Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfkjsjkdiidjdjd

PYTANIE TYLKO DO PAŃ ... !

Polecane posty

Gość jfkjsjkdiidjdjd

moj problem polega na tym ze spoznia mi sie okres juz tydzien. ostatni raz wspolzylam w polowie stycznia, w tym w lutym mialam okres i to normalny, obfity trwajacy 6 dni. od lutego ..do dzis zrobilam 5 testow ciazowych .. wszystkie negatywne. wiec co jest nie tak? wkladajac palca do srodka szyjka macicy jest miekka i tak troche ciasno tam jest. raczej polozona nisko.. ale wyraznie miekka... czy taka szyjka zawsze oznacza ciaze i to testy sie pomylily czy jakie inne moga byc przyczyny tak miekkiej szyjki ? dodam ze od 3 dni bardzo bolal mnie brzuch i czulam bolesne klucie w szyjce wlasnie prosze bardzo o odpowiedzi

Gość jfkjsjkdiidjdjd
:):):)

Gość whatsmynameee
moim zdaniem na mózg już Ci padło, bo nikt Cię nie chciał przerżnąc od 2 miesięcy :D Współczucia!

Gość jfkjsjkdiidjdjd
podnosze :)

Gość jfkjsjkdiidjdjd
proszę o poważne odpowiedzi :) najlepiej pań które są w ciaży, były lub ewentualnie mały jakieś takie problemy podobne do moich :)

Gość ------------...............
Tydzień to jeszcze nic. Raczej nie jesteś w ciąży, a to zwykłe zaburzenia. Poczekaj jeszcze tydzień i idź do ginekologa.

Gość jfkjsjkdiidjdjd
dziekuje za normalna odpowiedz :) zastanawia mnie to dlaczego tak miekka jest moja szyjka i te bole w podbrzuszu i szyjki.. a wizyte mam juz w tym tygodniu.. tylko chce sie troche uspokoic :)