Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrewolucja

musze wydrukowac prace mgr, wiecie po ile jest strona kolorowego druku? 1zl!!!

Polecane posty

Gość rrewolucja
dziekuje bardzo za wszystkie rady! :) musze to wszystko przemyslec, sprobuje jeszcze porozmawiac z tymi w ksero - moze zgodza sie obnizyc mi cene skoro bede tak duzo drukowala (i nie sa to zdjecia tylko tabelki) a jak sie nie zgodza to chyba kupie jakas drukarke...

Ja jestem bardzo zadowolony z ksero przy ul. Niecałej. wydruk cz/b na super białym papierze 0,15 zł kolor 0,70 zł. polecam bo na prawdę sprawnie im to idzie i miło. Na poczekaniu razem z oprawą.

wydruk 0,70 gr czyli za 100 stron = 70zł. To czemu wolicie kupić drukarkę za 200zł + tusze (oryginalne nawet po 100zł jeden) + papier ? Gdzie tu logika ? Może otworze sobie domowy punkt drukowania :) Jak myślicie ? Po ile w Warszawie średnio płaci się za druk kolorowy ?

Gość Marzenkoman
Jak jesteś fajna laska to ci druknę

Gość dramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Ja w tym roku drukuję pracę inżynierską- ma być w podwójnej wersji więc 200 zł mnie wyniosą plansze projektowe (bo każda posiada elementy w kolorze) do tego tekst ok 30 zł i poster 100x 70cm -koszt-ok 100 zł. Plus muszę zapłacić za dyplom 60 zł. Koszt całkowity : ok 400 zł

Gość kokosss
Punkt druku usytuowany np w okolicach akademików politechniki to żyła złota:D

Gość U mnie w Poznaniu 1 str w kolo
rze 2,50 - 3zl wiec tp tanio

Gość cxvxccvbn
ja w domu drukowalam, jeden tusz kolorowy za chyba 60 zl starczyl na wydrukowanie 3 kopii pracy :)

Gość jjjjjjjjjjgggg
No tak -format A4 można w domu wydrukować ale większe tylko w punkcie:(

Gość juleczkaaaa
tanio o fachowo masz na szymanowskiego w xerowni to jest na rogu czarnowiejskiej, u mnie z wydzialu wszyscy drukowali tam prace i sa bardzo zadowoleni! polecam jesli komus zalezy na wydrukowaniu pracy dobrej jakosci przy niewielkich nakladach finansowych

Gość Weronika Mazur
ja drukowałam w tym kserze po 6gr. na szymanowskiego pod olimpem, mają też drugi punkt na miasteczku studencki, za kolor płaciłam 75gr a cz-b po 8gr i jeszcze zniżka za oprawę a robiłam tylko jedną

Gość gość
Ja też drukowałam licencjata na szymanowskiego (koło parku krakowskiego i czarnowiejskiej), byłam w innych punktach ale jakość do niczego. Na szymanowskiego przyszłam, dziwewczyna razem zemną sprawdziała, wydrukowała, dała mi do sprawdzenia i oprawiła 3 prace w 15 minut od ręki. PS. nawet za poprawkę kilku stron nie liczyła mimo że, powiedziałam że jest ok i wydykowała podmieniła bez problemów.

Gość kikkkkkka
Pokręć się w okolicach uczelni wyższych. TAm prześciagją się w promocjach. ! zł to zdzierstwo. Za 20 gr znajdziesz za kolorową stronę. Pochodź tylko!

Gość kikkkkkka
Ale to co piszecie i ceny - kosmos:). Ja drukowałam w domu. Ale znajomi po mieście i tylko się chwalili gdzie taniej ( Kraków). I naprawdę za 20 gr strona kolor, a 8-10gr bez koloru:). Czesto tez oprawa gratis przy drukowaniu powyżej iluś tam stron:)

Gość gość
Masakra, strasznie drogo. Ja drukowalam w zeszlym roku w Gdyni kolo uczelni wyzszej i tam bylo 15gr za strone czarno-biala i zlotowke za kolorowa.

Gość 142536
to nie macie na studiach tak ze uczelnia oplaca wam drukowanie ksero itp? jak ja studiowalam w uk to takie sprawy byly za darmo, szok ze za nauke trzeba placic! panstwo w uk placi nam zebysmy sie uczyli a nie na odwrot.. szkoda ze tak w Polsce nie ma..;/

Gość gość
tiaaaaa w uk za darmo ;/ a wysokie czesne to sie z powietrza bierze ? pewnie jestes jakas stypendystka ;)

Gość gość
roznie, zalezy od drukarni, ale dobra jakosc i ceny maja w www.formatdruk.eu/ wiec moze warto sie dowiedziec.

Gość gość
ja sama w domu sobie drukowalam

Gość gość
Ja drukowałam w http://www.grafixbis.pl/. Nie był to jakieś wielkie pieniądze, ale do tego doszła oprawa, kolorowe zdjęcia itd, więc gdzieś koło 100 zł się zamknęłam z całością.

Gość gość
Co za debil odkopuje temat sprzed 5 lat? :o :o Ja jestem z Olsztyna!!::)

Gość gość
Zawsze może to komuś pomóc, kto ma podobny problem akurat teraz ;) Ja swoją drukowałam w http://www.grafixbis.com.pl/ i byłam zadowolona, bo nie kosztowało mnie to dużo i od razu mi oprawili pracę. Nie musiałam długo czekać na realizację swojego zamówienia.

Gość pani magister
Ja drukowałam sobie sama w domu bo bardziej opłacało mi się kupić tusz na drukujesz24 pl!Super mi się wszystko podrukowało!!

Gość gość
Polecam dobrą drukarnię w Katowicach www.a0copy.pl. Można u nich wydrukować tanio , szybko i w dobrej jakości. Obsługa przemiła.