Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lek. med. rodzinnej WIOLETA

Pytania 30 minut... lekarz odpowie!!!!

Polecane posty

Gość sznuroweczka
a zwiekszonej wydzieliny nie zauwazylam dlatego ze mam luteine dopochwowo.

jesli ciążę od początku miałas zagrożoną to tym bardziej powinna cię przyjąc na wizyte dla wyjasnienia, druga sprawa to który lekarz odastawia po krwawieniu zagrażającym poronieniem w 10 tyg progesteron? zanim łożysko przjmie funkcję Jesli są to skurcze to jak najbardziej istenie zagrożenie i ze strony przedwczesnego pęknięcia lub nadpęknięcia pęcherza płodowego i ze strony szyjki macicy, które może się skracać, dobrze, że idziesz na konsultację do kogoś innego, lekceważące podejscie"specjalisty" to dla ciebie stres, leż na lewym boku nie na wznak, odpoczywaj to chyba najlepsze wyjście przez nastepną wizytą

Gość sznuroweczka
dzieki, jutr ide. mam nadzieje ze okaze sie ze wszytsko jest w pozadku. cholerna ginka, a jeszcze chodze prywatnie i babie sie placi za taka opieke. masakra

Gość sznuroweczka
mam tylko nadzieje ze nic sie zlego nie stalo przez te 4 dni. jak myslsz>? skoro takie jest ryzyko to moze powinnam pojsc na pogotowie? od razu wiedzialabym . jak myslisz?

spokojnie mozesz poczekac do jutra, na pogotowiu daliby ci nospę, dlatego możesz spokojnie wciąż 40 nie musisz forte i połóż się

powinnaś też otrzymać zalecenie zazywania preparatów magnezowych, myślę o asparginie

Gość grizi
ja mialam robione usg dopochwowe tez w 6. tygodniu od miesiaczki, ale pecherz mialam troche zapelniony. po co sie go oproznia przed usg?

Gość atorod23
córka kończy leczenie dumoxem,dzis wstała i ma wysypkę swędzącą na całym ciele,co robić?

Gość cherry pie
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA No ludzie naprawdę myślicie że to lekarz był!!!! To nic dziwnego że wszystko Wam można wmówić. Ale tak naprawdę to nie jest śmieszne takie podawanie się za lekarza i udzielanie porad bo ludzie w panice i pilnej potrzebie nie myślą samodzielnie i wszystko łykają bez zająknięcia, a to się może niedobrze zakończyć. Trochę więcej zdrowego rozsądku i samodzielnego myślenia życzę.

Gość agnieszkaaaaaaa
moje 1,5 roczne dziecko nie je w ogóle mleka modyf, nie chce, zje zupe mleczna z mlekiem uht , serek lub jogurt , czy to wystarczy ???

Gość MartaV_4892
Używaliście leku o nazwie Echinacea compositum forte SN? No bo wyszukiwałam opinii na temat tego leku i chciałam Was zapytać. Możecie coś powiedzieć mi o tym prepearacie? Warto go kupować, słyszeliście o zamiennikach? Na tej stronie jest trochę opinii o Echinacea compositum forte SN: http://www.listalekow.pl/echinacea-compositum-forte-sn/ - myślicie, że można się tym sugerować? Nie chciałabym się rozczarować i zmarnować bezsensownie sianko, dlatego pytam Was o radę. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.