Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A_m_y_123_

Rozszyfrować mężczyznę- to nie takie proste...

Polecane posty

Na brak adoratorów nie mogę narzekać i dlatego dziwi mnie jego zachowanie. Z drugiej strony jak nie jest zainteresowany to po co non stop dzwoni, wysyła maile itd. Ajjjj pokręcone jest to wszytko.

Gość Ciekawsky,,
jest zainteresowany. Moim zdaniem Ja tez jestem zainteresowany, dasz mi szanse??

Gość Ciekawsky,,
Juz ucieklas. Ale przynajmnej zrozumialas o co chodzi ;) :););)

A właśnie że nie uciekłam. Troszeczkę mi na nim zależy, więc raczej niestety szansy żadnej nie będzie.

"Skąd u ciebie ta pewność? Wiesz, to że facet nie leci na dziewczynę, nie oznacza, że jest gejem. Może ta dziewczyna mu się nie podoba?" To jest tak niby nie leci a...robi podchody po czym sie "wycofuje"...wiec o co chodzi? ma ptaka na 9 cm? ;)

No właśnie dlatego Panowie wytłumaczcie mi dlaczego się wycofuję? Złóżmy że tym gejem nie jest.

Gość Ciekawsky,,
szkoda . A czy mógł bym ujrzeć twoją fizyczną powłoke, którą zwać też sie przyjeło opakowaniem.???

Gość Ciekawsky,,
szkoda bo pewnie, jesteś atrakcyjną młódką. Którą chetnie zaprosił bym na kolacje lub temu podobną randkę w realu tudzież w tesco. :)

Gość niestety z badań nad gatunkiem
Prawdę powiedziawszy śledzę ten wątek tylko ze względu na autorkę, która musi być fajną babką :D Facet może boi się zepsuć to, co między wami jest, albo ogólnie boi się zaangażowania, bo... Bo wszystko. Jeden mój kolega na przykład twierdzi, że póki się nie "dorobi" nie powinien mieć dziewczyny. Inny ma dziewczynę na wyspach, ale jak przyjeżdża do Pl, to swojej koleżance, na którą leci nic o niej nie mówi, bo... No bo nie wiadomo, co to jeszcze będzie. A kolejny zwyczajnie się wstydzi, chociaż "ona" pewnie w życiu by go o to nie podejrzewała. Różnie bywa. Go with the flow ;) przynajmniej w tym wypadku ;)

Czasami myślę że najlepszym rozwiązaniem była by instrukcja obsługi wyryta na czole. Czytasz i wiesz o co chodzi.

dobra zrobmy to inaczej....odlozmy to gejostwo na bok. Autorko dopowiedz sobie na pytanie czy chcesz takiego faceta ktory sam nie wie czego chce, ktory nie reaguje na twoje zaloty? ktory wie ze liczysz na cos wiecej niz samo spanie a on udaje ze nie wie o co chodzi?, ktory traktuje cie jak siostre? ktory nie widzi w tobie kobiety? Przeciez kobieta musi czuc ze jest pożądana przez swojego faceta, kobieta musi czuc ze mu sie podoba.....inaczej nie czuje sie kobietą. Czy nie mam racji? Życze rozsadnego wyboru ;)