Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość $ylwu$

Dermacol, podkład kryjący

Polecane posty

Gość i love berlin
Ten korektor co ja mam to też tak masakrycznie ciężki, podobno dobrze napigmentowany i przez to taki jest ale on jest normalnie twardy i trzeba go łączyć z podkładem albo kremem a mi i tak nie kryje bo jest za jasny.

Gość $ylwu$
ja mam cerę mieszaną/ normalną ( raz tak raz tak) i lubi sie bardzo błyszczec w strefie T.. moze zrezygnuję :/ Mam estee lauder double wear - jest faktycznie dość cięzki a skoro dermacol jest w porównaniu do niego jak beton.. to chyba niie bede wyrzucac pieniedzy w bloto :P a widze na allegro ze jest dermacol w musie ponoć lżejsza wersja i lepsza w nakladaniu.. kurcze może to ?

Gość $ylwu$
Dziewczyny rowniez pisza w recenzjach ze bardzo podkresla pory przy cerach tlustych badz mieszanych, a ja mam rozszerzone i jesli by mi je podkreslil to o zgrozo!:P

Gość i love berlin
A może gdybyś używała razem z bazą,mi tu kiedyś dziewczyny bardzo zachwalały właśnie bazy.

Gość $ylwu$
No chyba, ze z bazą... mam 2 bazy i leżą wiec moze w tym przypadku na coś sie zdadzą. Ok jutro zamowie na allegro raz sie zyje :P bedzie zly to trudno. szkoda ze nie ma go w moim miescie,a moze któras z was wie gdzie go kupić w Lubaczowie ?:P

Gość i love berlin
Ja nie wiem bo mieszkam na zadupiu dobrze że naturę mamy :classic_cool: zamów go bo nie będziesz spała :P i koniecznie powiedz jaki jest ok? ja dodaję temat do ulubionych.

Gość $ylwu$
U mnie tez jest natura ale w niej nie ma dermacolu ..:/ Hehe racja nie bede spała jak sie wkurze to nawet zaraz zamówię i na pewno napiszę jak się sprawdza i jaki kolor mam, ale to bedzie dopiero za kilka dni bo zanim dojdzie..:P

Gość i love berlin
Jak dojdzie to napisz koniecznie :D

Gość $ylwu$
zamówie sobie wszystkie odcienie hehe i którys na pewno bedzie dobry a ponoc jest mega wydajny to 4 ml mi wystarczy na ohoho :))

Gość i love berlin
No i to jest myśl zawsze możesz zmieszać jaśniejszy z ciemniejszym :D

Gość $ylwu$
Dokładnie tak :-) zamówiłam własnie 4 możliwe odcienie za cenę 12zł mam aż 4 kolory a przedtem miałabym jeden kolor za 16 :P i którys na pewno bedzie dobry :-)

Gość i love berlin
No właśnie widzę na samym dole życzę udanego zakupu ;)

Gość $ylwu$
hehe tak ?:P fajnie :p Dzięki tez mam nadzieje ze to bedzie dobry zakup :) za kilka dni luknij na forum napiszę jak sie ma ten deramcol, dzieki za rozmowe :*

Gość i love berlin
Dzięki też ja spadam,zajrzę tu w końcu jestem tu codziennie pa

Gość $ylwu$
HellO, przyszly mi dzis testery Dermacolu, jesli chodzi o kolorki to tak : 212- bardzo jasny dosc ladny ale strasznie różowy, natomiast jako ko0rektor pod oczy - dla mnie jak znalazł 215 - dość ciemny, dla mnie zdecydowanie za ciemny, jestem dość blada ale nie jak mąka 221- dla mnie trafiony kolor, czysty bez, bez rozowego zabarwienia (ten zamowilam dzis na allegro produkt pelnowymiarowy 30ml) 223 - chyb dla murzynek, jesli jestescie baaardzo mocno opalone - to dla takich by byl Jesli chodzi o krycie - cos niesamowitego, mam na rece pieprzyk którego nigdy zadnym podkladem ani korektorem nie zakrylam, ale dermacol zakrył go na amen:P jeszcze nie próbowałam uzywac go na całą twarz, ale juz wiem ze nie nada się do nakladania "solo" ja jutro zamierzam wymieszać go z lekkim, słabo kryjącym podkladem, napisze jutro jak sie sprawuje :)

Gość i love berlin
Hej hej :) fajnie że Ci spasował może i ja zamówię w następnym miesiącu :P

Gość $ylwu$
nO polecam Ci go, za takie pieniazki fantastyczny produkt. Ja teraz zamiast wydawac kupe kasy na podklady kryjące, bede kupować tansze dodam odrobinke dermcolu i bedzie gicior :P

Gość $ylwu$
dzis wymieszalam Dermacol z podkladem o bardzo lekkim kryciu Bourjois rozswietlającym, dodalam odrobinke dermacolu (kol 212) i jestem w szoku, mega krycie bez efektu maski, sam podklad Bourjois tak jak pisalam bardzo slabo kryje ale w polaczeniu z dermacolem dal niesamowity efekt ;)

Witam! Chciałabym zakupić sobie Dermacol kol.213 czy może ktoś ten kol. używał? Jestem blondynką jasna cera,choć teraz opalona ,ale zimą cera jaśniejsza. Czy kol.213 wpada w odcień różu ,czy może kolor lekko opalony?

Gość witam tez mam ochote na
kupno tego podkladu 213 ale zastanawiam sie tez nad 221