Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CUDA TUSKA PO PROSTU

Bułgarzy wyszli na ulice w proteście przeciw

Polecane posty

Gość boanna
to wytłumacz mi dlaczego opłaca się Polakom cukier z Niemiec przywozić, bo przebitka jest dwukrotna?

Gość boanna
sprowadzają jabłka z polski? - proste - bo w Polsce jest więcej sadów i o wiele tańsza siła robocza. Doczekam się odpowiedzi na moje pytanie? Natomiast pokaz mi kogoś kto w kupuje z polski jabłka po 3 euro/kg :P

Unia unią, a rząd i jego decyzje to zupełnie inna sprawa

Gość aaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjj
jeszcze was wykolegują zasrani unici.

Rząd mamy cudowny, odsunął PiS od władzy. :classic_cool: Vat raptem 1% w górę. Reszta to wina PiSu. Tak namieszali przez dwa lata że przez trzy kolejne, co ja piszę, prawie cztery, nie da się tego odkręcić. Chwalmy pana za to ze nie dopuścił PiSu do rządzenia. To prawdziwy cud wszech premiera Donalda Tuska. :classic_cool:

mytek już gilowska mówiła, że 1% vat w górę to podwyżki o 5% A Vat na ubranka dziecięce? Wzrost o 18%!!! książki, czasopisma?

Gość zamienie siee
Mieszkam w Niemczech. Rewelacja, mam cukier za 0,70 E! Ale za to chleb za 2,70E. Dlaczego nie chwalisz rzadu PO za niska cene chleba w Polsce? Tylko uwziales sie na ten cukier, ktorego cena jest teraz windowana tylko za sprawa mediow?

dlaczego nie chwalę? ANO DLATEGO, ŻE ZA RZĄDÓW PO CENA CHLEBA TAKŻE WZROSŁA!!! Tylko nie o kilkaset procent

trzy lata temu kupowałam byłki po 30 groszy, teraz kupuję po 55.. Faktycznie zaiste jest ich za co pochwalić

*bułki

a my placimy po 3 eu za kg polskich jablek,15eu za kg polskiej kielobasy,czynsz za mieszkanie 700eu,150 za prad a zarobki 1500eu dalej pisac?CHCIELISCIE ZACHODU UNI TO MACIE-POPATRZCIE NA ZACHODNIE KRAJE CO SIE DZIEJE WEGETACJA A ZA NIEDLUGO BEDZIEMY W SLAMSACH MIESZKAC

wyjechałaś to musisz sie dostosować, jedz niemiecka kiełbasę i holenderskie jabłka, przynajmniej oswietla ci pomieszczenie bedzie ciemno ( bo tyle chemii maja w sobie że swiecą w nocy) A JA CHCE ŻEBY W MOIM KRAJU NIE RZ ĄDZILI ZŁODZIEJE I KUNKTATORZY!!!

Gość gawel
a w jakim to panstwie sa rzady sprawiedliwe ,moze o chiny ci chodzi:)

Gość canabo
ma ty chyba w przytulku mieszkasz i po jedzenie dla ubogich w kolejce stoisz!TE CENY BYLY W LATACH 7o-tych:)napisz jeszcze ze litr benzyny kosztuje 30 cent:)

Gość maryjetta gdzie ty mieszkasz
Z takimi cenami? Chyba marny pokoj wynajmujesz i to jeszcze w malej miescinie.

doro1903 ktos jest bardzo tepy to miłe, że jests samokrytyczna :P

zwłaszcza cukru :P To może żydku ty wytłumacz mi dlaczego opłaca się Polakom cukier z Niemiec przywozić, bo przebitka jest dwukrotna?

Zobacz jak wzrosly ceny cukru na gieldach swiatowych. A potem dodaj fakt ze Polaczki wykupuja wszystko co sie da z sklepowych lad,a Niemcy zachowuja spokoj.

Zydku, nie życzę sobie abyś wypowiadał się pogardliwie o własnym narodzie "polaczki" Nie sra się do własnego gniazda, mamusia nie nauczyła? no patrzę i myslę sobie tak - 1. kampania buraczana skończyła sie w grudniu, nowych buraków nie będzie do jesieni :P 2. Polska ma mozliwości bez wzgledu na cenę na rynkach światowych zaspokoić własne potrzeby w zakresie cukru 3. unia zaleca polsce PRODUKOWANIE MNIEJ CUKRU NIŻ WYNOSI POPYT WEWNĘTRZNY 4. Minister rolnictwa obecnego rządu na to przystaje :P Cukier po 6 zł w detalu to konsekwencje tej decyzji

Gość sdf
cuda tuska----wiecej takich pojebow

Gość roooooook
o cudzie bimberek popedzasz:)

Gość dlaczego Polakom się opłaca?
Tam kupią taniej, u nas sprzedadzą drożej i na piwko starczy:) Bo niby po co jeżdżą po ten cukier? Ile miesięcznie cukru idzie w waszych domach? To paranoja jakaś robić aferę z ceny cukru. Ile można zaoszczędzić na 10 kg? I ile czasu ten cukier potem spożywać? Chyba, że ktoś bimber pędzi to ma problem, bo wódka w sklepie taniej wyjdzie