Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan pristio

uwilebiam kiedy kobieta

Polecane posty

Gość pan pristio

-jest posłuszna -nie wymądrza się -nie ma co chwilę pretensji -nie wymądrza się -kocha seks -umie zająć się domem -czyta książki -umiejętnie się ubiera i kupuje odpowiednie rzeczy -potrafi się wypowiadać oraz ma swoje zdanie i lubi gadać -jest kulturalna -posiada swoje zasady i wartości

Gość to ja :-)
jestem ideałem

Gość do autora ......
przestań tyle ćpać

Gość pan pristio
zamiast pierwszego -nie wymądrza się miało być -dba o siebie oraz mnie

" Lubię, kiedy kobieta - Kazimierz Przerwa - Tetmajer Wyłącz reklamy na miesiąc rok - klp.pl bez reklam, 30 dni tylko 1,23 zł. Zamów teraz! Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata. " Tak mi sie skojarzyło :D

Gość pan pristio
fiku mikuuu Lubię, kiedy kobieta - Kazimierz Przerwa - Tetmajer napisał to świetnie ;)

Gość to widzę, że jest nas więcej
bo ja też posiadam te wszystkie wymienione cechy, chociaż z czytaniem książek to się opuściłam ostatnio przez kafe:( czyli nie jestem jednak idealna :)

Gość sdfdrhftjguyiklihl;ifjfyj
jest posłuszna hahaha.... psa sobie lepiej spraw a wy tępe lachony podpisujecie sie pod tym?chodzi mi o te lale ktore twierdza , że pasuja do wymagań samca-autora topiku

Gość tiaaaamka
ehhh gdzie wy to znjadziecie?

Gość andromedkaa
SuckMyDickBitch. a umialbys jej dac to samo? Jelsi znalazlbys taka umialbys miec wyjebane na wszystkie inne poza swoja kobieta?