Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liberty direct

Dziewczyny!!! Potrzebuje pomocy i dobrego gustu, by doradzić mi....

Polecane posty

Jaki ma kolor oczu? Jeśli niebieskie/szare/zielone to bierz ten z niebieskim oczkiem :D

Gość TŻ jak juz.....
czarny jeśli już, ale osobiście to zaden mi sie nie podoba. Po pierwsze zbyt tandetny po drugie za tani

Gość aniiula
żaden,,, znajdz coś ładniejszego!!!!

Gość szczera odpowiedz ZADNY
obydwa sa okropne, tandetnie i kiczowate...na kilometr wyczuwa sie tanioche!...jesli nie masz kasy to kup jej cos skromniejszego ale z klasa.

Gość mama trzylatka
Ladne pierscionki ale poszukaj jeszcze. Jezeli juz to wybralabym niebieski. Absolutnie nie czarne oczka na zareczyny!! Najlepiej czerwone jako kolor milosci.

Gość liberty direct
ten pierscionek oczywiscie nie ma przysluzyc sie zaręczynom. To ma byc prezent bez okazji. poprostu kiedys gdy bylem z moja dziewczyna w sklepie przymierzala podobny i chciala go kupic jednak nie bylo rozmiaru dlatego specjalnie dla niej wyszukalem jej na allegro tylko teraz nie wiem ktory kolor bardziej bedzie sie jej podobal.

Gość liberty direct
A czy mozecie pokaac mi jakies inne propozycje pierscionkaktore wam sie podobaja? chodzi mi o taki noszony na codzien... byłbym bardzo wdzieczny:) Dzieki dziewczyny za pomoc

Gość niemanieszczesliiwszej
mnie sie bardziej podoba czarny

Gość Dadamda
Przepłacasz, chińczycy robią takie ponoć za 10 zł. Podobny jaki ma przyszła królowa Angli. Tylko się wygłupisz takim modelem, zależy jaka okazja

Mi osobiście bardzo się podoba ten co wybrałeś :) Niebieski śliczny :) I nie patrz na te dziewczyny co patrzą aby był droższy .. Masz dobry gust twoja pani bedzie zadowolona za sam fakt że od ciebie :D :)