Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorky dork

Idac za ciosem... co mieszcza czelusci waszych szafek lazienkowych?

Polecane posty

Gość dorky dork

Tych pod umywalkami? :D /Robi sie coraz ciekawiej.../ ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm:)
wefszystko:):):) wyciskarka do robakow, paralizator lodowkowy , i kocyk wanienny

Gość pod umywalka nie mam
szafki :P mam wbudowane poleczki w sciane, a umywalka ma taka noge ceramiczna czy jak to sie zwie.

Dorky widze ze szybko dzialasz :D oj w lazience pod zlewem to ja sama nawet nie wiem co sie miesci :D (wlasnie wczoraj postanowilam ze w tym tygodniu polowa leci do smieci :D ). napewno mam zapas mydla w kostce bo moj maz lubi i mydla w plynie bo ja lubie :) mam zapasy wszystkiego tam: dodatkowa pasta do zebow, dodatkowy plyn do soczewek, szampon dla syna, plyn do mycia dla syna, rolka do zbierania paprochow z ubran, pianka do mycia wanny, odswiezacz do powietrza, waciki, duuza torba z moimi lakierami do paznokci, dwie wagi lazienkowe (jedna leci na smietnik jutro :D ). plyn do przetykania rur, kostka do spluczki przy muszli, sol do kapieli, jakies wody kolonskie mojego meza, tampony, wkladki higieniczne, wkladki do malych swiecznikow... eee... wiem ze tam wiecej rzeczy jest ale nie pamietam. dlatego wlasnie musze znowu generalny przeglad szafki zrobic :D

Gość kot srajacy na pustyni
ja mam pod umywalka kolanko a szafke z trzema polkami mam na scianie. a oto jej zawartosc termofor kosmetyczki: z kosmetykami do twarzy oraz z akcesoriami do paznokci pojemniczki z wacikami i patyczkami zapas chusteczek nawilzanych dla dziecka apteczka z lekami zapas mydel papiloty perfumy rzadko uzywane suszarka

papier toaletowy, mydłow kostkach, proszek do prania, wiaderko:)

Gość kolorolowooo
ja mam 2 wielkie szafki w zabudowie w jednej trzymam komsetyki a w drugiej reczniki

Gość dorky dork
No dobra, zeby was zachecic 'rozdziewicze' swoja szafke: :P reczniki zapas mydel pieluchy zapas chusteczek do pupska zgrzewki chusteczek jednorazowych zgrzewki szamponow i odrzywek z makro kupa nieuzywanych nietrafionych kosmetykow (...z ktorych wiekszosc nie jest juz zdatna do uzytku i mocno po terminie) pasta do zebow na czarna godzine nici dentystyczne papier toaletowy papiloty prostownica stara niedzialajaca suszarka male opakowanie proszku do prania plyn do plukania przeterminowany plyn do zelazka stary calgon odplamiacz spray do tapicerek (byba tez juz stary) zapasowy sznur do szuszenia prania woreczki do prania bielizny (ktorych nigdy nie pamietam uzyc) calkiem pokazna kolekcja jednorazowych plastikowych dozownikow do proszkow i plynow do prania :P worki do kosza lazienkowego scierki i szczotka do czyszczenia lazienki uzupelnienie do zapachu wc jakies podstawowe srodki czystosci (reszta jest w kuchni) zapas gumowych rekawic aspirator do nosa termometr do wanienki (uzyty doslownie raz) linomag tampony i wkladki plastry nozyczki masc cynkowa tribiotic sol i jakies torby po zakupach z drogerii (czasem wykorzystuje je zamiast workow w koszu na smieci) nieuzywana myjka pumeks stary zapas jednorazowych maszynek do golenia zuzyte baterie od szczoteczki nici (nie wiem skad sie przypaletaly) jakies guziki, ktore kiedys komus odpadly pol opakowania patykow do uszu zablakane sznurowadlo jakis stary proszek do czyszczenia wanny kapcie hotelowe :P Jak widac wiecej mam tego szitu niz jedzenia w lodowce. :D

Gość dorky dork
Chyba powaznie musze wziasc sie jutro za sprzatanie i segregacje starych rzeczy od tych zdatnych do dalszego uzytku bo zaroslam. ;) Z lodowka jest latwiej, bo jak sie cos psuje to zaczyna najzwyczajniej 'capic', a chemia moze sobie stac nawet polwiecze jak czlowiek nie zerknie na etykiete. Trza wreszcie zakasac rekawy. :)

Gość a ja tam mam
Nie mam typowej szafki pod umywalką. Mam taką z 3 szufladami- wolnostojącą. Pierwsze 2 szuflady to rożne kosmetyki, plyny, przybory toaletowe, zapas mydła itd a ostatnia szuflada cala w zabawkach do kąpieli dla dzieciaków.

nie posiadam pod zlewem, ale nad pralką. Detergenty, proszki do prania i płyn do płukania ręczniki, ścierki papier toaletowy kosmetyki - balasm do ciała, odżywki, pianki do włosów itp.

Gość niektore z was to to
to sie tak wczuwaja w takie tematy.Szkoda slow na was

Gość xxxxxxyyy
NIc bo nie mam szafek:P

Gość dorky dork
'niektore z was to to to sie tak wczuwaja w takie tematy.Szkoda slow na was' Ciekawe w jakie ty sie wczowasz? ;) Ponurak.

Gość dorky dork
wczuwasz

nie mam szafki pod umywalką w łazience :D za to mam nad kibelkiem zrobioną przez mojego męża :P