Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggdfdfdf

Dostałam dzisiaj mandat 6 pkt 200 zł

Polecane posty

Gość fggdfdfdf
19 a co?

"P.S kompleksow nie mam, bo jestem w zyciu szczesliwa i niczego mi nie brakuje aty zakladaj bzdurne tamaty, lubie denerwowac takie robaczki zreszta nie tylko ja" Brakuje Ci -kultury

Gość fggdfdfdf
"fdsfsf szpan jest tu wszechobecny wiec udowodnilam ci ze sa tu osoby ktore maja czym poszpanowac ale glupich tematow nie zakladaja! kierowce mam, dobrze zarabiam, auto mam za 140tys, mam nawet czas by posiedziec na kaffe i pozbijac sie z takich jak ty" Dwa zdania, w których jedno wyklucza drugie :D Brawo za logiczne myślenie. Dla mnie możesz mieć maybacha, ale zauważ, że ja w żadnym momencie nie chwaliłam się tym co mam. Ty musisz mieć strasznie wiele skoro napisałaś o tym na anonimowym forum. Ale zaraz, zaraz... co ty robisz na jednym forum z "plebsem i biedakami"? :D "P.S kompleksow nie mam, bo jestem w zyciu szczesliwa i niczego mi nie brakuje aty zakladaj bzdurne tamaty, lubie denerwowac takie robaczki zreszta nie tylko ja" No właśnie widzę jaka jesteś szczęśliwa :) Robaczkiem to jesteś ty, pękającym z kompleksów i zazdrości :) Policjant to nie pies! PROSTACZKO!!! potrafisz tylko cisnac w pedał! tyle masz odwagi a do policjantow w twarz mowiesz psie???? taka ejstes cwana???" Skąd ty mozesz wiedzieć co potrafię? :D Policjantów znam wielu i o większości z nich nie mogę powiedzieć nic dobrego 🖐️

be my korean boy. dokladnie ja się nie wpycham na chama i przepisów też się trzymam chociaż przyznam, że zdarza mi się czasami jakiś zlamać ale jak każdy z nas czlowiek chyba bo nie ma ludzi nieomylnych ;) mysia sciemnasz no proooosze jaki detektyw ;) po pierwsze: nigdzie nie sciemnam raczej ty to robisz wydaje mi się ;) może mi to udowodnij gdzie ściemnialam i kiedy? po drugie: nie jestem niczyją utrzymanką ;) po trzecie: moje bmw możesz sobie zoaczyć na innym topiku roztrzaskane więc nie mam teraz się czym chwalić jeżeli już to chyba polówką którą jeżdżę jako autem zastępczyn aktualnie (skoro mieszkasz już tyle lat w Berlinie to zapewne wiesz jakim udogodnieniem jest tutaj autko) jeszcze raz napiszę że to jest wlaśnie moje zdanie wyrobione na niemieckich drogach: inni kierowcy są kulturalni i uprzejmi nie to co w Polsce. Jeżeli masz odmienne zdanie to albo masz pecha i trafiasz tylko na takich w co wątpie albo ściemniasz o mieszkaniu w Berlinie i być może z zazdrości wypisujesz takie rzeczy (co by potwierdzalo to jakże wielkie oburzenie przez moją opinię)

Gość fdsfsf
pies ci modre lizał, nie chce mi sie z toba gadac :D glupia jestes wszyscy to widza, pisz dalej to sie jeszcze posmiejemy sebastos- zobacz jaka kulture ma autorka!! a ty jaka masz, kulture jazdy... !! :D :D

Gość fggdfdfdf
Dla wszystkich świętych z tego forum, powtórzę jeszcze raz: nie cisnę przez miasto, teren zabudowany 150 km/h, zdmuchując po drodze pieszych. Przycisnęłam (za dużo powiedziane ale niech wam będzie) na drodze, którą znam, na której można "cisnąć" do 80 km/h. Wielopasmówka, barierki, dookoła zieleń, żadnych drzew, stąd i ograniczenie takie a nie inne. Policja ustawiła się tuż przed znakiem.

fdsfsf auto mam za 140tys, sorry ale cena auta nie świadczy o jego ''zajebistości'' tymbardziej, że malo które auto dorównuje beemce ;)

Gość mysia sciemniasz
tak tak lumacz sie dalej winny sie tlumaczy troche samokrytyki ci zycze i skoncz bajkopisarstwo bo c nie wychodzi

Gość fggdfdfdf
"pies ci modre lizał, nie chce mi sie z toba gadac glupia jestes wszyscy to widza, pisz dalej to sie jeszcze posmiejemy" Wystarczy poczytać twoje posty żeby wiedzieć, że stara jesteś i głupia a na dodatek brak ci kultury :D

mysia sciemniasz jak na razie to ty wychodzisz na bajkopisarkę ;) nie ma dowodów to mi wciskaj, że się tlumaczę i pomawiaj dalej, żalosne to ;)

fdsfsf - wlasnie pokazujesz jaki masz zenujaco niski poziom swymi wypocinami....

Gość fdsfsf
no chyba sie zalamie wiesz tak miw ygarnelas .... hahahaa :D :D och nie pozbieram sie!! ej wez napisz jeszcze o swoich przygodach na drodze, prooooosimyyy!!!! taka jestes zajebista ze az mi galy wychodza!!!! jestes moim idolem!! czekam lalu!

Gość fdsfsf
sebastos- dobra skoncz juz, albo napisz wreszcie cos konkretnego, bo tak piszesz niemrawo jakbys konia walil druga reka

Gość fggdfdfdf
"tak myslalem, 19 a piszesz ze tyle lat pracowalas, i taka doswiadczona w jezdzie no smieszne poprostu 50 000km to ty w pol roku zrobilas moze autostopem hahahah" Ale co 19? To niby mój wiek? :D Nie bardzo się zgadza ;) Od dziecka jeździłam z ojcem na wyścigi i wtedy pokochałam samochody :) Kiedy tylko mogłam zaczęłam pracować i odkładać na własne auto, które kupiłam zaraz po zdaniu prawa jazdy. Autem zjeździłam pół Europy (i wcale nie autostopem ;) ), pomogłam też trochę ojcu, który zresztą nalegał, żebym dużo jeździła (nie musiał mnie namawiać :D) i natłukłam kilometrów. Nie musicie mi wierzyć, nie musicie mnie obrażać - nie warto

mysia sciemniaszm - akurat to Ty sciemniasz , takze nie raz , nie dwa bylem w Niemczech i to co pisze Mysia to prawda....

Gość mysia sciemniasz
zalosna jestes ty poczytaj sobie inne wlasne tematy i to od ilu mieszkasz w niemczech na kazdym temacie inny termin pobytu, ah szkoda mi na ciebie slow zegnam bujaj dalej w oblokach

Gość fggdfdfdf
"no chyba sie zalamie wiesz tak miw ygarnelas .... hahahaa och nie pozbieram sie!! ej wez napisz jeszcze o swoich przygodach na drodze, prooooosimyyy!!!! taka jestes zaj**ista ze az mi galy wychodza!!!! jestes moim idolem!! czekam lalu!" Ja się normalnie wypowiadam a ty to rozdmuchujesz, to już nie mój problem ;) W papierach może i masz 100 lat ale w głowie pusto.

Gość fdsfsf
no kurde ale jestes coool!!! :D jaaaa! napisz jeszcze jakas historyjke to moze uwierzymy wreszcie w cos niesamowita jestes serio :D zaloże twoj fanclub, co ty na to??

Gość fggdfdfdf
Nie musisz, kończę "rozmowę" z tobą :)

Gość mysia sciemniasz
sebastos a ty co adwokat sie znalazl czy raczej mysia w jednej osobie

fdsfsf- moze Ty musisz sie masturbowac , bo zaden facet nie chce z Toba byc , ja nie....

Gość fdsfsf
eeeee nieee!!! weeż!!! nie spotkalam nigdy kogos tak zajebistego!!! prosze nie rob mi tegoooo! napisz jeszcze jak zajebiscie jezdzisz autem ,proszęęęęę :D napisz jakie masz auto, jaki ma kulor i czy jezdzi tylko do przodu czy wstecz też :D

Gość fggdfdfdf
Sebastos, trzeba ignorować tę starą frustratkę :) Skad jesteś tak swoją drogą?

Gość fdsfsf
sebastos- pucuj bryke,, bedziem sie całować

mysia sciemniasz taak już raz widzialam gdzieś jak ktos mi wypominal ''inny termin pobytu'' ;) już nie raz na innych topikach wspominalam jak to ze mną bylo (pierwszy raz w niemczech w wieku 6 lat ale tylko w odwiedziny potem mialam rok życia w De, pare miesięcy w PL i tak w kólko stąd też tak napisalam) gdybyś miala taką poyebaną sytuację to nie wiedzialabyś sama jaki okres masz podać z resztą ta informacja jest zbędna jeśli ktoś chce popisać o czymkolwiek to mu to obojętne a tacy zawistni ludzie jak ty tylko doszukują się pomylek u innych szkoda mi was znajdźcie sobie inne zajęcia ;)

Gość fdsfsf
sorry ludzie, ale musze odpicowac moja hulajnoge bo sezon sie zaczyna

Gość fdsfsf
ahhh nie godnam ja tego pytania, jestem z daleeeeka, hen hen, ale przybylam tu by czcic twą osobę, odleglosc dl amnie znaczenia nie ma Czcigodna Zajebistośc zachcesz opowiedziec nam jeszcze jakas historie zajebistosci twej osoby

Gość fggdfdfd
Mysia, a gdzie teraz mieszkasz? Ja będąc dzieckiem spędziłam chwilę w Niemczech, teraz byłam kilka razy ale przejazdem :D Pracujesz tam?

Gość fdsfsf
moja hulajnoga jest prawie tak zajebista jak auto autorki :D

"kulor" - i Ty mi piszesz o POPRAWNEJ POLSZCZYZNIE ? Haha... Tak jestem adwokatem Mysi ? Jakis problem ? Jestem z Katowic ;)