Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odppowiedzcie mi

odchudzam sie, czy duzo dzis zjadlam?

Polecane posty

Gość proszę odppowiedzcie mi

godz. 9:00 jogurt Berliso plus filiżanka kawy rozpuszczalnej z mlekiem, 12:00 3 kromki chleba wielozbożowego z masłem, 16:00 zupka chińska plus kromka chleba wielozbożowego z masłem. W międzyczasie dwie filiżanki zielonej herbaty. I to koniec jedzenia na dzisiaj. Jak oceniacie?

Gość -Cyniczka-
Mało, ale przede wszystkim bardzo niezdrowo. Kto je zupki chińskie będąc na diecie? :o A belriso to nie jogurt.

Gość tratatatatata
same proste weglowodany, brawo zero warzyw, zero owocow jesz smieci, a ponoc jest sie tym, co sie je...

Gość dfsgdfsdafagsad
Mało,ale ta zupka na diecie to raczej Ci nic nie da,musisz jeść mało.ale pożywnie i zdrowo.

Gość czarnulka0909
po co do chleba ci maslo? co to za dieta ugotuj cos na piersi z kurczaka albo z dorsza zupe rybna a nie wcinasz zupki chinskie

Gość annnnnnn
pieczywa nie smaruj niczym, lepiej rzuc ogorka czy jakis lekki bialy serek z pomidorkiem i cebulka, jogurt to naturalny z otrebami owsianymi + pare rodzynek na oslode

Gość ja nie jestem z ca
malo i niezdrowo.

Gość loonah......
to nie dieta,to totalnie smieciowe zarcie:(

Gość dycia33
TO JAKAŚ SPECYFICZNA DIETA JA PO NIEJ BYM TYLKO NABRAŁA KG

Gość asssawha
maslo maslo maslo to tluszcz:P zamiast tego warzywka, no i gdzie owoce? nie dostarczylas zadnych pozytywnych wartosci dzis sobie BRAWO:P

No, ja też nie stosuje w ogóle masła na chleb - jedynie ewentualnie do smażenia. Chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że masło ma w sobie wiele witamin i jest dobre na oczy także wcale nie trzeba z niego całkowicie rezygnować ;)

Gość prosze odppowiedzcie mi
no niby wiem, ze nie zdrowo ale niestety nie mam kasy. na jedzenie mam przeznaczone 100zl w miesiacu. zatem zamiast tej zupki kupie ogorka a zamiast berliso za 1,99 kupie 4 naturalne jogurty za ok 60gr. już lepiej? co do masla to nie lubie suchego chleba... uznalam, ze skoro zjem malo to mi to maslo nie zaszkodzi