Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

Koniec związku, jestem załamana;(

Polecane posty

Dwa lata i siedem miesiecy chodzilam z chlopakiem a teraz koniec ;( oklamuje mnie nawet nie wiem o co mu chodzi czego taki zimny sie zrobil;( ja go wciaz kocham i nie poradze sobie z tym;( doradzcie mi cos prosze;( naprawde jaestem załamana;(

prosze pomozcie mi aby siedze placze;(( ja nie wyobrazam sobie zycia bez niego;(( nie wiem czego sie tak zachowuje , obiecywal mi ze bedzie jak dawniej i znow mnie oszukal;( wcoraj wolal pojechac do kolegow niz do mnie i przy tym jeszcze mnie oszukal bo poiwedzial ze idzie spac;((

teraz nawet mi na eski nie odpisuje bo miowi ze caly czas zajety jest;( jutro ma przyjechac ;( mimo to ze mnie oszukuje nie potrafie z nim zerwac ;( nie wiem co robic;( najlepsze jest to ze klamie mi prosto w oczy mowiac ze mnie kocha;(

Gość PRAWOWITY_PRAWICZEK
a co ja mam powiedzieć ? mam 24 lata i nigdy nie widziałem na żywo kobiecej cipki ? i też mi smutno :(

ale ja nawet nie wiem o co mu chodzi ;(czego taki jest ;( z nim sie nie da porozmawiac bo jak cos mowi to jak do sciany;(boze co ja mam robic;(

jutro ma do mnie przyjechac ;( oczywiscie z laska;( co ja mam jutro zrobic;( tyle z nim przezylam;( a teraz nawet nie wiem czego sie tak popsulo;(

Gość PRAWOWITY_PRAWICZEK
dałabyś szanse jakiemuś prawiczkowi tylu ich tutaj jest...

Gość PRAWOWITY_PRAWICZEK
możesz też uratować prawiczków od bycia prawiczkiem :(

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkii
florcia, dobrze cie rozumiem, ja sie wlasnie zmoim poklocilam:( wczoraj milabyc taki zmeczony i mila siedziecw domu (dlategodlamnie nie mial czasu) a od jego siostry sie dowiedzialam ze wyszedl z kumplami. gdy sie na niegoobrazilam (nie oto ze sie umowila zkolegami, tylko ze mnie oklamal) tosiena mnie wk**l, ze przesadzam itd... tak wiecnie odzywamy sie do siebie, a on nie rozumie o co mi chodzi

Gość karolinka....
Przypuszczam ze się nie dowiesz o co mu chodzi. Taki typ i już. Czy Ty przypadkiem nie za bardzo go kochałaś? Moze on zaczął się dusić od tej miłości? "ja nie wyobrazam sobie zycia bez niego;" Czy do życia potrzebujesz innego człowieka jako podpory? Jestes kobietą bluszczem?

Gość jnsdjhufg
bedzie Cie dalej oszukiwac... chcesz tegO? zakonczylam 3 letni zwiazek z takim typem. Mieszkalam z nim. Klamal klamal klamal. Pil , nie wracal na noc. Olej go jest nie warty zachodu. Wiem co mowie!

ja jestem naprawde załamana;( chodzi o to ze bardziej on mi kiedys wyrazal swa milosc itd;( ja jestem taka osobą co nie pokazuje tak bardzo swych uczuc ale w glebi duszy ko kocham ponad wszystko dlatego nie wiem co robic;((jak bedzie koniec to nie wiem co zrobie;(

Gość jnsdjhufg
ogarnij się dziewczyno! a myslisz ze go to obchodzi? niech to do Ciebie dotrze! Ma Cie gleboko w dupie.

Gość PRAWOWITY_PRAWICZEK
mnie by obchodziło, ale prawikom nikt szansy nawet nie da :(

Gość mamprobl
On faktycznie ma cię w dupie, jednak jeśli nie możesz sobie z tym poradzić, odwiedź nas http://komplex.phorum.pl/

Gość florcia to tak jak moj wlanie
mu napisalam ze jet mi przykro ze mnie tak traktuje a on ze go nie obchodzi moje zdanie j ze nie ma czasu jak twoj ma na imie: ile lat?? wlanie dlama mu bana na gg, usunelam z fb i nk...tylko z gmaila muze go na czarna liste wrzucic nie wiem jak wiem dzieccinne moje zachowanie;/

Gość jnsdjhufg
Naprawde wiem co mowie. Zniszczyl moja psychike, manipulowal... Nie radzilam sobie z tym... Cielam sie z milosci tak wtedy myslalam... A on sie smial w oczy. Gdy plakalam smial sie to bolalo tak cholernie mialam ochote sie zabic! bo tak jak Ty nie wyobrazalam sobie zycia bez niego. Dasz rade troche wiary w siebie.

Gość jnsdjhufg
Nie plaszczcie sie przed nimi nie popelnijcie mojego bledu prosze. DLA NICH TO SATYSFAKCJA!

Gość z nadzieją na lepsze jutro...
moj tez mnie olal a naprawde masa facetow sie za mna ugania od kiedy nie jestesmy razem bylam na 3 randkach i co z tego;/ na jednej sie konczylo, nie chcialam ich wiecej widziec chce jego:/ zalosne

Gość jnsdjhufg
Za kilka lat moze miesiecy... uswiadomicie sobie ze zmarnowalyscie swoj czas serce ...

ale ja nie umie inaczej , nawet nie wyobrazacie sobie co czuje , mam strasznie slaba psychike;( boze ..

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkii
florcia,jestem z toba,wiem dokladniejaksie czujesz. i wiem ze to trudne, ale nie szukaj na sile kontaktu z nim , facetow to tylko zniecheca. wiem ze to latwo mowic,ale udawaj twarda

ja tez wiem o tym ze nie chce innego;(nie potrafie juz sie w nikim zakochac;( nikt mi sie nie podoba;(( bede (sama;(

Gość jnsdjhufg
nie bede sie wypowiadac bo jestes glupia sorry ale jestes zaslepiona i glupia