Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o zespół THOMAS

czy znacie zespół Thomas z Wrocławia?

Polecane posty

Gość pytanie o zespół THOMAS

czy słyszeliście zespół Thomas z Wrocławia bo podobno koleś śpiewa nie mal identycznie jak Zenon Martyniuk "AKCENT" chcę go na wesele ale nie mam żadnych opini.

Gość sssssyk węża
hahahah gośc od video thomas zapodaje nieudolnie taktykę reklamową, wasz 2 osobowy skład jest tak samo dobry jak wasze video i fotki ;-D

Gość gościu na moście
No tego jeszcze nie widziałem, nie dość, że kolesie robią foty, kręcą videło to jeszcze grają w kapeli... ja pierdole co za weselny kombajn ;-D a co robicie, jak macie chętnych i na foto i na videło i na ten pożal się boże duet co rżnie z dyskiety i wyje jak pies do mikrofonu? Ja wiem co: aparat dajecie szwagrowi, kamerę kumplowi kupla za casio organami stajecie wy sami, bo tylko wy wiecie jak zmieniać dyski. I nieważne, że będzie na każdym z 3 frontów kicha, że nikt was nie poleca, bo i tak niska cena co jakiś czas skusi naiwnego, a nawet jeśli nie to się rzuci reklamę na forach i może coś się trafi... Założę się, że któryś z was użycza jeszcze swojej leciwej vectry jako limuzyny, tacy jak wy nie mają umiary w chęci dojenia kasy. Co za tupet, co za bezczelność hahaha ;-D

Gość do gościa na moście
Kolego skąd wiesz co robimy skoro nawet mnie nie znasz a te wiejskie pogaduszki zachowaj sobie dla siebie... gówno wiesz i nie masz pojęcia jak wygląda pełna organizacja wesel!! i jak Twoja nazwa mówi skocz sobie z tego mostu na którym stoisz :)