Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ryska69

połóg a tabletka 72 godziny po

Polecane posty

Gość kobiety kochane
Niestety, tylko u nas każdy każdego chciałby pouczać i chronić go przed nim samym.

no to juz po wszystkim, tabletki zażyte a ja jako osoba niepoważna (według znacznej większości tutaj wypowiadających się) chciałam podziękować za "inteligentne i wyważone" wypowiedzi oraz "POMOC" której nie otrzymałam - jednym słowem, jak kiedyś będę miała problem i nie będę miała możliwości doszukać się o tym czegoś na necie to na pewno tu nie napisze, bo to forum jest przepełnione niepoważnymi ludźmi (nie dotyczy znikomej liczny osób)

Gość nela_*
a ty jestes powazna :D pierdolac sie w pologu,juz widze mine lekarza ha ha

Gość nela_*
wiem co mowie,bo tez rodzilam :P jestes glupia i tyle,szkoda mi na ciebie czasu :classic_cool: 🖐️

a ty masz owszem wiedzę jak obrażać ludzi, tylko czasami w lustro trzeba popatrzeć

autorko ty też chyba wiedzy nie masz robiac takie rzeczy.,poczytaj w necie i sie doksztalc"to juz wiem że ty się tam ksztalcisz dlatego uważasz że branie tab.po to blachostka,a seks w pologu,normalną rzecza jest...oj kobieto puknij się w glowe

Gość Michał Zaradny
Witam Jeżeli chcesz uzyskać profesjonalnej odpowiedzi na pytanie napisz do eksperta pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta, odpowie on na każde Twoje pytanie. Na stronie znajdziesz również wiele ciekawych artykułów na temat antykoncepcji i jej metod. Naprawdę warto tam zajrzeć. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs