Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planowałam wyjazd28

Czy miałam prawo odwołać wyjazd który zaproponowałam facetowi ?

Polecane posty

Gość planowałam wyjazd28

Hej wszystim. Mam trchę nietypową sprawę. Gdzień 2-3 miesiące temu zaproponowałam takiemu jednemu facetowi który mnie kochał wyjazd we dwoje na 2 tygodnie. Wiedziałam, że będzie się cieszył i chciałam z nim pojechać. Przysyłałam mu oferty różnych miejsc, aby tez się wypowiedział i zobaczyć czy mu sie spodobają czy może woli coś inegi. W końcu znaleźliśmy dwa miejsca i w jedno zaproponowałm mu, że pojedziemy. bardzo się cieszyłam na ten wyjazd i on także. Jadnak kilka dni przed wyjazdem moi rodzice dowiedzieli się o wyjeździe i stwoerdzi,li, że to nie jest najlepszy pomysł abyśmy gdzieś razem pojechali i przekonali mnie , że nie powinnam z nim jechać. Wobec tego pojechałam na wyjazd z innym facetem wobec którego moi rodzice nie mieli sprzeciwu i z rodzicami. Po przyjeździe na miejsce dałam znać temu pierwszemu facetowi, że jednak nie pojedziemy razem i odwołuję nasz wyjazd, a on się wtedy bez powodu na mnie wkurzył i mnie brzydko zwyzywał. Powiedziałam mu , że miałam prawo odwołać wyjazd w każdej chwili, a on, że jestem podła i że go oszukałam oraz kilka innych brzydkich słów pod moim adresem usłyszałam. Uważam, że pokazał jakim jest bandziorem i powinien się nad sobą zastanowić. Kilka dni po moim powrocie przyszedł do mnie i chciał mnie nie wiem po co przeposić za te brzydkie słowa, ale powiedziałam mu, że jak będzie mnie nachodził to wezwę policję i go zamkną! Od tamtej pory nie mieliśmy kontaktu. I sami powiedzcie co sądzicie. Czy taki facet to nie zwykły bandzior jak się okazało? Przecież to było zwykłe odwołanie wyjazdu i skoro sama go mu zaproponowałam to w każdej chwili mogłam go sobie sama odwołać i miałam przecież do tego prawo ?

Gość zapiekanka z serem i pomidorem
jedyne, co mogę Ci zarzucić to to, że poinformowałaś go dopiero po tym jak wyjechałaś. nie wiedział kiedy ma się odbyć wyjazd?

Gość planowałam wyjazd28
Ustaliliśmy datę na dany dzień w którym mieliśmy pojechać. Ale akurat tak wyszło, że pojechałm i dopiero dała mu znać, że to nie jest najlepszy pomysł abyśmy razem gdzies jechali. Nie wiem o co się miał wkurzać. Sama zaplanowałam wyjazd i w każdej chwili mogłam go sobie odwołać.

Gość planowałam wyjazd28
Niby za co miałabym go przepraszać ? A on powiedział, że chce mnie przeprosić za to, że powiedział do mnie takie słowa, bo podobno nie chciał ich powiedzieć i to było tylko w emocjach. Już to widzę :P

skoro nie rozumiesz tak prostej rzeczy to wybacz ale glupia jestes. Mam nadzieje, ze kiedys ciebie tak ktos wystawi. Ty wtedy zapewne sie usmiechniesz i powiesz spoko nic sie nie stalo. Juz to widze:o

Gość IMO13698
5/10 Ocena tak wysoka, gdyż chcialo Ci się tyle pisać i prwidłowo użyłaś mitycznego klawisza ENTER.

Gość Adamo...
jesteś niedojrzała bo jeśli sugerujesz się tym co ci mówią i każą rodzice to wybacz mi on miał prawo się wkurzyć postaw ty się na jego miejscu jak facet ci coś by zaproponował a z ty się zgadzasz a następnie on informuje ze rezygnuje z obiecanej rzeczy to byś się nie wkurzyła tylko mi nie pisz ze nie wkurzyłabyś się bo ci nie uwierzę.To ty go powinnaś przeprosić a nie on ciebie.