a teraz idę go wykąpać. Maksiu uwielbia się kąpać szczególnie jak ma dużo wody w wanience ;)

Gość Doti:)
Shade co tam u Ciebie?

Doti:) - dobrze, dzisiaj byłam z małym u ortopedy i wszystko w porządku na szczęście :) za miesiąc do kontroli tylko. A u Ciebie co tam? też jesteś młodą mamą? ;)

Gość Doti:)
sahe napisz do mnie na gg szybciej sie zlapiemy 12001489

Gość bitna
mysle ze jestes super mama obserwuje cie z bliska i z daleka

Gość bitna
Szkola sie knczy co dalej.Zamierzasz sie uczyć? Jak Maksiu .A twój chłopak dba o was ? A rodzice co dalej z wami?

gratuluję młodej mamie :) i do wszytskich którzy jadą po młodych matkach-zastanówcie się, co piszecie nazywając je kurwami,że dają dupy itp... bo to nie rok urodzenia jest wyznacznikiem dojrzałości, tylko takie właśnie życiowe sytuacje jak macierzyństwo w młodym wieku.Bo mimo młodego wieku-autorka i jej partner są odpowiedzialnymi ludźmi.

Jak już wcześniej pisałam tak mam zamiar się dalej uczyć. Idę do LO weekendowego. Maksiu jest zdrowy byłam z nim niedawno u ortopedy i jest wszystko dobrze :) lekarz powiedział, że ma bardzo rozwinięte bioderka i będzie szybko chodził, rośnie tak szybko już ma prawie 5 miesięcy a czuje jak by się urodził tydzień temu :) jest bardzo kochany :* Mój narzeczony jest wspaniały, bardzo mi pomaga, dobrze się nam się układa wiadomo, że też się czasami kłócimy jak wszyscy :). Wrócił do Polski już na stałe. Szybko znalazł nową pracę. A moi rodzice nie są zbyt pomocni... Ale nie oczekuje niczego od nich, mnie już wychowali a ja z moim dzieckiem dobrze sobie radze ;)

Gość Sysiaa
Hej Shade:) przebywasz tu jeszcze czasami? ja się melduje że u mnie wszystko ok, mała zdrowo rośnie, ja już jestem żoną:) pozdrawiam wszystkie młode memy:)

Współczuje takiego życia , sama mam 17lat... (teraz do drugiej LO) z takim dzieckiem obojętnie co napiszecie to nie jest kolorow, żadnych wyjazdów, żadnych spontanow. NIC!

Cześć sysiaa :*Gratuluję ;)) zaglądam tu czasami ale rzadko tak jakoś czasu nie mam :) Ja w tym tygodniu będe załatwiała ślub cywilny bo to musi być sądownie to będzie dłużej trwało. Mój mały też zdrowy właśnie mi siedzi na kolanach - skończyły się czasy gdy grzecznie leżał ;p

Gość ...shade94...
Dla zaintteresowanych i tych którzy we mnie nie wierzyli piszę jak potoczyło się moje życie dalej (mogą się pojawić błędy dlatego, że pisze z telefonu). Maksiu obecnie ma 20 miesięcy urodziłam drugie dziecko 11 marca tego roku też chłopca ma na imię Martin urodził się w niemczech bo tam właśnie teraz mieszkam nie utrzymują mnie rodzice ani nie żyje też z waszych podatków :-) radzę sobie bardzo dobrze obecnie wróciłam do polski ponieważ jestem w trakcie robienia prawa jazdy. Cały czas jestem z moim mężem i nie widzę aby coś miało się zmienić w najbliższym czasie a więc jestem szczęśliwa młoda mamą która radzi sobie doskanale :-D

Gość ...shade94...
Dla zaintteresowanych i tych którzy we mnie nie wierzyli piszę jak potoczyło się moje życie dalej (mogą się pojawić błędy dlatego, że pisze z telefonu). Maksiu obecnie ma 20 miesięcy urodziłam drugie dziecko 11 marca tego roku też chłopca ma na imię Martin urodził się w niemczech bo tam właśnie teraz mieszkam nie utrzymują mnie rodzice ani nie żyje też z waszych podatków :-) radzę sobie bardzo dobrze obecnie wróciłam do polski ponieważ jestem w trakcie robienia prawa jazdy. Cały czas jestem z moim mężem i nie widzę aby coś miało się zmienić w najbliższym czasie a więc jestem szczęśliwa młoda mamą która radzi sobie doskanale :-D

Gość mimonka78978
No to gratulacje że dobrze sobie radzisz mimo nastoletniego wieku, mało która nastolatka nie żałuje że ma dziecko. W sumie ty młodziutka jesteś i na takie podsumowanie jeszcze przyjdzie czas. Napisz za kilka lat jak widzisz wszystko z perspektywy kilku lat. Pozdrawiam i powodzenia życzę.

Gość skjbkjskjsndkjsn
shade lepiej napisz dlaczego uciekliscie do niemiec;) bo w polsce pewnie pracy nie mogliscie znalezc, a poza tym jaka ty szkole konczylas skoro mialas nauczanie indywidualne- wnioskuje, ze szkola srednia moze zawodowa i w wieku 18 lat skonczylas szkole? bajeczki. chyba, ze do szkoly poszlas rok wczesniej. margines spoleczny, jak nic...i drugie dziecko w drodze...:/ drugie powinnas zrobic, jak wyjdziesz z pieluch, nabierzesz doswiadczenia i skonczysz jakas dobra szkole. poza tym imie tego syna tez robi swoje- martin...to nie planujecie wracac do polski bo glaby z was i szkoly nie macie?:p

Gość skjbkjskjsndkjsn
a jeszcze jedno....napisz, czy pracujesz, czy raczej panstwo niemieckie cie utrzymuje:D daje sobie reke uciac, ze pojechal najpierw twoj maz, a pozniej ciebie sciagnal zebys miala jakas pomoc finansowa od panstwa, bo w polsce dostalabys krocie.

Gość cydjnkhuyfgytu
tez mam dziecko...2 miesieczne;) a za pare dni 19stka;D

Gość kinomaniakalna
to ty szybka jestes! ledwo po porodzie a juz kolejne zmajstrowalas...jak jakas swinka rozplodowa:D