Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de.likatna

Porozmawiałabym z meżczyzną....

Polecane posty

Gość haha buaaaha
offerma debilu czytasz co piszesz?? ŻONATĄ baba???

Gość haha buaaaha
a niby dlaczego ma o wszystkim gadać tylko z meżem? A co to bezludna wyspa, że można rozmawiać z meżem i nikim innym? Pojebało was do reszty?? po to są portale, fora aby z ludźmi rozmawiać i nie widzę nic w tym załosnego.

Gość offerma a ktory normalny chlop
by taka chcial :O siedzi to taka na forum i pertoli jak szurnieta :O jakby maz sie nie liczyl :O zycze szmacie rozwodu 🖐️

Gość lutowalala
offerma jak zwykle pierdolisz nie na temat. nie odpowiedziałeś w żadne sposób na wpis powyżej. byle przekląć i na tyle cię stać.

Gość haha buaaaha
a czemu ma nie siedzieć, skoro ma czas a mąż zapewne pracuje? A wy co teraz robicie jeśli nie to samo?

Gość haha buaaaha
piszę bo podgladam topik od poczatku i chciałam sie przyłaczyć.

Gość oojjaaacieee
był nie tak dawno taki atek: Mężatki szukające kochanka na kafe, i praktycznie nikt się nie wtryniał, a cel tamtego wątku był oczywisty... A tu, kobietka chce sobie pogadać to robicie wielkie haloo Czy to że ma męża i dziecko odbiera jej prawo do rozmów z osobami spoza grona rodziny? czy w pracy też nie mogłaby rozmawiać z kolegami? Jesteście popierdoleni i tyle, posiedzcie trochę w domu z dziecmi a przekonacie sie jak bardzo wtedy brakuje kontaktów z innymi ludzmi

Gość ha ha buaaaha
offerma frajerem jesteś tu tylko ty i wszystkie pomarańczowe podszywy to nikt inny jak ty, to akurat oczywiste :-)

Gość oojjaaacieee
"GDYBY szukała rozmowy to pisałaby z kobietami, DOBRZE ktoś zauważył Pipa ją swędzi i tyle" taa.., oczywiście, niektóre kobiety wolą rozmawiac z facetami niz z kobietami, bo wiadomo jakie baby potrafia byc wzgledem siebie falszywe i wredne

Gość ha ha buaaaha
po pierwsze nie wiem skad pomysł że kobiety mają rozmawiać tylko z kobietami a faceci z facetami... hi hi fajny by byl świat wtedy po drugie z tego co widzę ona juz chyba tu nie pisze, zostały same pomarańczowe debile i się nakrecają. a ja myślę że kazdą z pomarańczy partner/ partnerka zrobiła w huja, bzyknęła kogoś moze z neta i teraz myślicie tylko o jednym :-)

Gość ha ha buaaaha
odezwe się wieczorem, może orange pójdą do sokowirówki. bawcie się dobrze, ciekawe po kim będziecie bluzgać jak tych madrych chwilowo nie ma :-)

Gość oojjaaacieee
offermo, specjalisto od wszystkiego, znajdź sobie lepsze zajęcie :)

Gość oojjaaacieee
a to ciekawe, nagle na kafe znalazło się tylu "porzadnych" facetów, offermo boisz się pisać pod jednym nickiem?

Jestem. Ucieszyłam się ze topik się rozwija, a tu... ech. Szkoda słow, ale jak zapowiedziałam- troli dziś nie komentuję. I nie czytam. oojjaaaaacie oferma to.... oferma a nie facet :-)

Gość oojjaaacieee
:D :D :D

Gość oojjaaacieee
offermo, żałosny jesteś :)

Gość oojjaaacieee
szkoda mojego czasu na ciebie offermo, powiem ci tylko tyle, współczuję ci twojego żałosnego życia

witaj. zaraz nas trole zaatakują pewnie. A smutna minka... cóż. miało być lepiej, a przede mna jeszcze z tydzień meki zanim wyjasnię sprawy zdrowia. byłam w szpitalu dziś, na każde moje pytanie lekarz odpowiadał "nie wiem" i załamałakm się totalnie ;-( nie chcę tu psuć nastroju...

Na złość wszystkim zacofanym trolom bedę tu. Mama z góry- a moze to ciebie mąż zdradza, skoro teraz właśnie piszesz? Bo akurat mój siedzi obok mnie, a ty swojego znaleźć nie mozesz i stąd ta frustracja???? ...dlaczego nie, przepraszam, ale ja już racę do debili cierpliwość.

...dlaczego nie, właściwie to nie choroba ale bardziej skomplikowane. Jak ci pisałam, chce miec tylko moje jedno dziecko, a niestety mam mgliste podejrzenie ze mogę byc w ciazy, bo chorowałam w trakcie brania anty. A na dodatek w dużych dawkach brałam je do dzis, i nikt mi nie jest w stanie powiedzieć czy brałam właściwe tabletki, czy to niebezpieczne itd... W tym wszystkim mam bardzo silne bole, i też nikt mi nie umie odpowiedzieć dlaczego. Lekarz w szpitalu kazał "czekać". Spytałam czy to moze byc niebezpieczne, powiedział, ze tak... i tyle. Więc nie dosć że musze czekać na pewność, ze nie ma ciązy to jeszcze czekać na ustąpienie skutków tabletek. Jedno poronienie już przeszłam i nie wyobrażam sobie ani kolejnego, ani ciaży. Jakaś masakra:-( A to tylko część kłopotu, reszta nie nadaje się na cafe.

Nie jestem w stanie wyobrazic sobie jak pewnie sie martwic... ale trzeba byc dobrej mysli to juz polowa sukcesu:-) a reszta napewno ulozy sie po Twojej mysli. Masz racje Ci lekaze u nas tacy wykwalifkowani ze poprostu brak slow!!! Moim zdaniem powinni udzielic jakis konkretnych informacji i choc troszke Cie uspokoic!! Dokladnie jak powiedzialas... jedna wielka MASAKRA! Bedzie dobrze:-)!

Gość maliboo.
koledzy maja tu racje ,jestescie oboje dziwni , spadajcie na prywatne rozmowy :O

dzięki, za miłe słowa. martwię się bardzo, bo zupełnie nie jestem gotowa na to co może się zdarzyc...

maliboo moze bym i poszła na priv ale po pierwsze- dlaczego mam to robić, skoro sobie załozyłam temat, to mam zniego znikac bo komś coś nie pasuje??? a po drugie nie dam satysfakcji pomarańczom które tylko na to czekaja.

Gość maliboo.
problemy rozwiazuje sie z mezem nie z obcym facetem z kafe. tylko ty jestes dziwaczka . zegnam :O

Gość ppppppppppppppppppp
noo maliboo chciałabym żeby rozwiązywanie probemów było takie łatwe, poprzez rozmowę z facetem na forum :o