Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhjsdjndsdsjhbdsds

robi ze mnie idiotke

Polecane posty

Gość nhjsdjndsdsjhbdsds

- wchodzi na stronki erotyczne - na nk, facebooku oglada wyuzdane laski, ktorych nawet nie zna - trzyma na kompuetrze zdjecia rozebranych modelek - jak napisze do niego jakas dupa niby odpisuje grzecznie lae tresciwie zeby spadala ale od razu daje ja jako swojego znajomego a niby po co sie pytam??? i wiele wiele innych robi ze mnie idiotke, a ja kurwa nie wiem co ja z nim dalej robie

Gość nhjsdjndsdsjhbdsds
bo go kocham, inaczej bym go rzucila :( najgorsze ze jak robie awantury on twierdzi ze wymyslam... :O

Gość Jelcz345
Chłopak ma idiotke nie dziewczynę.

Gość ale wy macie problemy
mam dziewczyne, 5 lat, kocha ja nad zycie - tez czzasem wchodze na sytronki erotyczne przyklad redtube.com i co?? nic, ona tez wchodzi, nawet czesciej ode mnie :P nie uwazam ze to jakas zdradam, czasem potrzeba nam takich podniet - zdarzylo mi sie, ze widzac na glownej stronie nk ladne zdjecie lub nawet wyuzdane zdjecie jakiejs laski kliknalem na nia zeby poogladac fotki. to normalne, jestem wzrokowcem, przyciagnelo mnie zdjecie z ciekawosci obejrzalem, nie znaczy od razu ze nie kocham swojej dziewczyny. ale milosc to cos bardziej rozsdnego anizeli "kocham cie, dlatego nie widze innych kobiet" bo to klamstwo. raczej kocham cie, widze inne kobiety, moze nawet ladniejsze zgarbniejsze od ciebie ale dla mnie najwazniejsza jestes ty, najladniejsza i najseksowniejsza. - przyznam sie szczerze ze nawet nie wiem co mam na kompie. kiedys z dziewczyna ogladalem swoje pierdoly i sie okazalo ze mam nawet zdjecia rozebranej dody sciagniete z jakiejs stronki :P a doda nie jest moim typem urody, i co? jestem taki ze czesto zapisuje rozne pierdoly na kompie i potem o tym apominam. nawet mam zdjecia synka swojego kumpla z pracy zapisane na laopie, co nie znaczy ze jestem jakims pdeofilem, zapisalem kiedys i tak sobie tam leza :P - pisze jej zeby spadal wiec o co sie martwisz? a to ze ja berze jako znajoma? boze kobiety, tez lubicie jak do was zagaduja inni, my tez sie takim czyms czasem podniceamy, ale w zyciu nie zdradzilbym swojej dziewczyny, a to ze mi sie podoba ze kolezank z pracy ze mna flirtuje? myslke ze to zdrowe. nie spotykam sie z nia poza praca, nie pisze do niej, ignoruje jej smsy ale w pracy lubie sie z nia pousmiechai uprzyjemnic sobie dien. ale swoja Kasie kocham nad zycie/ i tyle, nie przesadzajcie :P

Gość ona23232323
ale wy macie problemy bardzo podoba mi się to co napisałeś!!! co prawda jestem babą, ale zupełnie podzielam Twoje zdanie! mam chłopaka, 7 lat, kocham go nad życie :) też robię rzeczy o których napisałeś, on o tym wie, a ja wiem że i on to robi... to jest normalne, ludzkie, zwykłe... pozdrawiam!!!