Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggdfdfdf

Dostałam dzisiaj mandat 6 pkt 200 zł

Polecane posty

fdsfsf znowu przesadzasz, trochę kultury by się przydalo... "widac ze gówniara z ciebie, chłopczyca i jakas blachara, szpanujesz durnota i dlatego zalozylas temat by pochwalic sie wykroczeniem, dziecinada, żenada i rozpacz a poza tym pustka wielka w tym co piszesz nic cie juz nie uratuje bo widocznie za czesto tlenisz wlosy a solara wyzarla ci resztki szarych komorek" - czy gdziekolwiek tutaj widnieje zdjęcie autorki tematu bądź rzetelny opis jej osobowości?

Gość fggdfdfdf
Tatuś nie musiał mi pożyczać, bo pracowałam kilka lat na auto 🖐️ Poza tym nie mierz mnie swoją miarą :D Współczuję szczerze, że 50 000 km w rok to dla ciebie taaaaaaaaki wyczyn :D

Gość dareiosku
Sebastos! Freude am fahren? czy am Fahren?

fdsfsf - "zamknij sie" to mow do swoich kumpli o ile ich masz prostaku.....

Gość fggdfdfdf
Mogłam kogoś skrzywdzić? Wytłumacz mi jak albo przeczytaj wątek ze zrozumieniem.

Gość fggdfdfdf
Szkoda, że odinstalowałam cb w zeszłym miesiącu, ale w mieście to mało kto używa

Gość fggdfdfdf
To już nie moja wina, skoro jakiś kretyn wlazłby na 4 pasmową drogę, bez przejścia dla pieszych z ograniczeniem do 80 🖐️

Gość dareiosku
Sebastos! Freude am fahren? czy am Fahren?

Gość fdsfsf
ale szpan!!! CB!!! hahahahahhah aaaahahahaha :D no przyszpanowalas że ch****!!! hahahaha :D k** ze takie pajace po swiecie chodzą no i co jeszcze masz powiedz, pieska z bujajaca glowa, listwy, spoiler, co wiecej?? diodki hahaha k**wa co za idiotka :D no pochwal sie niech wszyscy poczytaja jaka jestes "gościówa"!!!! hahaha k**wa ja 50 tys zrobilam sama, poza tym mam kierowcę

Gość fggdfdfdf
"ale szpan!!! CB!!! hahahahahhah aaaahahahaha no przyszpanowalas że ch****!!! hahahaha k** ze takie pajace po swiecie chodzą no i co jeszcze masz powiedz, pieska z bujajaca glowa, listwy, spoiler, co wiecej?? diodki hahaha k**wa co za idiotka no pochwal sie niech wszyscy poczytaja jaka jestes "gościówa"!!!! hahaha k**wa ja 50 tys zrobilam sama, poza tym mam kierowcę" Skoro cb dla ciebie to szpan to naprawdę nie mamy o czym rozmawiać :O

Gość fdsfsf
wyobraz sobie ze na takich idiotkach jak ty zarabiam pieniadze :D jezdzij szybko aby jak najszybciej, to szybciej sie zobaczymy :D

fdsfsf nie obraź się ale może ty po prostu masz jakieś marne auto które się wlecze 13s do setki i nie możesz nim nawet poszaleć i kieruje Tobą zazdrość? Jeszcze raz zaznaczę, że żadne z nas nie stanowi zagrożenia bo niby gdzie? Na autostradzie? Na ekspresowej gdzie nie ma pieszych? Czy może wymijając inne auta na prostej drodze o dobrej widoczności?

Gość fdsfsf
a czym ty jezdzisz niunia?? bmw z korozją czy może fiatem pandą, że taki hołowczyc z ciebie

Gość fdsfsf
Mysia_ k***wa jaki nick :D hahaha...ojj chcialabys miec takie auto jak moje :D

pewnie, że BMW a co może chcesz mi powiedzieć, że to do dupy auta są? za dużo stereotypów w życiu niestety....

Gość mysia sciemniasz
mysia ja mieszkalam ponad 8 lat w niemczech i o tej kulturze jezdy co mowisz to ci sie pomylilo chyba naprawde chamstwo i co tylko na takim samym poziomie co w polsce chcesz zobaczyc kulture na ulicach to radzilbym ci pojechac do skandynawii tam zobaczysz kulture na drogach

Gość dareiosku
bo to rzeczownik odczasownikowy czyli das Fahren-jazda Freude am ( an dem )Fahren

Gość fdsfsf
sebastos- naucz sie pisac, POLSKA JĘZYKA BARDZO TRUDNA!!! wy mnie rowniez obrazacie wiec nie pozostaje dłużna!!!! a ta poza tym rozpoznajesz końcówki?? jestem kobieta

Gość fggdfdfdf
fdsfsf - z każdym kolejnym słowem pogrążasz się coraz bardziej. Nie wiem ile masz lat, ale skoro nazywasz mnie gówniarą to musisz być w podeszłym wieku. Mimo "dojrzałości" brak ci kultury, pisanie i logiczne myślenie też kuleje. Jesteś strasznie zakompleksioną osobą, która mój temat interpretuje jako "chwalenie", co jest dla mnie niezbyt zrozumiałe, bo gdybyś z uwagą zapoznała sie z tematem wiedziałabyś, że jestem wkurzona za te 6 pkt i 200 zł. Widocznie ty wyciskasz 50 km/h na ograniczeniu do 100 i taki mandat to dla ciebie sfera marzeń :D Ale za wleczenie się też mogą cię ukarać :P Masz kierowcę, tak? To pochwal się na anonimowym forum co jeszcze, bo kompleksy i zazdrość cię zjedzą :D

Gość fdsfsf
bla bla bla nie chce mis ie czytac tych wypocin i tak nic ciekawego w nim zapewne nie ma :D dzieciaku! nie zakladaj durnych tematów! wracaj do ksiażek albo skoncz wreszcie kurs nauki jazdy i nie wypisuj idiotycznych historyjek na forum jestes dzieciak widac to po wypowiedziach moze i jestem starsza od ciebie ale prawda jest taka ze jezdze madrze a ty dziecko ucz sie

"ojj chcialabys miec takie auto jak moje" to niby jakie? :D bo coś powątpiewam.... i to baardzo... ;) (pewnie np sebastos wie doskonale dlaczego) a mój nick się wiążę z moją przeszlością i z tym co robilam lepsza taka mysia niż bezsensowny ciąg liter ;) mysia sciemniasz To, że Ty na takich trafiasz nie znaczy że każdy z nas nic nie ściemniam piszę o wlasnych spostrzeżeniach a jeżdżę dużo w Berlinie, miasto, autostrada itd to moja opinia z chamami jak w Polsce się nie spotkalam tutaj jeszcze ;)

Akurat to byla literowka i sie poprawilem , chcesz na sile zablysnac , ale Ci to nie wychodzi KOBIETO.....

Gość fggdfdfdf
Pewnie, nie czytaj rzeczowych argumentów, i tak jedyne co potrafisz powiedzieć to "kurwa". Ciekawa jestem na czym polega ta twoja "mądra" jazda i ciekawa jestem skąd wiesz, jak jeżdżę ja :D

Gość be my korean boy.
nienawidzę kierowców, którzy pędzą nie wiadomo gdzie i wpychają się na chama później, no bo nie zdążą, a nie daj boże ktoś przez to w nich puknie albo zrobi się z tyłu raban.. albo się śmieją albo sapią. jeżdżę codziennie samochodem dość daleko.. nie pędzę, ale też nie ślimaczę, bo wkurzają mnie ślamazary na drogach.. ale przepisy po coś są! a jak ich policjant z drogówki złapie to wściekli na cały świat i gadają żeby za łapanie przestępców.. by ludzie wysilili szare komórki i trochę pomyśleli.. DROGÓWKA TO DROGÓWKA.. policjanci z drogówki zajmują się tzw przestępcami drogowymi, a takim niestety stałaś się autorko tematu z momentem kiedy wlepili ci mandat. nie byłabyś nią jeśli faktycznie nie złamałaś przepisu i nie przyjęłabyś tego mandatu. Owszem chcą zarobić, kto nie chce? ale prawo w Polsce istnieje i drażnią mnie ludzie tacy jak niektórzy tutaj obecni.. zero kultury.. zero zastanowienia się.. a to, że była czysta droga.. no i co z tego? podwójna ciągła? skrzyżowanie (Proszę pana, nawet ta droga do lasu połączona z inną drogą to skrzyżowanie.. może i prostopadłe ale skrzyżowanie..). przez takich kierowców jak Pan, ludzie giną lub zostają kalekami. i określenie policjanta psem jest brakiem kultury osobistej i pokazywanie braku inteligencji. wstyd.. a zazwyczaj gadają tak elementy, które niestety psują wizerunek naszego kraju.. :( i nie jestem starą babą, która truje. jestem dziewczyną sporo po 20stce, która po prostu normalnie myśli..

Gość mysia sciemniasz
o po berlinie jezdzilas i jezdzisz no zobacz ja tam miezkalem i jakos na codzien widzialem chamstwo i brak kultury wiec nie gadaj bzdur bo mydlisz innym oczy i to cale twoje ohhh niemcy taka miloscia do nich palasz boze opanuj sie bo sciemniasz teraz i na innych tematach szkoda mi na ciebie slow pusta dziewucho utrzymanka chlopaka he i ty i BMW chyba fiat 126p

Gość fdsfsf
kompleksy zjadaja ciebie autorko dlatego zakladasz taki temat! szpan jest tu wszechobecny wiec udowodnilam ci ze sa tu osoby ktore maja czym poszpanowac ale glupich tematow nie zakladaja! kierowce mam, dobrze zarabiam, auto mam za 140tys, mam nawet czas by posiedziec na kaffe :) i pozbijac sie z takich jak ty juz przyszpanowalam, tobie w tym dorownalam, pozdrawiam palcem srodkowym! pieprz sie! :D P.S kompleksow nie mam, bo jestem w zyciu szczesliwa i niczego mi nie brakuje aty zakladaj bzdurne tamaty, lubie denerwowac takie robaczki zreszta nie tylko ja

Gość Policjant to nie pies!
PROSTACZKO!!! potrafisz tylko cisnac w pedał! tyle masz odwagi a do policjantow w twarz mowiesz psie???? taka ejstes cwana???