Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna facetea...m.66...ab

jestem przecietna a spotykam sie z przystojniakiem

Polecane posty

i dziwnie mi z tym mam wrazenie ze jak idziemy razem to wszyscy sie patrza i myśla co on z nia robi poznalismy se na sympatii..on jest naprawde przystojny super ubrany i zadbany a ja jestem normlana dziewczyna jakich pełno na ulicy niby zabiega dzwoni psze , widzielismy sie dopiero 5 razy i jeszcze mnie nie pocałował, nie objał itd czy tylko ja tak mam:O

Gość ja też tak mam i ciągle się
zastanawiam gdzie jest haczyk!! super przystojny, tabun dziewoj za nim wzdycha, a on wybrał mnie przeciętną, z lekką nadwagą, brzydką cerą... czuję się przy nim cudownie, obejmuje mnie, całuje tak pożądliwie, sex jest cudowny, a ja się ciągle zastanawiam:o

a długo jestescie razem?:)

gdybyśmy byli długo to bym sie nie zastanawiała, bo pewnie poznałabym go na tyle zeby się przekonać;) Zabiegał o o moje względy od 3 miesiecy od 4 miesięcy zauważyłam to 3 miesiace temu kiedy zaczełam proces odchudzania;) od miesiąca jest "gorąco" miedzy nami

namieszałam:o Zabiegał o o moje względy od 4 miesięcy zauważyłam to 3 miesiace temu kiedy zaczełam proces odchudzania od miesiąca jest "gorąco" miedzy nami