Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggdfdfdf

Dostałam dzisiaj mandat 6 pkt 200 zł

Polecane posty

Gość fggdfdfdf

Ustawili się tuż przed znakiem "80", dosłownie przed nim :O Wkurza mnie policja, kiedy ciężko pobito mojego kolegę śledztwo praktycznie od razu umożono z powodu braku dowodów, a żeby wypisywać mandaty na prostej, ekspresowej drodze to są pierwsi :O I jeszcze głupie żarciki tego policjanta, po prostu wstyd i żenada...

Kobieto to jeszcze nic, ja mialam wypadek z winy kierowcy autobusu który spierdolil z miejsca zdarzenia. Koszt naprawy mojego samochodu to 10 tys zlotych !!!! Policja sobie przyjechala oczywiście po jakiś dwóch godzinach debile pewnie pilnowali jakiegoś ograniczenia prędkości żeby sobie kasiore do kieszeni schować :/ spisali wszystko i do widzenia a ja się dowiaduje, że sprawa zamknięta i nie mają zamiaru szukać tego sprawcy bo za dużo pks - ów tamtędy jeździ !!!!!!!!!!!!!!! :o

Gość fggdfdfdf
Sebastos, ostro, ile wykroczeń? Ja chciałam iść na kurs żeby wyzerować te punkty, ale kosztuje 300 zł, więc dam sobie spokój, bo nawet nie mam z czego tych 200 zł zapłacić i muszę w poniedziałek pożyczyć

Gość CB radio kupcie
i bedzie ok

Gość U mnie zamiast
A co ma drogówka do pobicia twojego kolegi?:O

Gość fdsfsf
ale przed znakiej 80 mozna bylo jechac szybciej?? jesli namierzyli ci przed znakiem to utopilas, moglas nie przyjmowac mandatu! zreszta prawda jest taka ze wykroczenie to wykroczenie i tyle, nie porownuj tego do przypadku twojego kolegi, policje obowiazuja procedury, ludzi to by chcieli na nich cala odpowiedzialnosc zwalac a ta praca nie jest łatwa piszesz ze umozono z powodu braku dowodow, a co mieli zamknac kogos na slowo??? nie mieli dowodow to umożyli, gadasz jak stara dewotka

Przekroczenie predkosci ,podwojna ciagla , wyprzedzanie na skrzyzowaniu (z boku byla uliczka i koles to uznal jako skrzyzowanie ), brak pasow...reszty nie pamietam .Wyprzedzalem sznur samochodow w sumie warunki byly ok , a oni stali na przeciwnym pasie jak smignalem to zaczeli mnie gonic , ucieklbym im tylko nie bylo jak i gdzie bo byl korek , a ten kurs to nie zeruje tylko odejmuje 6 punktow.

Gość fdsfsf
a prawda jest taka ze przepisow nie znasz i dostalas mandacior i dobrze!

Gość fdsfsf
sebastos- ale debilne zachowanie, ucieczka przed radiowozem k*8wa :D hahahaha no przypal jakich malo, wiesniactwo ..ile ty masz lat 18?? skoro ty nie wiesz co to jest skrzyzowanie to kto ci prawo jazdy wydal???

Urzad komunikacji :D A to ze tak postapilem to moja sprawa , dostalem mandat i koniec tematu.Wiesz co gdyby byla droga odpowiednia to oni nie zdazyli by nawet do auta wskoczyc , a mnie juz bby nie bylo , nie szczyce sie tym , popelnilem blad i mam nauczke , Ty za to jestes swiety,swieta....

Gość czibooo
przez takich cwaniakow jak debil Sebastos, na drogach gina niewinni ludzie

Gość fdsfsf
jak mozna wyprzedzac na skrzyzowaniu!!! przez takiego debila jak ty moja siostra od 7 lat przechodzi operacje, debil na skrzyzowaniu wyprzedzal i wjechal w nia kiedy byla na przejsciu!!!

Jakos nigdy nikomu nic sie nie stalo z mojej winy , popelnilem blad raz i tyle , teraz za to mam 4 pkt :) Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien...Zal

Dziewczyno on to nazwal skzyzowaniem , a naprawde to bla zwykla droga , tylko ze z boku byla uliczka so lasu czy gdzies , czytaj co pisze a nie sapiesz....

Gość czibooo
takim kolesiom wydaje sie ze jak np. 2lata im sie udawalo wyprzedzac na skrzyzowaniu, wyprzedzac na trzeciego, albo w ogole zapierdalac jak nienormalny to juz zawsze tak bedzie, a zdarzy sie taki jeden raz ze cos pojdzie nie tak, ktos wtargnie na droge, albo samochod wpadnie w poslizg... sekundy... dziela zycie od smierci wyobrazni wiecej...

u mnie kurs po którym odejmują 6 pkt, kosztuje 600zł, porażka.a z tym mandatem bardzo dobrze, jak cię czy innego delikwenta ukarają takim mandatem po 200-300zł, to może będziesz wiedziała za 15 razem jak się stosować do przepisów,

Gość fggdfdfdf
"piszesz ze umozono z powodu braku dowodow, a co mieli zamknac kogos na slowo??? nie mieli dowodow to umożyli, gadasz jak stara dewotka" Stara dewotka? Mój kolega trafił do szpitala ze wstrząśnieniem mózgu i wieloma obrażeniami ciała, czeka go rok rehabilitacji. Co, uważasz, że sam się tak urządził a ptoem dla zabawy powiedział, że go pobito? "ale przed znakiej 80 mozna bylo jechac szybciej?? jesli namierzyli ci przed znakiem to utopilas, moglas nie przyjmowac mandatu!" Ta, nie przyjęłabym mandatu, sprawa zostałaby skierowana do sądu i straciłabym więcej pieniędzy, czasu i nic by z tego nie wyniknęło. To cwaniacy, kilka metrów dalej jechałabym zajebiście przepisowo. A ty co, zawsze jedziesz co do kilometra przepisowo? To nie był teren zabudowany, z pasami dla pieszych itd - tak jak piszę, prosta droga, gdzie można popylać 80.

Gość fdsfsf
"Stara dewotka? Mój kolega trafił do szpitala ze wstrząśnieniem mózgu i wieloma obrażeniami ciała, czeka go rok rehabilitacji. Co, uważasz, że sam się tak urządził a ptoem dla zabawy powiedział, że go pobito?" nie wazne ile mial obrazen! nie mieli dowodow by kogos zamknac, co mieli zamknac kogos niewinnego? co im wiecej obrazen tym wieksza potrzeba udupienia kogokolwiek za to... ciemnogród! nie ma co lepiej zmarnowac zycie komus niewinnemu, wtedy lepiej sie czujesz co nie...

fggdfdfdf- doladnie , wszedzie sami przepisowi kierowcy , a w rzeczywistosci pewnie sami maja nie jedno na sumieniu , a jak sie ktos przyzna do bledu to od razu jada jak nie po wiem po czym...co za mentalnosc....

Gość fdsfsf
sebastos--> a ty sie naucz jezdzic gowniarzu bo kiedys fart cie opusci!! udajesz pana drogi i odwalasz szpan nie tam gdzie trzeba!

Gość fggdfdfdf
"nie ma co lepiej zmarnowac zycie komus niewinnemu, wtedy lepiej sie czujesz co nie..." Właśnie zostało zmarnowane życie kogoś niewinnego a zbiry chodzą sobie na wolności i cieszą ryje. Co ty myślisz, że psy ich nie znają? To są dobrzy koledzy, którzy potem razem piją wódkę, ja znam takie przypadki. Co ty ich tak bronisz? Nie od dzisiaj wiadomo, że policjant woli zamknąć nastolatka ze skrętem niż wziąć się do roboty, ruszyć dupę i przymknąć kogo trzeba :O

Gość fggdfdfdf
Sebastos - waśnie najbardziej mordy piłują ci co mają najwięcej na sumieniu. Na pewno jedżą wszędzie 50 km/h, nie wymuszają, nie zajmują lewego pasa, nie zajeżdżają drogi.

Gość warszawski policjanttt
przyjdzcie do policji i zróbcie porzadek z tym złem zapraszam

fdsfsf- nie jestem gowniarzem to raz , a dwa to jezdze bezpiecznie baranie , raz dostalem w zyciu tyle punktow poza tym tam to byla normalna droga , teren niezabudowany , nikogo z naprzeciwka , nie znasz sytuacji to nie cwaniakuj...

a za wykroczenia drogowe kary powinny byc 10 razy wyzsze moze by sie kretyni nauczyli jexdzic

Gość fggdfdfdf
Dzięki, ale mam większe ambicje niż bycie psem Kiedyś chciałam iść do policji (na technika kryminalistycznego) ale jak zobaczyłam jaki to jest burdel to zrezygnowałam.

jak to jest ze aby zdobyc pozwolenie na bron to trzeba przejsc wiele testow a samochodem kazdy głupi moze jedzic

Gość fggdfdfdf
Chociaż z drugiej storny, mogłabym jeździć jak wariat i nie dostałabym żadnego mandatu, nie? Ręka ręke myje Pominę przypadek policjantki, która mnie okradła w moim własnym domu :D Fajnych masz kolegów warszawski, stróże prawa kurwa