Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eswfwerager

JEJKU JAK JA BYM CHCIAŁA MIEC CIEMNĄ KARNACJĘ! TAKIE KOBIETY SA PIEKNE!

Polecane posty

Gość eswfwerager

wyglądają na zdrowe, rześkie, opalenizna jest sexi... Nie to co ja- jasna karnacja, jak trup:( Opalam się na czerwono:( chciałabym tak wyglądać, takie kobiety sie bardziej podobaja facetom: http://www.swiat-piekna.eu/images/opalenizna.jpg

opalenizna jest ok pod warunkiem że naturalna i nie za modna ;) choć blondynkom o jasnym odcieniu raczej nie pasuje.

Gość dssssssse
mi sie podobaja jedynie osoby ktore maja karnacje ciemna czyli mulaci (nie czarni) a solary to juz w ogole jakas masakra

Gość mariuszszzszz
powiem ci, ze malo ktoremu facetowi sie ciemna karnacja i opalenizna podoba. kojarzy się raczej z tandetą i wiochą:D:D

no ba :D zawsze bylam z niej dumna :D ale ilu plotek rozsiewanych przez zazdrosnice sie nasluchalam, że huhu, wg nich śpie na lozku solarnianym uprzednio dokladnie smarując się samoopalaczem. kiedys takiej co non stop lazila i gadala takie farmazony (jeszcze w lo) przynioslam fotę z dzieciństwa (robioną zimą) i powiedziałam "wczesnie zaczelam z solarą - już w wieku 4 lat ją odwiedzałam" na te poskutkowało ;P

dsssse nie tylko mulaci mogą byc ciemni jestem polką z dziada pradziada, a mam ciemne wlosy, oczy i skorę - po stronie ojca, do tego opalam się momentalnie na brązowo

Gość karolinkaaaaaaaaaa
ja mam srednia karnecje jesrem sztynka o niebieskich oczach ale opalam sie ladnie na brozowa, na solarium wystrczy ze pojde 3 razy i jest juz ok

Gość jestem facetem i lubie opalone
blade wygladaja jak córki młynarza, jak anemiczki

Nie porównujcie naturalnie ciemnej karnacji- prezentu od matki natury, do opalenizny rodem z solarium. Nie wierzę, że kobieta o ciemnej karnacji, ciemnych oczach i ciemnych włosach nie podoba się facetom, bo sama widzę coś zupełnie innego. A naturalnie ciemną karnację od opalenizny z solarium bardzo łatwo odróżnić i wydaje mi się, że nawet faceci nie mają z tym problemu.

mariuszu :) mowimy tu o naturalnej opaleniznie :) 10 lat temu nie powiedzialbys, ze ta laska chodzi na solarium (bo nie bylo to tak powszechne) teraz kazda ciemniejsza okrzykuje sie mianem solariowej bywalczyni wydaje mi sie ze dziewczyna ze zdjecia, majac ciemne wlosy i oczy takze jest naturalnie ciemniejsza, a niestety podracowala to troche solarką i makijazem, dlatego jest taki efekt

Gość eswfwerager
tamto to podszyw, ja wiem,że sa kobiety, któe maja naturalnie ciemna karnacje, ciemne włosy- moim zdaniem to naprawde wyjatkowa, piekna uroda

Gość mariuszszzszz
kabiety z jasna twarza wydaja sie bardziej delikatne, kobiece

Gość mariuszszzszz
:):)

Gość aaaaaaaaaaaaaas
piekna tez kaTE hudson bez biustu;)

Gość uiiuiuiiu
no i jest tez ladna dlatego,ze dziewczyna o ciemnej karnacji,oczach i włosach jest bardziej wyrazista.na tyle,ze nawet nie potrzebuje specjalnego makijazu,np tuszu do rzęs,ma naturalnie mocno czarne.A blondynki bez makijazu są takie rozmyte,bez wyrazu.Ciesze sie,ze jestem dosc ciemna,rzadko sie maluje,bo nie musze :) no i wlosy mam gęste

Gość uiiuiuiiu
no ale jest tez druga strona medalu,nadmierne owlosienie np. musze sie depilowac nawet na brzuchu ;/ no i czesto ciemne laski maja meskie rysy,ja na szczescie mam delikatne ;) no i jednak wolalabym miec jasne oczy,ale przy ciemnych włosach,wtedy jest taki fajny kontrast,pieknie wygladaja brunetki z jasnymi oczami

Gość mariuszszzszz
brunetki nie musza sie malowac? Gdybys zobaczyla moja siostre, zmienilabys zdanie:D:D MAlo ktora dziewczyna bez makijazu wyglada pieknie, bez wzgledu na to czy jest bruneka czy blondynka.

Gość uiiuiuiiu
nie mowie,ze wszystkie,ale na pewno wiekszosc niz blondynek. chodzi o tą wyrazistosc i ja nie musze sie malowac :D nie jestem piekna,ale dość ładna :)

Gość njmjjjla
nie ma co się oszukiwac- zawsze lepiej sie wygląda gdy jest się troche opalonym, i nie wazne czy to solarium czy naturalne słonce.taka prawda, nie ma co zaprzeczać

Gość pessimistic
Mam ciemną karnację, choć nie aż tak bardzo jak kobieta na zdjęciu (bo to jest po prostu ładna opalenizna). Wracając, nie lubię swojej cery, czuję się brudna, a w gimnazjum rówieśnicy przezywali mnie z tego powodu. Nie mogę dobrać odpowiedniego odcienia podkładu, bo te popularne są za jasne, a te ciemne - za ciemne. Chciałabym być jasna, bardzo jasna, porcelanowa, ochhh. Jak chcesz, możemy się zamienić. ;)

Gość efefefef
wiekszosc kobiet na swiecie ma ciemne włosy i ciemna karnacje ... dla nas to dosc egzotyczne ,ale taka jest prawda całe Chiny , Japonia( choc tam celowo kobiety wybielaja skore ) , i reszta Azji , cała Afryka , Ameryka Południowa i południe Europy

Gość efefefef
wiec ja sie ciesze ,ze mam typowo słowianska urode.. a taka maja kobiety ze slowianskich krajow ,a nie z całego swiata