Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak21

Panowie - Rozstępy u kobiet co o tym sądzicie?

Polecane posty

Czy kobieta z rozstepami jest dla was atrajcyjna?czy zwracacie na to uwage?

Gość grześcoszedłprzezwieś
Jasne. Jak poznaję nową pannę to od razu pytam, czy ma rozstępy, cellulit, motyla i oponę dookoła talii. Wprost uwielbiam te rzeczy :classic_cool:

Gość pommmpek
zalezy od kobiety jak jestes ladna i dbasz o siebie to nie musisz sie obawiac

Oj Grzesiu bardzo zabawny jestes ;) Nie chodzi mi o pytania takie wporst tylko w trakcie bycia razem w trakcie seksu ;)

Jak jakiemuś facetowi rozstępy przeszkadzają to w sumie kobiety nie powinny się nim interesować :) No bo urodzi mu kobieta dziecko i co? i zmieni bo jej rozstępy wyszły? przecież rozstępy po jakimś czasie znikają prawie bez śladu więc w czym problem?

Drogi myślicielu masz mala wiedze .Rozstepy nie znikaja one juz pozstaja do konca zycia nie da sie ich usunac od tak;/ A takie ktore nie urodzily dzieci i maja rozstepy to???

Gość rozstępy nigdy nie znikają
Można je usunąć podczas zabiegu (laserem). Inne metody nie skutkują :D

Gość Mi wyszły jak rosłam. :/
Na piersiach. Za szybko mi rosły w zbyt krótkim czasie. :(

Gość gamera
jak nie są jakieś strasznie wielkie to da się przeżyć. chyba, że chcesz poderwać faceta który się przyzwyczaił do seksu z wyfotoszopowaną rozkładówką playboya.

Gość bo nie znikają
nie można nawet laserem!!! Laser sprawia że są naprawdę słabo widoczne ale niestety nadal są... to jest TRWAŁE uszkodzenie skóry wlaściwej....

Ten laser to kosztuje trzeba miec kase;/ Lepsze chyba na piersiach niz na pupie tak sądze.

Jeszcze w ciąży nie byłam, a już mam. Czym sobie na to zasłużyłam... Piersi mam ładne, ale niestety da się na nich zauważyć te rozstępy.

Ja tez jeszcze nie bylam w ciazy i mam rozstepy;/ Poza tym jestem chuda wiec to juz wogole porazka. Powinni cos taniego i skutecznego wymyslic na pozbycie sie tego świnstwa!!!!

Ale w sumie wielu ma blizny i różne takie, więc u mnie nie jest tak źle.

kociak21 wiesz rozstępy nie są dla mnie czymś abstrakcyjnym i wiem dokładnie co pisze :) Zapewniam cię że rozstępy po jakimś czasie są praktycznie niewidoczne Ty je zawsze zobaczysz bo wiesz że one tam są ale dla faceta będą niezauważalne ;) będzie patrzył gdzie indziej :)

Dziekuje Myślicielu pocieszyles mnie:) Mam nadzieje że nie tylko Ty tak sądzisz :P

Jezeli chodzi o rozstepy po ciazy to potrafia naprawde nie zniknac ;// Na rozstepy takie mega mega i jesli chodzi o ciaze, to niestety jakos operacyjnie je sie redukuje. A takie normalne wychodzace same z siebie, to laserem, ale na laser trzeba miec kase i moze on troche bolec. No i jesli chodzi o laser to rozstepy beda o wiele wiele mniej widoczne, ale calkowicie nie znikna. Z tego co widzialam w telewizji kiedys byl program o laserze na rozstepy, to naprawde one sa mniej widoczne a z tym zostawaniem to jest tak ze zapewne osoba ktora je ma bedzie je widziala a tak to trzeba sie mocno przyjzec. Natomiast nie wiem jak to jest z takimi rozstepami na plecach od rosniecia jak ma sie takie rozstepy co wygladaja jak takie blisny od glebokiej rany, albo od oparzenia bo jak dla mnie, to po laserze napewno powinny byc mniej widoczne ale widac je bedzie. Chociaz na temat Tych rozstepow to tylko moje przypuszczenie biorac tak na logike.

Na zabieg szkoda mi nerwów i pieniędzy. I tak jak będę w ciąży to pewnie mi się powiększą więc bez sensu. Aż tak mi to nie przeszkadza żeby coś z tym robić. Może kupię jakiś krem, ale po tylu latach to na to zbyt późno. Chyba smaruje się dopiero jak zaczynają się robić. No nic. W sumie to nie aż taka tragedia.

Ech kobiety małej wiary :( Kremy pomagają i to nie tylko jak się robią albo tuż po tym jak się zrobią. I to nie te drogie ;) a wprost przeciwnie. Oczywiście trochę ćwiczeń masowania tez jest potrzebne no i zadbanie o figurę a efekty możecie mieć naprawdę świetne.

Gość Wielbiciel rozstępów
Nie wiedziałem że To nazywa się teraz ROZSTĘPU!!! Ja tam uwielbiam Te rozstępy między nogami, oby nie były za duże bo nie mam za dużą pałkę!

tak szczerze to z naszego męskiego punktu widzenia rozstępy nie istnieją. Nie wiadomo, co to jest. A, że tam skóra ma trochę inną fakturę, to nie ma znaczenia. Ważne, żeby kobieta była proporcjonalna. Ja tam wolę na przykład zgrabną pupę (nie za dużą, nie za małą) z rozstępami, niż mniej zgrabną, ale za to bez rozstępów.

większość facetów nawet nie wie co to jest :P bardziej się liczy to czy ma proporcjonalna figurę a nie jakieś tam rozstępy ;)

Gość adam7373
uwielbiam u kobiet rozstępy są bardzo sexi a zwłaszcza na posladkach :)

Gość ejahgag
faceci tez maja przeciez rozstepy

Gość Anoniim wo
Ja mam rozstępy pod pachami na początku byly czerwone a teraz są już białe. Tzn . że przegralem życie? :

Gość Tak,
zakończy się ono śmiercią :(