Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesław

Mężczyzna w pończochach

Polecane posty

Gość chodząca w pończochach
tak bo dla kobiet jest to niemęskie i nic na to nie poradzisz. kultura wymaga tolerancji ale to jest jednak przesada. chodzi mi o wyłącznie twój przypadek poniewaz zakladasz te pończochy w zaciszu domowym i pewnie przeglądasz sie przed lustrem w zachwycie.wez sie facet ogarnij troszeczke, nie masz zadnych argumentów,

nie po to męskie slipy są przystosowane krojem wyłącznie dla mężczyzn. a zarabiać da sie na wszystkim, na głupocie również

Gość manio ciekawski
Poprzedni system :D Kategorie ci się pomyliły. Chcesz łamać stereotyp, normę kulturową i obyczajową, to sobie ją łam ale nie oczekuj, że kobiety zapieją z zachwytu. Najlepiej wyjedź na ten mityczny supertolerancyjny zachód. Najlepiej do Holandii i tam szukaj szczęścia z pończochami na nogach. Co stoi na przeszkodzie? Realizuj swoje marzenia, zamiast siedzieć na kafeterii.

nie szukałeś kobiety przez 25 lat dorosłego życia ze względu na wzrost??

Uważasz że kilka milionów kobiet jest idiotkami??! pomyśl, to Damska bielzina, nie męska. I żadna ci nigdy nie powie ze to normalne. Żadna! To wałęsa mówił w ONZ "my naród", a ja wolę mówić wyłącznie za siebie:)

więc zebrałeś opinię kobiet na ten temat czy jeszcze co mało?? ;)

Gość manio ciekawski
A co do wzrostu. Nie będę wciskał kitu, że to nie jest problem. Możesz mieć kompleks i wcale ci się nie dziwię. Nie będę Ci tu prawił morałów, bo rozumiem, że z takim kompleksem było i jest Ci ciężko. Napiszę tylko tyle, że jednak widuje się niskich facetów z kobietami, często wyższymi. Może nie jest to jak wyjęte z filmu, ale to nie ważne, liczy się, że ludzie się spełniają w związku. Czyli jakoś oni to robią, że zdobywają kobiety.

Gość kjjkhjkhjhjjkjkjj
Ale niski wzrost i rajstopy to już cyrk.

A co do wzrostu. Nie będę wciskał kitu, że to nie jest problem. Możesz mieć kompleks i wcale ci się nie dziwię. Nie będę Ci tu prawił morałów, bo rozumiem, że z takim kompleksem było i jest Ci ciężko. Napiszę tylko tyle, że jednak widuje się niskich facetów z kobietami, często wyższymi. Może nie jest to jak wyjęte z filmu, ale to nie ważne, liczy się, że ludzie się spełniają w związku. Czyli jakoś oni to robią, że zdobywają kobiety. otóż to

Gość kjjkhjkhjhjjkjkjj
Ty byś znormalniał, gdybyś wszedł w zwiazek, nawet byś nie pomyślał już o rajstopach, gdyby kobieta cie przytuliła, pocałowała. Ale tak nie bedzie, masz pończochy

kjjkhjkhjhjjkjkjj to po kiego gwinta Adrian produkuje męskie rajstopy no chyba po to żebym ubrał kalesony?

Gość eh zwiazek
bo to żeby zarobic kase na takich jak ty

Gość eh zwiazek
chlopie jak ty naprawde jestes po 40stce to ja nie wiem, nie dziwie sie tym kobietom ze maja cie gdzies

Gość kjjkhjkhjhjjkjkjj
Tak mówisz o kalesonach że to wieśniacko wyglada. A jakoś wydaje mi sie że ty wcale sie ekstra nie ubierasz, dznisy lub dresy bazarówki a pończochy to okreslasz jako ekstrawagancje i wyszukanie.

eh zwiazek chlopie jak ty naprawde jestes po 40stce to ja nie wiem, nie dziwie sie tym kobietom ze maja cie gdzies kobiety od zawsze miały mnie gdzieś bo 155 mi przeszkadzało, a pończochy nie mają tu nic do gadania.

Gość Ptr29
Hej ja mam 29lat mam żonę i dwójkę dzieci i chodzę w rajstopach żona nawet mi kupuje nawet ostatnio byliśmy na spacerze i miałem rajstopy krótkie spodenki adidasy i luzik nawet nasi znajomi mówią No ja tesz bym tak wyszedł ale sie wstydzę. Większość meszczyzn chciało by chodzić w rajstopach ale sie wstydzi. Moim zdaniem to tylko obciach wyjść w starych kalesonach takich jak mój dziadek 100 lat temu. Wszyscy tacy odważni w gadaniu a żeby wyjść w rajstopach to cykory. Tylko zacofancy i bez rozumu uważają ze facet w rajstopach to gej itp. Najlepiej nie cofna sie w czasie i zalozom zbroje. Ja chodzę w tym co lubię i dobze sie czuje. Odwagi to tylko rajstopy a zachowujecie sie jak byście mieli chodzić nago.