Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEBE przeczulony

Moja laska pierdzi jak najęta!

Polecane posty

Gość BEBE przeczulony

I to nie jest tak, że raz czy dwa jej się wymsknęło! Notorycznie puszcza pierdy i to takie śmierdzące, że hej! W nocy jest najgorzej. Ja już sobie smacznie śpię, a tu nagle takie prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Pierwszy raz myślałem, że to jakieś bombardowanie.

Gość BEBE przeczulony
uppp

hahahahahahahahaha :P a ty myslaleś, że kobiety nie pierdza?? :) co prawda ja akurat nie często... to pogadaj z nią, że wstydu nie ma czy cos takiego...

Gość lostabit
haha :D ale masz problem ziomek :P a ty pachnąco pierdzisz?

Gość czysty harry
śmierdząca sprawa

Gość oblechyyy :(
jak tak można :o a w ogóle od kiedy to kobiety pierdzą?? :/

Jaaaa :o to kobiety pierdza!? Nie do pomyslenia ! :D kupy tez zapewne nie robia a strawione zarcie wyparowuje :D

Gość wy tu się nabijacie
a jeśli to nie jest durne prowo, to laska może mieć zwyczajnie problemy z żołądkiem, stąd te bąki. banda idiotów

Gość yyyyyyyyyyyy
Dokładnie.. nic w tym zabawnego, powinna udać się do lekarza. Cieszcie się, że wy tak nie macie, bo na pewno ona nie robi tego specjalnie:s

Gość to jest prowo!
laski nie pierdzą! no chyba że te brzydkie 🖐️

Gość BEBE przeczulony
Jasne,jak zwykle banda durnych debili próbuje odbić piłeczkę i zrobić ze mnie debila tekstami typu: '' a w ogóle od kiedy to kobiety pierdzą''. Jakbyś nie wiedział ciemnogrodzie nie mówię tutaj o zwyczajnych bąkach, bo takowe każdemu się zdarzają raz na jakiś czas. Ja mówię o notorycznym puszczaniu śmierdzących aż do obrzygania pierdów prawie, że 24/h!!!

Kazdy zdrowy czlowiek produkuje 0,5 l gazow dziennie.Jak nie przez usta to wyjdzie dupa,normalna sprawa.

Gość BEBE przeczulony
No to przecież piszę,że gdyby to było w normalnych granicach to bym nie widział problemu.

Gość to jest prowo!
a jakie są normalne granice a jakie nie? chyba nie mierzyłeś czy puściła 0,5l gazów czy 0,7 :P

Gość BEBE przeczulony
No jeśli wg ciebie normalne jest,żeby rano,w południe,wieczorem nieważne czy w towarzystwie czy w samotności pierdzieć tak,że można kogoś obudzić to faktycznie-ty nie masz żadnych granic.

za duzo błonnika i organizm nie potrafi tak szybko tego strawic . Kalafior,jajka,mieso i warzywa straczkowe produkuja duze ilosci gazow. Zmiej jej jadlospis.

Zacznij jej gotowac porządne potrawy, a nie frytki po ktorych faktycznie sie jedzie i to równo :) POza tym slyszałam, ze tego typu rzeczy jak sie dzieja bez kontroli, to to juz jest cos w rodzaju choroby :/ ogladałam o tym program zatytułowany " wstydliwe choroby" czy cos w tym rodzaju. Kobiety pierdza, pocą sie nadmiernie, nic sie nie dzieje bez przyczyny. Doradzam zmienic dzienne menu i bedzie po problemie, jak i to nie pomoze bezzwłocznie zglosic sie do lekarza o porade, nie musisz isc z nia, moze byc to zalatwione za jej plecami, tak jak ja to zrobilam hehehehe

Gość to jest prowo!
to może to nie kobieta skoro tyle pierdzi? :P

Ale powiedzcie ze podkolderniki nie sa zajebiste;-)Budzisz sie rano,przeciagasz i dajesz niczym hejnal,,,,,,,,,,,,dluuuuuuugiego bąkala.

Gość BEBE przeczulony
Zdrowe żarcie? :o No to będzie problem, bo ona jest uzależniona chyba od KFC, MC'Donalds'a, zapiekanek, zupek chińskich i innego gówna.

BEBE przeczulony No to kochany, masz odpowiedź na własne tzw pytanie, czy problem. Ja wiem po sobie, po KFC ktore jest pikantne, nie dziw sie, bo ja jak sobie pierdne to nawet o dziwo nic nie czuc. Ale jak po ostrym, po chemi, smazonym jak frytki sobie pozwole, to ja sama uciekam na swieze powietrze. To nie są zarty, ale ona sobie strasznie psuje zolądek. ALbo zmienisz jej menu, albo pozostaje Ci przyzwyczajac sie do podkołderników jadowitych :)

Ale jesli ona sie tak odzywia i jak twierdzisz - jest od tego uzalezniona, to jak ona musi wyglądac. Bez obrazy ale chemia i fastfood to po tym nie tylko sie "sra" ale i tyje w szybkim tempie. Gruba jest?

Gość to jest prowo!
czyli dobrze mówiłem na początku. tylko te brzydkie pierdzą :classic_cool: jak to mówią 'jesteś tym co jesz' 🖐️

Gość BEBE przeczulony
Ja mam jej zmieniać? Przecież ja już jej tyle razy mówiłem,że codzienne jedzenie tego świństwa za dobre nie jest. Ona ma 25 lat, jest dorosła i przecież wie, że to niezdrowe. Co do jej wyglądu-jest szczupła. Ok 170cm i ok.55kg. Niby je to wszystko,ale biega do łazienki dziennie multum razy.

Gość tyroz jo
i powim wom syćkim jak na kazaniu , że u nos we wsi robiła taka jedna przy świniach ale świnie to przy niej były czyste i wymyte a ona jak jechała do rzeźni to tak capiło i na wozie świnie wiozła to co chwilę pierdziała i pierdziochem ją nazywano ale jak ludzie powiadali to duupę miała rozchlebotaną i podobno z nerwów pierdziała ale jak jej polali szklanę berbeluchy i wypiła to był spokój na kilka godzin

Jak byś pisywał mojego faceta :) Ale z nim to az tak tragicznie nie jest procz tego ze w wc przebywa 2/3 swojego dnia :/ a są w domu jeszcze inni ktorzy takze skorzystac chcą z kibelka :D Uwierz mi, pogodzisz sie z tym ,albo porzuć ja i tyle. Zapewne jest zgrabna bo ja przy 173 waze zazwyczaj w granicach 55-59 kg i twierdza ze jestem za chuda, ma dobra przemiane materii, ale jednak jesli Tobie to przeszkadza, musisz dac jej do zrozumienia ze jesli bedzie to wyglądac cały czas tak samo, to odejdziesz i tyle !!! Ja bym z chlopem nie wytrzymala ktory malo to pierdzi 24/h co najmniej z 10x na godzine to daj spokoj :) to jeszcze w towarzystwie. Tego bym juz nie strawiła, fuuuuuj... zastanow sie jak bedzie wygladac Twoja przyszlosc. Ja sama mam 26 lat wiec zblizona rozmiarami i wiekiem do Twojej laski, ale jednak moje bąbelki to moze 1 na dzien lub wogole, no... chyba ze jak frytek pojem to czesciej ale tez nie wiele :)

Gość pupa1977yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
[zgłoś do usunięcia] tyroz jo i powim wom syćkim jak na kazaniu , że u nos we wsi robiła taka jedna przy świniach ale świnie to przy niej były czyste i wymyte a ona jak jechała do rzeźni to tak capiło i na wozie świnie wiozła to co chwilę pierdziała i pierdziochem ją nazywano ale jak ludzie powiadali to duupę miała rozchlebotaną i podobno z nerwów pierdziała ale jak jej polali szklanę berbeluchy i wypiła to był spokój na kilka godzin hahahahahahaha ale sie uśmiałam:):):)