Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naiwnaxd

Jestem w ciaży... Pomocy

Polecane posty

Hej... Mam male pytanie. Jestem w 6 tygodniu ciąży. Zanim się dowiedziałam strasznie chcialo mi się spać i przez jakieś 4dni po czym sie dowiedziałam. W tym momencie wszystko mi przeszło, nie mam zadnych objawów i spac juz mi się nie chce. Naczytalam się ze podczas poronienia wcale nie musi wystapic krwawienie. To moja pierwsza ciąza. Czy moze to oznaczac ze poronilam ??? Przepraszam na pewno głupie pytanie ale mysle, ze jest tu ktos w stanie mi pomoc

Gość PARAFRESH
podczas poronienia nie dochodzi do krwawienia????? ZWARIOWAŁAS JUŻ CAŁKIEM? robiłas test wyszedl pozytywny to jestes w ciąży uwierz...

no tak przeczytalam jak wypowiadały sie inne dziewczyny ktore poronily ;/ bo najdziwniejsze jest dla mnie to , że tak z dnia na dzien nie mam juz zadnych objawów

Gość PARAFRESH
a robiłaś testy.sa pozytywne,,ze nie masz objawów to wcale nie znaczy ze nie jestes w ciazy

tak, 3 testy pozytywne. ginekolog rówiez potwierdzil ciąze... ale powiedzial ze jak narazie pecherzyk ciazowy jest pusty ;/ choc wyglada na to , ze ciaza bedzie przebiegac prawidlowo...

Gość PARAFRESH
nie martw sie napewno jestes w ciaży,,,obawy czasem są a czasem ich nie ma,ważne abyś dobrze sie czuła......cieszysz sie zbedziesz mama

dzięki za slowa otuchy.:) na samym poczatku szok calkowity, w tym momencie gdy wiedzą juz prawie wszyscy wiedza jest dobrze.. najgorzej tylko przechodzi przez to mama, uwaza ze nie skoncze szkoly;/

Gość malpa@.
najgorsze w ciąży jest właśnie czytanie w internecie o takich rzeczach. Naczytasz się głupot a potem rozmyślasz i się martwisz.

racja... a mam jeszcze jedno pytanie.. czy to nic dziwnego, ze w prawie 5 tygodniu na usg widoczny byl pusty pecherzyk ciazowy?

Gość malpa@.
tak normalne!

Gość ha ha ale jaja
u mnie w 7tc byl jeszcze pusty pecherzyk a w 9 dopiero bilo serduszko. objawy zaczely sie od ok 8tc. delikatne mdlosci i wymioty moze z 3razy. wszystko ustalo w 13tc a teraz niedlugo rodze

jej przepraszam , ale znowu naczytalam się że dziewczyny mialy w poznym tygodniu sam pecherzyk ciazoowy.. mam nadzieje ze mnie to nie spotka.,.. dzięki