Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam chyba głupi problem?

kto mi to wyjaśni, dlaczego musi to robić?

Polecane posty

jestem z facetem od kilku lat , dokłądnie od 5 lat, mamy kilkuletnie dziecko, jesteśmy małżeństwem, on twierdzi, że mnie kocha i ogólnie cieszy się, że jest ze mną dzisiaj pojechaliśmy do rodziny , obok bloku przechodziła dziewczyna , w szpilkach, krótkiej spódniczce, młodsza ode mnie gdzieś ok. 6-7 lat, oczywiście mój mąż zaraz ją zauważył, kilkakrotnie zerkał w jej kierunku, wiem, że to nic takiego pewnie, ale przykro mi jak takie coś widzę, bo jeszcze żeby przyznał "tak podobała mi się" albo "no fajna jest" ale jakbym zapytałam na pewno powiedziałby, że nie,nie podobała mu się, a w ogóle to nie wie o kim ja mówię, że nikogo nie zauważył a przecież wyraźnie widziałam jak się odwraca, żeby na patrzeć parę razy tak zrobił, tym bardziej, że dziewczyna była na prawdę bardzo atrakcyjna, no widziałam ją z jakichś 20 metrów więc dobrze nie wiem ale ubrana była tak, że wyglądało atrakcyjnie , moje poczucie atrakcyjności dużo się zmniejsza wtedy, zwłaszcza, że od jakiegoś czasu ma problem ... z seksem, nie ma ochoty prawie nigdy, aha, nie rozlazłam się po ciąży ani nic takiego, wyglądam tak jak przed ciążą, no to jak, na seks ze mną nie ma ochoty ale oglądać się za atrakcyjnymi laskami ma ochotę? nie rozumiem

Gość ryżojad
każy facet się ogląda za laskami, tylko jeśli masz takiego z klasą to nawet tego nie zauważysz

Pewnie to jest tak jak na filmie "Sami swoi".On tak specjalnie patrzy na inne zeby je sobie obrzydzic i dlugo patrzac, w sobie to obrzydzenie tylko poteguje.

to nie jest tak, że ja to widzę codziennie, nie wiem, ciężko określić, może ze 3-4 razy w miesiącu widzę ale widzę i mi przykro po prostu czuję się wtedy coraz mnie atrakcyjna

proszę cię ale pokrętne wytłumaczenie! takiego czegoś nigdy jeszcze nie słyszałam.

a ty się nie oglądasz za atrakcyjnymi facetami? to ze się ogląda z innymi nie znaczy że ty jesteś nieatrakcyjna/nie kocha ciebie.

Gość Doswiadczony, stary ale jary
Oglada sie okej, jak nie mowi co mysli to juz gorzej. Jak sie obejrzy powinien cos Tobie powiedziec

Bo jak sie tak dlugo napatrzy na inne dziewczyny, to ma takie do nich obrzydzenie, az strach!

ja się nie oglądam, a przynajmniej nie zauważyłama jeśli już zwrócę uwagę to na pewno nie dlatego, że idzie gość z klatą na wierzchu i mi ślina leci bo mnie takie coś nie interesuje, jestem z nim nie od parady i on mi wystarcza