Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE....

JAK MAM SIĘ ZMIENIĆ !! Proszę o poradę

Polecane posty

Gość PROSZE....

Problem w tym że nie potrafię przestać się narzucać swojemu facetowi... Problem generalnie to jego obojętność. Ja się staram jak mogę i widzę to że on się nie stara kompletnie nic go nie interesuje olewa mnie. A ja ciągle wierzę w jakąs przemianę. Obiecuje sobie że daje sobie spokój zajmuje się sobą ale to trwa jeden dzień...i znowu to samo jak się zmienić? jak przestać się starać biegać za nim żebrać o czułości prosić dzwonić.....gdy on nie robi nic ma was gdzieś...

Dokładnie zajmij się sobą, poczytaj ksiązkę, wyjdź gdzies z koleżanką np. do kina, na kawkę i oczywiście nie nękaj go telefonami i smsami, zapisz się może na jakiś kurs. Przeciez to takie proste:)

Gość problem leży zapewne w tym
że nie masz własnego życia, prawda? naczytałaś się rad, żeby zająć się sobą i nie narzucać facetowi, więc próbujesz to robić, ale tak naprawdę nie masz żadnych zainteresowań, pasji, nudzisz się, więc znów do niego wydzwaniasz...

Gość PROSZE....
dokładnie zamiast własnym życiem to zajmuję się moim facetem i ciągle myślę co jest nie tak. Ale jak to zrobić jak konkretnie w tym wytrwać i przestać zabiegać..dla mnie rozstanie to koniec świata...

Ty wiesz, co robisz źle, wiesz, że się narzucasz, a to działa odstraszająco, że facet nie będzie musiał się starać, bo Ty się starasz za Was oboje. Nie uczysz się, nie pracujesz, nic Cię nie ciekawi? Nie masz znajomych? Raz, że to tragedia budować swoje życie tylko na facecie, bo właśnie - jak zerwiecie, to będzie koniec świata, bo Ty nie masz niczego poza chłopakiem... Ale jest jeszcze jedna rzecz: mężczyźni lubią kobiety interesujące! A skoro Ty nie masz niczego swojego, żadnej pasji, żadnych zajęć, to musisz być dla niego śmiertelnie nudna! Bo o czym z Tobą pogadać? Kiedy się stęsknić? 24 h na dobę tylko się przytulać w milczeniu? Przem yśl to!

My Ci nie doradzimy, jak przestać zabiegać, bo tak się nie da. Jak bedziesz miała swoje życie, to automatycznie nie będziesz miała czasu/ochoty na włażenie chłopakowi w tyłek, na ciągłe spotkania. Ale to Ty musisz sobie to życie zbudować, my Cię nie znamy, nie wiemy, co lubisz, jaka jest Twoja sytuacja, itd.