Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cutegirl90

Sponsorzy ściemniacze

Polecane posty

Gość cutegirl90

Jak w teacie:)Kilka tygodni temu zalozylam sobie konto na sympatii,faceci,ktorzy do mnie pisza to:kprzystojni kolesie przed 30stka przyznajacy sie do tego ze szukajadarmowego seksu,panowie ok 50,namawiajacy mnie na uklad sponsorowany,od ktorych ,,wydusic mozna co najwyzej 1500zl miesiecznie(a i to chyba nie)liczacy na seks bez prezerwatywy,ktorzy w rubryce zawod maja wpisane,,zarzad'':),chyba zarzad miejskiego szaletu.... Jesli ja do kogos napisze(sa to faceci ok 40stki)licza na partnerski zwiazek docelowo dostaje propozycje seksu,po wytlumaczeniu ze seks owszema ale tylko w stalym ukladzie sponsorowanym dostajewiadomosc w stylu,,nie marnuj sobie zycia,nie uprawiaj seksu za kase..''czyli wg nich seks w ktorym kobieta jest wykorzystywana przez obcego faceta nie dajacego jej nic wzamian nie jest marnowaniem sobie zycia;)zenada...Nie wspomne juz o moich zonatych znajomych majacych w profilu wpisane,,kawaler'',ktorzy umawiaja sie na randki z ladnymi panienami wmawiajac im ,ze beda przez nie sponsorowane:)Przy wielu profilach dziewczyn widnieje notka typu,,Facetom ktorzy chca mnie zerznac na tylnym siedzeniu dziekuje!''Dlaczego faceci sa takimi kretynami nie potrafiacymi niuc dac z siebie?Jedyne czego chca to darmowa dupa o ktorej zona by sie nie dowiedziala...

Gość Super Facet 28 lat
kiut gil umówisz się ze mną ? Ja dam ci dużo od siebie a dokładnie z moich jąder :)

Gość To się uśmiałem
Haha, czyli szukasz kogoś który będzie Ci dawał tysiące za wspólny weekend w którym mu dasz, poobciagasz i poparadujesz w szpileczkach i stringach. Masz pecha, w obecnych czasach konkurancja jest taka, że jak masz za duże wymagania to długo będziesz szukać swojego wymarzonego "szefa".

Gość Apollonia Vitelli- Corleone
A czego oczekujesz po facetach szukających miłości( czyt. seks) na portalach randkowych? :O

Gość Tomaszekk
Bo sponsora, to trzeba sobie znaleźć idealnego. Takim właśnie ja jestem i zapraszam do mnie: www.poszukujetancerki.republika.pl

Gość a co z Ciebie za cudo lilija
skoro cenisz się na więcej niż 1500zł miesięcznie? Myślisz, że sponsorowane ku rwy dostają dziesiątki tysięcy? Wiesz ile kosztuje godzina u dziwki? I co to za nonsens: "Układ partnerski, z seksem sponsorowanym". Nazwij to po prostu prostytuowaniem się za pieniądze. Masz trociny w głowie. Układ partnerski nie polega na płaceniu za dymanie.

Gość cutegirl
Nie wiem kovhanie ile kosztuje godzina u ciebie pewnie 50 zl maksymalnie ale ja dostawalam zawsze ok 2-4 tys od swoich partnerow:)Ale pewnie jak sie komus zazdrosci luksusu i nie potrafi sie czytac ze zrozumieniem najlepiej wyzwac go od kurw,jestes zalosny/a

Gość klientów a nie partnerów
jeśli chodzi o ścisłość

Gość cutegirl
Jezeli dla ciebie twoj maz chlopak nie jestpartnerem tylko klientem to ok:)Ja nie prowadze firmy wiec tym samym nie mam zadnych klientowa moi byli partnerzy to poprostu partnerzy nie swieci Mikolaje,klienci czy sloneczka polsatu

Gość ANTEK RULZ
bo prawda jest taka że jesteś dziwką na którą szkoda wydawać kasy bo za barachło to szkoda im pieniędzy

Gość cutegirl
moi partnerzy to sami sponsorzy którzy mnie opłacają za seks ale i tak nadal nie uważam sie za dziwke

Gość cutegirl90
sorry ale ucieło przy mojej wypowiedzi 90

Gość cutegirl90
Te dwa ostatnie postyto podszyw,zaraz zaczernie

A wogole to czego by sie nie napisalo na tym idiotycznym forum kazdy zostanie wyzwany od kurw lub dziwek,to jakis smietnik

Gość a czego się spodziewasz
pisząc, że bierzesz kasę za ruchanie? Jakbyś tego nie zawała i jakiej ideologii nie dorobiła- dla wszystkich z zewnątrz wygląda to jednoznacznie. Tylko Ty oczywiście nie uważasz się za prostytutkę.

A gdzie jest napisane,ze biore kase za ,,ruchanie''?Wiec wg ciebie np Joanna Przetakiewicz jest dziwka bo jej facet milioner Kulczyk daje jej kase?Buhaha....dziwki to brudaski dyskotekowe ktore pieprza sie po kiblach,lubie luksus i tyle