Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panini1

dni płodne a mój mąż....szkoda gadać

Polecane posty

Ciekawe jakby tępym dupom lekarz powiedział, seks jutro i pojótrze tylko o 18 to co by powiedziały? Nie rozumieją bo są za tępe

a po co mówisz mężowi, że to "te" dni? Lepiej załóż seksowną piżamke i zacznij się do niego dobierać :) faceci lubią jak kobieta jest na nich napalona i przejmuje inicjatywe ;) w ten sposób wilk syty i owca cała.

Gość do autorkiiiii
gdybys miala udane zycie erotyczne i fajny seks to nie musialabys nagabywac meza zeby cie bzyknał bo akurat masz owulacje:O a tak...staraczko za dyche...nic z tego nie bedzie:D

Gość hahahha..:D
yakamoz..sadzac po bykach jaki walisz to jedyna tępą tutaj jestes ty:O

wkurwiłam się i nie zwracam uwagi na byki tak .....fakt trzeba się do czegoś przypierdolić byle odbiec od tematu.... myślałam że tutaj laski wykarzą się odrobiną zrozumienia.... jesteście tak puste że brak słów nie rozumiecie czy nie chcecie zrozumieć??????? czytajcie między wierszami.....!!!!!!!!!!!!!! Autorka stara się o dziecko ?????? Helloooooo....?????????

ŁO matko, jakie Wy wszystkie jesteście wredne!!!! Każda patrzy ze swojego punktu widzenia, i żadna nie potrafi wczuć się w sytuację autorki. Tragedia!!! A już najlepsze są wróżki, które na 100% wiedzą, że nie uda się autorce zajść w ciążę. Dramat w gtrzech aktach z Wami!!!! Autorko, pewnie, że taka częstotliwość wystarczy aby zajść w ciążę, mi np. udało się za pierwszym razem. Życzę powodzenia i duuużo zdrówka. Pozdrawiam:)

gówno wiecie a najwięcej głosujecie... jesteście zdrowe, płodzicie dziecki nawet zbytnio nie starając się ale nie zapominajcie że wszyscy są zdrowi jak laska idzie na in vitro to też głupia jest bo musi iść w wyznaczonym dniu i o wyznaczonej godzinie???? mało tego facet musi tu i teraz oddać nasienie w kiblu metodą masturbacji, to też jest nienormalne????

Gość panini1
zegnam Was i proponuję żebyście się skrzyknęły i napisały poradnik jak zajść w ciąze po romantycznej kolacji albo szalonej imprezie. Jesteście załosne i okrutne pisząć, ze natura wie co robi i inne brednie. Zal mi Waszych dzieci jesli maja takie podłe matki i życzące tylko żle. żałuję, ze trafiłam na to życzliwe forum. Czepiłyście sie jak chmara szerszeni i nic więcj do powiedzenia nie macie. ciekawe gdzie Wasze życie erotyczne skoro siedzicie na tym żałosnym forum? nie gotujecie kolacji męzusiowi w seksi koszulce? buehehheh, zycze Wam zdrowia i wiecej życzliwości bo chyba tego nie znacie

Gość panini1
Hatsumomo... żal mi Ciebie, bo ja zawistna nie jestem i nawet jedno zdanie o tym nie swiadczy.. Tak mi się życie potoczyło, ze akurat musiałam mieć pecha ze nie skonczyłam w ciąży w wieku 20 lat. ciesz sie ze pecha nie miałaś, ale wiesz...zawsze mieć jeszcze możesz...

Gość panini1
aaaa nie doczytałam... czyli Twój brzuch jest Twoim pechem... powiec to dziecku jak się urodzi... widocznie tekobiety 30+ wiedzą co robia- a wtedy niemuszą swego brzucha traktowć jak pecha. hehhe dobre...

dziki kraj dzikie obyczje jeden drugiemu łeb by utrącił brzydze się tego kraju i tych ludzi żegnam

Gość panini1
Dzieki za rady, zwłaszcza od smarkul które mają świadomość trendów w bielixnie erotycznej za to, co z tego wynika nie, jak widac. Ja nie pytałam o rady jak męża wciągnąć do łóżka i jakie są na to sposoby, troszkę się zagalopowałyście ale nie w temacie. ja juz naprawde ide sobie. W razie wątpliwości odsyłam do punktów 1,2,3 w pierwszym moim poście. dobranoc

Gość vegeciasta
Panini1 nie przejmuj się tymi harpiami, które tutaj Ci się akurat przypętały, stado wrednych bab które swoje złe humory przelewają na innych bo ich własny facet tłucze je i nie mają nic do powiedzenia. Radze przenieś się na jakiś temat dla staraczek gdzie panuje przyjazna atmosfera i kobietki służą radą

Gość tez smarkula
Hatsumono San: prawidlowosc w naturze jest taka, ze wszytsko wraca. Ja radze przestac szydzic i czuc sie tak pewnie, bo jeszcze nie wiesz co czeka ciebie, twoj zwiazek, a nawet twoje dziecko. Twoj wiek nie gwarntuje ci niczego, podobnie jak innym nie gwarantuje niczego ani uroda, ani zdrowie, ani sytuacja materilan, ani wyksztalcenie. wszyscy jedziemy na tym samym chybotliwym niepewnym wozku. Mniej arogancji, wiecej pokory, bo los bywa przewrotny.

"Panini1 nie przejmuj się tymi harpiami, które tutaj Ci się akurat przypętały, stado wrednych bab które swoje złe humory przelewają na innych bo ich własny facet tłucze" hahaha jasne, wredne harpie :D z tego co widze to Panini jest jakaś agresywna i nie potrafi przyjąć dobrych rad... mam na to wyjebane. Głupia dupa nie potrafii wysłuchać męża ani ludzi na forum.

Gość vegeciasta
uderz w stół nożyce się odezwą :)

Gość panini1
Bo mam dośc zakutym łbom powtarzac ze dziekuję za rady dotyczące sypialni!!!! pytałam o owulację i czym się obajwia! i keidy najlepiej celować! a wy się nakręcacie jak kretynki. A hatsumomo uparła się, ze ktos jej zazdrosci niechcianego bekarta. i jeszcze sie tym chwali... za grosz zrozumienia, więc mozna się tylko wsciec, że roscicie sobie prawa do nazywania kogos agresywnym a same jstescie jak jakby ktoś Wam za to płacił.

Gość .Inga87.
1. Autorko, jest duża szansa że wcelowaliście. Plemniki żyją w drogach rodnych kobiety przy sprzyjającym śluzie 3-4 dni i spokojnie czekają na owulację. 2. Tak, od razu po płodnym śluzie pojawia się gęsty. Młodsze kobiety mogą mieć płodny śluz przez 5 dni w cyklu, starsze po 30-tce przez 2-3 dni. 3. Owulacja występuje między 12 a 16 dniem cyklu. A wg metody owulacyjnej jeden lub dwa dni po lub przed "dniem szczytu". Dzień szczytu to ostatni dzień kiedy obserwujesz śluz najlepszej jakości czyli szklisty i rozciągliwy.

my jesteśmy takim przykładem, że można zajść od jednego razu :) co do śluzów itp. to nie powiem ci, bo akurat w udanym cyklu dałam sobie spokój z obserwacjami, więc byłam zaskoczona pozytywnym wynikiem testu. co do uwag hatsumomo san >> jest różnica pomiędzy wpadką a świadomym planowaniem dziecka, więc twoje chwalipięctwo, że masz coś, czego nie ma autorka, jest mocno niesmaczne. przeczytałaś dokładnie książkę goldena przed wyborem nicka czy ograniczyłaś się do filmu? hatsumomo bardzo marnie skończyła - jako prostytutka w dzielnicy miyagawa. a taka była pewna swojego udanego życia i dobrej passy....

Gość panini1
Bardzo dziękuję, o to mi chodziło :)

Gość panini1
dzieci poszły spać wiec widzę inteligentne wypowiedzi ;) troche mnie zmartwiła info, ze po 30-tce sluz jest krócej. Czyli jak w ostatnim dniu płodnego śluzu się kochalismy to znaczy, że wtedy mogła być owulacja tak? jesli owulacja w ogóle była, to faktycznie powinnismy mieć szczeście.

Gość ulfikowa123
a ja mysle ze twoja frustracja,jad i kompleksy skutecznie uniemozliwa ci zajscie w ciaze, natura wie co robi ze niektorym nie pozwalasie rozmnazac:O z takim jedzowatym podejsciem jak twoje moze lepiej zebys nie miala dzieci:O i moze posłuchaj meza bo niedługo znajdzie inna-zdrowa, płodna i szczesliwa:O w odroznieniu od ciebie zlowsliwa kobieto:O

Gość .Inga87.
Tak, wtedy mogła być owulacja, ale mogła ona być też jeden lub dwa dni przed lub po tym dniu. To dane w oparciu o metodę owulacyjną Billingsów.

wiesz co, z tym śluzem to różnie bywa tak na prawdę, zależy jak bardzo jesteś pewna swoich obserwacji. ale ostatni dzień płodny to jednak dzień płodny :) korzystasz tylko z samoobserwacji, czy chodzisz też na monitoring cyklu?

Gość po pierwsze osoby, ktore
zaliczyly wpadke w ogole nie powinny sie udzielac, a co dopiero pokazywac, ze sa lepsze:O Tak, uwaga do Hatsumomo, ktora najpierw pechem okresla zajscie w ciaze a potem sie chwali, ze ona ma dziecko i krytykuje kobiety po 30 starajace sie. Ja jestem jeszcze mloda podejrzewam ze moze nawet w wieku zblizonym do Hatsumomo ( no chyba ze to jakas dziewczynka w wieku 18-22 lat) i tez mam problemy z zajsciem w ciaze. Autorko mam nadzieje, ze ci sie uda:)

Gość po pierwsze osoby, ktore
zaliczyly wpadke w ogole nie powinny sie udzielac, a co dopiero pokazywac, ze sa lepsze:O Tak, uwaga do Hatsumomo, ktora najpierw pechem okresla zajscie w ciaze a potem sie chwali, ze ona ma dziecko i krytykuje kobiety po 30 starajace sie. Ja jestem jeszcze mloda podejrzewam ze moze nawet w wieku zblizonym do Hatsumomo ( no chyba ze to jakas dziewczynka w wieku 18-22 lat) i tez mam problemy z zajsciem w ciaze. Autorko mam nadzieje, ze ci sie uda:)

Gość .Inga87.
Skoro 12 dnia cyklu pojawił Ci się pierwszy śluz i od razu był to śluz płodny a Ty w tym dniu kochałaś się z mężem to istnienie bardzo duże prawdopodobieństwo poczęcia. Nawet jeśli owulacja nastąpiła kilka dni potem to plemniki nadal były zdolne do zapłodnienia, zwłaszcza że 15-stego była powtórka. Czyli można powiedzieć że wasze współżycie objęło cały Twój okres płodny.

Gość eeertr
a po drugie nie wolno nazywac zadnego dziecka bekartem