Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Gips od kostki po krocze

Polecane posty

Gość
A próbowałaś?

Gość
Chyba logiczne :)

Gość wyrafinowany smak
masz jeszcze ten gips?

Gość król sobotnich parkietów
Ładny :D 🖐️

Gość Megaaa
Witam ! Na wstepie nie wiem czy dobry dzial, ale co tam ;) Wiec ostatnim czasy 2 tygodnie temu pekła mi rzepka w kolanie. W gipsie chodze juz 2 tygodnie został jeszcze tydzien. Moje pytanie brzmi czy ktos z Was lub Wasz znajomy mial kiedys podobna sprawe Jak to sie zakonczyło wsadzili mu w gips i po 3 tygodniach ładnie sie zrosło czy były z tym jakies komplikacje. Pytam sie bo lekarz u mnie w miescie nie wiedzial co z tym zrobic wysłali mnie do Makowa tam powiedzieli ze w gips. Dodam ze pekniecie nie jest duze tak przynajmiej mowil lekarz w Makowie. Po prostu chce wiedziec czy mieliscie z tym jakies komplikacje, drutowanie kolana itp. Dzieki z gory za odpowiedzi. Pozdrawiam Mega !

przede wszystkim Twoj lekarz to idiota. Ja rownież miałam taki przypadek za 1 razem wlozyli mi noge w gips - to sie ie zroslo bo nie mialo jak powinnam odrazu trafic na stol operacyjny bo efekt był taki ze po zdjeciu gipsu nie mogłam ginac kolana do konca, nie mogłam kucac, i w sumie klekac za bardzo tez nie. Dlaczego? dlatego ze zrobił mi sie zastoj w kolanie. Jesli nie czytałas topiku od poczatku to wiedz ze mi dwa tyg temu znowu poszlo kolano tzn pekniecie stawu kolanowego - oczywiscie w szpitalu w tym samym wlozyli mi noge w gips - zadz do swojego ortopedy który kazał mi to zdjac i skombinowac orteze bo ten gips mi wiecej szkodzi niz pomaga.

Gość król sobotnich parkietów
Hej laseczki 🖐️ Już sobota?