Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha i achhhh

koncert jednego mojego życzenia

Polecane posty

Gość aha i achhhh

ma być blondynem z niebieskimi oczami, tak z 10 lat młodszy, zeby nie prezsadzic :p ma miec poczucie humoru, ma byc bardziej misiakowaty niż chudy, ma byc zaradny i umiec zrobić meskie rzeczy w domu. Ma oczywiscie miec pracę, którą lubi i hobby, które kocha, ale troche mniej niż mnie. Mam ja tez go kochac i szanowac. On mnie tez ma kochac i szanowac. Nie musimy razem mieszkac, ale mamy byc razem. dziekuje za uwagę, panie Boże, a teraz działaj

Gość aha i achhhh
szanowna moderacjo, nie kasuj, co ci zalezy, niech to sobie tam krąży we wszechswiecie

Gość aha i achhhh
juz ze tak powiem, nieco popilam, ale jak trzeba jeszcze to ok :D

Gość aha i achhhh
Możesz, niech sobie krążą razem wsród łączy :D

Gość moze lepiej koncert
zyczen ale sama muzyka? ;)

Gość zielona wyspaaa
chcę kochać i być kochaną... proszę... tylko tyle :) oczywiście żeby nie było, że ja kocham x a mnie kocha y - w to nie chcę się bawić :)

Gość wspomagam tego na gorze
:D a nuz sie ktos z opisu zainteresuje.

Gość ale tak bardziej 50 tki
czy 30 tki:P :D

Gość jjjejejeje hoop;)
to i ja się dołączę.ja bym chciała wysokiego o niebieskich oczach,misiowatego faceta;)i najważniejsze zeby był uczciwy i pokochał mnie cała;) Amen;P

Gość myślisz że znajdziesz 10 lat
młodszego?:)

Mysle, ze znajdzie mlodszego. Latwiej o mezczyzne mlodszego jak starszego lub w tym samym wieku. Ja jakos zawsze poznaje mlodszych i jest to dla mnie krzyz panski, bo ja wole rowiesnikow albo starszych :D

Gość adwo obdurniałe dziś
Autorka już nie rezyduje na alkoholowym? Ile wychlałaś stara dupo dzisiaj?

A kto młodszy takie próchno weźmie co nawet zdania po polsku nie umie sklecić? Zobacz jak brzmi temat tego pożal się Boże topiku:D:o

Kpisz z tematu a piszesz i czytasz go uwaznie :P Po jakiego grzyba tu wlazisz? ! Moze lepiej zagraj koncert jednego Twojego zyczenia, co? Masz w ogole takie, czy w Twoim pustym lbie nie ma juz miejsca na marzenia? :D

bo ona wiecznie narąbana jest. Dlatego tak robi:p

no to trzymam kciuki za spełnienie ;). ja mam takie życzenie, żeby sie okazało, że to czego nie pamiętam z wczorajszej imprezy w barze nie było niczym co może mi zmącić w życiu. i drugie najważniejsze życzenie, żeby znów usłyszeć z jego ust słowo kocham, i by znów było pięknie.

Kicia jak urywa się film to jest objaw alkoholizmu:o

Gość joasia z podlasia
ja Ci młodszego nie radzę ,wzięłam sobie takiego młodego żonkosia do łózia na trochę i krzyż pański z tym gówniarzem miałam,płakał mi przez telefo nie zostawiaj mnie kochanie buuuuu :O

Gość aha i achhhhh
Toście sobie pogadali widzę :D Nie jestem wiecznie narąbana i do alkoholizmu mi daleko :P Jestem na lekkim rauszu czasami, i nie dzieje się to zbyt często, a już na pewno nie urywa mi się nigdy film, zresztą, co ja się tłumaczę i komu :o A poszłam sobie, bo mi się zwyczajnie spać zachciało, poza tym nie sądziłam, że na topiku się zawiąże dyskusja :D Topik jest zatytułowany dokładnie tak, jak miał być, a ze nie rozumiesz ty tam wyżej po polsku to trudno :p Zdecydowanie podtrzymuję też to ok. 10 lat młodszy, czy się to komuś podoba, czy nie :P To moje życzenie, mój wybór i tak dokładnie ma być i koniec :D

Gość aha i achhhhh
osobie o trudnym nicku składającym się z wielu liter dziękuję za linka, niezły filmik :)

zeby autorce sie zyczenie spelnilo. drodzy koledzy prosze sie udzielac. najlepiej blondyni z niebieskimi oczami i im mlodszy tym lepszy ;)