Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczery.........

Dziewczyny wy to macie przesrane - wierzycie ze przystojniak was nie zostawi

Polecane posty

Gość Szczery.........

skoro moze miec inne to naiwne jest myslenie ze bedzie wierny bo niby po co

Gość taka i owaka
kazda liczy na to ze to wlasnie w niej zakocha ustatkuje sie i zostanie z nia do konca zycia

Gość pado-o
a niby po co miałby zdradzić, skoro ma bardzo ładną, bardzo mądrą, rezolutną, odważną, inteligentną dziewczyne z różnymi zainteresowaniami, którą kocha i uwielbia? :) jeśli się kogoś kocha to się go nie krzywdzi i nie zdradza. ;)

taa tylko ze sama znam takich co niby kochaja a maja daleko gdzies takze ja osobiscie takim nie wierze ;)

Gość hallelujjaaa
To zalezy jak definiujesz slowo przystojniak, jesli mowisz o hulace, ktory dzieki swej urodzie podrywa wszystko co sie rusza, to ja bym sie bala z takim wiazac. Ja wole good boys, ktorzy nie lubia ciaglego picia z kumplami i imprez, i traktuja z szacunkiem dziewczyny. Moj maz taki jest i to wcale nie znaczy, ze nie jest przystojny, jest i to bardzo, do tego wysoki. Kobiety sie za nim ogladaja, a on nawet tego nie zauwaza. Opowiadal, ze kiedys zanim mnie poznal byl na rance z dziewczyna, ktora na pierwszyym spotkaniu zaczela sie na niego rzucac, mial ochote wykorzystac okazje, ale jego sumienie mu nie pozwolilo, i czul tez odraze do tej dziewczyny, ze taka latwa. Wiec przystojniacy tez moga byc wierni, zalezy od ich charakteru.