Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zero sexxxapeaaalu

Polskie kobiety w ogóle nie mają w sobie seksapilu :(

Polecane posty

Gość tiaamka
"Co ciekawe tamtejsi faceci to kompletne pokraki, sylweta gimnazjalisty, jacyś tacy pokrzywieni i pryszczaci." o Polakach to samo mówia za granica :)

Gość nbxxcvvv
:D

Bo za granicę wyjeżdżają właśnie tacy co w u nas w kraju mają problem by sobie poradzić. Wspaniali faceci nie czują takiej presji, oni nie potrzebują tak bardzo kasy by mieć powodzenie u kobiet. Tymczasem we Lwowie ja widziałem miejscowych, praktycznie nikt nie dorównywał naszym. To było z 10 lat temu, dziewczyny ze wschodu które znałem w akademiku twierdziły, że tamtych facetów kompletnie wyniszcza alkohol i narkotyki.

Gość fajna pupa
ja uważam ze w Polsce są atrakcyjni mężczyźni, tylko sie trochę rozbestwili :D

Gość bumbumbumbim
co do programu cofnij zegar to: widziałam tego faceta i naprawdę nie wygladał tragicznie, owszem mięśni wyrobionych nie miał jednak jeśli facet nie ćwiczy albo nie pracuje fizycznie to tak wygląda.

Gość fuj! Wygladal nieapetycznie
tez ogladalam:o

Gość bumbumbumbim
uwierz że naprawdę może być gorzej i to dużo gorzej ;)

Gość nbxxcvvv
dbają o siebie tylko do 20-22 r.z ,potem kaplica :O

Wychodzi na to, że im dalej na zachód tym atrakcyjniejsi ludzie. Szczerze mówiąc mnie Polacy też wydają się szarzy, zaniedbani, tacy trochę zahukani (i nie mówię tych co wyjeżdżają, żeby się tylko nawalić). To chyba już kwestia kultury-nie wolno się wyróżniać, zwracać uwagi.

Gość nbxxcvvv
Ja tu kiedys mialam topik : '' kiedy polscy faceci zaczną sie fajne ubierac'' zostałam zjechana przez forumowych panów i prawiczkow od wariatek , oni tak sie nie ubiorą bo nie są pedalami , wszystkie fryzury bee ,to nie meskie :O no i mamy efekt ...bo co ludzie powiedzą ..

Gość bumbumbumbim
co do jednego nie ma wątpliwości : niemcy to brzydcy ludzie i nie ma w ogóle dyskusji. Przy nas, polakach, niemcy są paskudni jak noc listopadowa. Byłam w Niemczech i wiem o czym mówię, rosjanie nie są zbyt piekni, za to rosjank, ukrainki ..i są zjawiskowo piękne.

Mnie się akurat niemcy podobają, może to tylko moje wrażenie, ale nie miewają "szczurkowatych" twarzy tak często jak polacy.

Gość nbxxcvvv
Ja lubie mocne szczeki ;) u panow , wyrazne kosci policzkowe , twarze z charakterem po prostu. Na kafe bylo to powtarzane wielokrotnie : nasi panowie maja płaskie pyszczki , mdłe , flaki z olejem :O kilka osob pisalo po czym brytyjczycy poznaja polskich facetów : po okrąglych jajowatyc twarzach i to sie sprawdza :P

Ano :P Chociaż co by nie mówić brytyjczycy też piękni nie są (chociaż znam parę wyjątków)

Gość powiedział co wiedział
autor:P żal mi Ciebie zakompleksiony polaczku

Z relacji moich znajomych wynika, ze na Zachodzie też nie ma nikogo lepszego od Polaków. Ani Niemcy, ani Holendrzy, ani Belgowie, ani Francuzi, ani Angole. Podobno Hiszpanie i Włosi są w miarę przystojni z twarzy ale na ogół bardzo niscy, średnia to 170 cm. Zatem prawdopodobnie Polscy faceci są jednak The Best :-). Jedyny nasz brak to problem z kasą. Za to nasze kobiety...no sorki ale tylko tak lekko, bardzo lekko powyżej średniej światowej z urody i bardzo, bardzo nisko z charakteru. Podobno nigdzie na świecie nie ma takich materialistek jak Polki.

Gość apocoimTO?
to ze pana na burdel nie stac ciagle to nie sprawa ,,polskich kobiet,, przypominamy