Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...shade...

Mam 17 lat i kochane dziecko i jestem z tego dumna :))

Polecane posty

Gość never back down
opisz go w kilku slowach:P

Gość Sysiaa
Klaudia:)

bardzo ładnie ;) najbardziej irytujące jest to, że wszyscy ludzie na obkoło czekają tylko aż mi się noga podwinie.. Sysiaa też to odczuwasz?

Gość Sysiaa
Oj i to jak... Część koleżanek się odwróciła i źle życzy... Ale nie zwracaj uwagi na takich ludzi:)

Wiem żeby uwagi nie zwracać ale ciężko mi jest zrozumieć tą zawiść ludzi, że się nie poddałam i że sobie radze mimo wszystko.. Ja już ide się położyć bo moje maleństwo niedługo się obudzi na cyca :) Jak byś chciała porozmawiać jeszcze to jutro też tutaj będe ;)

shade oj obcy potrafią dopiec niekiedy ;) Wiecznie patrzą kiedy Ci się noga powinie :):):) Więc tym się nie przejmuj :D

Bellik, Sysiaa musimy się trzymać ;) ludzie gadają i gadać nie przestaną ale oni dam do szczęścia potrzebni nie są. Dobranoc wam :*

Gość Sysiaa
Hej, hej:)

Gość taka mamusia ja
ja jestem w ciazy i tez sobie radze, w pracy robie karieire, do prawie konca jestem aktywna i sie realizauje ale nie przepracowuje, widze te zawistne spojrzenia i glosy ze sobie radze ze wrecz smiem pracowac byc na kilku polach moze i lepsza od ich mimo ze jestem w ciazy... ludzie sa okropni

Gość Sysiaa
Ludzie są strasznie okropni. A w którym tygodniu jesteś?

No jestem w końcu Maksiu zasnął ;) VE znaczy, że miałam poród przy pomocy vacuum inaczej próżnociągu

dziewczyna portugalczyka - przyjdzie czas, że ty też będziesz się cieszyć swoim małym szczęściem ;)

Gość Sysiaa
Też jestem, ale na chwilę... Jak tam dzień minął?

Gość misia1111111111111111111111
również ci gratuluję ja też w młodym wieku wpadłam i nie żałuję. życzę dużo szczęścia i powodzenia.

No cześć :) dzień mi bardzo miło minął. Pozwoliliśmy sobie leżeć w łóżeczku do 12 :) potem chciałam iść z małym na spacer bo ładna pogoda była ale gości mieliśmy spacerek na jutro przełożyliśmy a tobie dzień jak minął ?

Gość Sysiaa
Oj poszłam wczoraj wcześniej spać... Mała wczoraj była bardzo marudna... My dziś wybieramy się do moich rodziców. A u was jakie plany? Miłego dnia życzę:*

Witajcie nie wiem czy mogę się do was dołączyć, mam zaczęte 23lata, 17miesięczną córeczkę, wiem o czym piszecie, sama to wszystko przechodziłam, mój mąż cały czas w pracy, widzę go 2 razy w miesiącu, mąż jest tego samego wieku, właśnie takich tematów brak na kafe, mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do swojej grupki,

Gość Sysiaa
Sizilenka jasne że cię przyjmiemy:). Nie no, ja ojca dziecka widzę codziennie

ja nie mam takiej możliowści, mieszkam w małej wiosce, tutaj bardzo ciężko o pracę jak nie masz znajomości nie ma szans na jaką kolwiek pracę a jak już to daleko od domu, ponad 400km ode mnie, ale już się przyzwyczaiłam, wierzę kiedyś się to skończy i będzie lepiej, a słuchajcie kochane nie macie problemów z depresja poporodową??bo ja w tym czasie miałam straszną depresję poporodowaą ale wyszłam z tego już jest ok

Gość Sysiaa
Ja jakoś mocnej depresji nie miałam. Choć było ciężko... Teraz z błachych powodów potrafię płakać ale jest coraz lepiej. Teraz cieszę się dzieckiem:)

Gość okem sępa
To miłe , że wreszcie zrezygnowałaś z ubierania i karmienia przez rodziców, ale do pracy to Ty raczej nie poszłaś. Po prostu znalazłaś sobie żywiciela w postaci ojca Twojego dziecka. Przestań pitolić o zadowoleniu i zaradności, bo wszyscy wiedzą jaki jest los nastoletnich mamuś.

i tak to w tej piepszonej Polsce jest że moje ciężko zarobione pieniądze w postaci podatków idą na takie bękarty jak twoje dziecko, znajdź sobie pracę, będziesz się sama utrzymywać, a nie pierdolić głupoty że masz na wszystko kasę, a w rzeczywistości ta kasa z zasiłków z gminy, cóż każdy ma inne priorytety i poglądy

Gość iipoikj;k;kjm;j;lj;lj;jm
co to w ogole za argument ? " twoje koleżanki dopiero za 10 lat będą siedzieć w pieluchach a ty będziesz miała już odchowane" kompletny bezsens. Może one właśnie wtedy dopiero będą CIESZYŁY się macierzyństwem, przecież jak piszecie.. to takie fajne. takie usprawiedliwianie się nazwajem. paranoja