Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytania....,,

kilka waznych dla mnie pytan do mamusiek:)

Polecane posty

Gość pytania....,,

1. co jaki czas wprowadzac dziecku nowe warzywa 2. czy dziecko moze najpierw zaczac raczkowac zanim usiadzie 3. czy plozy do lozeczka sie przydaja 4. zielona kupa oznacza cos zlego 5. 4,5miesieczne dziecko ile powinno jesc pokarmow stalych 6. czy przegrzane dziecko na dworze zachoruje? pytania dotycza maluszka 4,5 miesiecznego dziekuje za odpowiedzi:)

Gość kijevna
1. www.osesek.pl - bardzo sensowny plan wprowadzania nowych rzeczy do menu mają 2. hmmm... nie słyszałam o takim przypadku 3. nie wiem co to płozy, więc pewnie nie;) 4. zależy, ale najczęściej może świadczyć o infekcji bakteryjnej 5. powinno byc jeszcze tylko na mleku 6. może

1. w odstępie co najmniej tygodnia (czas na obserwację czy nie uczula) 2. skoro dzieci czasem nie raczkują a od razu chodzą to znaczy że i taki przypadek teoretycznie też może się zdarzyć, dzieci różnie się rozwijają 3. moim zdaniem zbędny wydatek, łóżeczko na płozach jest niestabilne w momencie kiedy dziecko siada lub próbuje w nim wstawać, płozy jeśli już to do 6-7 miesiąca maximum 4. czasem jest to efektem utlenienia się kupy i przybiera ona taki kolor, często jest taka po jabłkach i soku jabłkowym, może być objawem infekcji, nietolerancji pokarmowej, przytrucia, różne są przyczyny 5. dziecko 4,5 miesięczne karmione piersią nie powinno jeść pokarmów stałych, karmione modyfikowanym po 4 miesiącu może dostawać jabłko, marchew, dynię 6. może, gorsze jest przegrzanie niż wychłodzenie, ale mój syn wiele razy się przegrzał i nie zachorował, to bardzo indywidualne jest

Gość pomagamm;3
przeczytaj to tu są odpowiedzi na więszkosc pytań jakie mają młde mamy : http://l.pl/hak