Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggdfdfdf

Dostałam dzisiaj mandat 6 pkt 200 zł

Polecane posty

fdsfsf sorry ludzie, ale musze odpicowac moja hulajnoge bo sezon sie zaczyna 10/10 :D

Gość fggdfdfd
fdsfsf - to nie było pytanie do ciebie tępy tłuku

Gość fdsfsf
sebastos- auto autorki ma kulor, wtoje ma kolur a moje ma kolor :) ale sztywniak z ciebie!

Gość fggdfdfd
Katowice, spodek i dobre wspomnienia z koncertów :D

Gość fdsfsf
och tak mow tak do mnie mow "tępy tłuku" i to ja jestem niekulturalna... ja przynajmniej nie mam dzieci wiec nie daje zlego przykladu :D żenujaca laska

Ja mieszkam na granicy Berlina i Falkensee ;) wlaśnie będę zaczynala pracę "w domu" jako "sekretarka" jakby ciężko to wytlumaczyć taka robota po prostu :D poza tym mam zajęcia w szkólce gdzie trenuje się psy, z behawiorystami, szkolenia różnego rodzaju i marzy mi się trenowanie np psów do policji itd :)

Gość fggdfdfd
Trenowanie psów? Super, jest tu taki jeden facet na forum, który się tym zajmuje :)

masz na myśli Sacryfical Suicide? Też już pisaliśmy trochę ;) fajnie maa w dodatku te bieszczadyyy :D ja na razie przy swoim psie robię :P w maju ma mieć egzamin IPO teraz sprawia klopoty bo suka z cieczką w pobliżu :o

Gość fggdfdfd
Dokłądnie tak, o suicidera mi chodziło :D Mój pies jest rozpieszczony jak dziadowski bicz (przez mamę), robi co chce i jeszcze mnie gryzie, za co jest chwalony :D Mały a cwany