Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de.likatna

Porozmawiałabym z meżczyzną....

Polecane posty

de.likatna nie ma sensu wdawac sie z nimi w konwersacje:-) Nie przejmuj sie! Ja tez tu bede:-) wracajac do tematu mowilas ze chcialabys miec osobe ktora Cie zrozumie... tak? A maz? Rozumie Cie? Mowilas ze ciaza was zblizyla. Dobrze sie wam uklada?

daczego nie... w zasadzie to się nie przejmuję, ale mam dziś zaczepny nastrój, źle się czuję i daję trochę sprowokować. JAk wspomniałam gdzieś tam nad pomarańczami- z meżem jak to z meżem, nie o wszystkim da się pogadać, czasem dobrze mieć swieze spojrzenie z zewnatrz, choćby na nasz związek. Układa nam się dobrze, ale nie idealnie, jest trochę kulejacych spraw, chyba jak u każdego.

Nie moze byc idealnie bo wtedy jest nudno i zbiegiem czasu przestaje zalezec. Dokladnie musza byc dobre i zle chwile. W kazdym zdrowym zwiazku powinno tak byc:-)

Tak też uważam, ze jak zadługo jest dobrze, to po prostu cieżko to docenić. Są czasem jednak rzeczy które wypadałoby poukładać a się nie da... Wiesz, drażnią mnie te pomarańcze coraz bardziej....

Troche to śmieszne że krytykują innych za pisanie na cafe, a sami całymi dniami piszą. Słońce swieci idę niedługo z małą na spacer...

byłam, potem posprzątałam, przygotowałam na rano śniadanko i znów jestem...'dzień... cieżki. niby spacer fajny, ale cały dzień a nawet kilka próbuję dostać się do sensownego lekarza na nfz i to graniczy z cudem... :-(

...dlaczego nie no niestety w ostatnich 2 latach miałam straszne przejscia z lekarzami i teraz mam uraz a tu nagle trzeba, niespodziewanie. niech się ten koszmar skończy, myślę że jeszcze kilka dni :-( potem będzie już dobrze...

Gość dajcie im juz spokoj
moze nudne rozmowy prowadza ale skoro tak chca ... i nie wyzywajcie bo nikt tu nikomu krzywdy nie robi

Ja już ich nie czytam.... ale fakt wytrwali są. chyba trzeba będzie się stad wyrwac.... Co do zdrowia mam nadzieję, że nic poważnego, ale przy tych maszkarach to wolę się w to nie zagłębiać. A jak Tobie wieczór mija?

Ja na film nie mam dziś sił, po pobudce o 6 i takim dniu to mi się oczy kleją. jeszcze chwila z laptopem i padnę. Mam nadzieję że mała jutro mi da choć trochę dłużej pospac.... Mam nadzieję, ze jutrzejszy dzień bedzie lepszy, tak bym chciała aby już był koniec tygodnia..... Myślisz ze te pomarańcze kiedys stąd znikna i bedzie mozna fajnie popisać?

Gość dkjh
offerma- przynajmniej kutas a ty baba jesteś :D

tak, tak ale o powazniejszych rzeczach to wolę nie pisać. biedne pomarańćze jeszcze nie zrozumieją i się popłaczą... buaaaahahaha.

...dlaczego nie, to pogadajmy znow jutro, ja zasypiam już nad klawiaturą :-( Miłej reszty wieczoru!

No tak doskonale wiem o co chodzi. O powaznych sprawach chyba nie da sie tu pisac! Nie zrobie im tej przyjemnosci i bede tu zagladal heh:-)

Cześć:-) Ja już na nogach, ale od kilku minut wiec nie jest najgorzej. Pogoda się zepsuła, bardzo pochmurno u nas...

Gość robger
A ja nie wiem, czy pochmurno, bo mgla, ze ledwie na kilka metrow widac..

Gość robger
No tak, mgla, to przeciez chmura, tylko tuz nad ziemia.. :)