Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOkAtMeBaBy

Co zrobić by się o mnie znowu starał..??

Polecane posty

Gość LoOkAtMeBaBy

Hej ;) mój problem jest taki...: Mam chłopaka z którym jestem już od 2,5 roku i mu chyba zaczyna się nudzić...;/ często się kłócimy (jak nigdy)..., zmienia hasła jak by chciał coś ukryć...;/ czy przyczynom znudzenia się może być to ze pokazuje ze mu na mnie zależy..?? Czy gdybym była bardziej obojętna znowu zaczął by się starać..?? Proszę o porady bo już próbowałam rożnych sposobów a nie chce się z nim rozstawać bo go kocham :( ... Czekam na odpowiedz ;))

Gość Roy Nelson rox
a ty się starasz, czy działasz na zasadzie wiecznie niezadowolonej księżniczki?

Gość LoOkAtMeBaBy
staram się ale on ma to gdzieś...;/ może za bardzo pokazuje ze mi na nim mocno zależy..??

skoro nie chce z toba gadac i zmienia hasla to sie chyba tylko jedna odpowiedz pojawia nie?

Gość LoOkAtMeBaBy
tzn. gdy jestem u niego jest spoko ale gdy wrócę do domu to już staje się inny, jego pisanie do mnie i w ogóle, mówi ze mnie kocha a jednak tego nie okazuje, pisze tylko zw albo napisze później, wiecznie jest czymś zajęty, nawet odpisać nie ma czasu....

Gość jest ich dużo
To znudzenie Tobą jest "przyczynom", że mu na Tobie nie zależy i raczej niewiele możesz zrobić, by się to zmieniło. A miłość do kogoś, to niewystarczający powód, żeby być z nim za wszelką cenę, więc powinnaś rozważyć rozstanie.

Gość LoOkAtMeBaBy
nawet jeśli mówi ze mnie kocha, zależy mu na mnie itp??

Gość Marycha80
mówić zawsze można. Ale nie każde słowo jest prawdą. Mój pomysł: weź bez narzekania miesiąc staraj się jak nigdy. Rób wszystko. Obiadki, spacerki, duperelki... sprawiaj, żeby czul się podziwiany. I po 4 tygodniach on powinien już jarzyć, że się starasz. W piątym tygodniu on będzie się zastanawiał nad tym CO konkretnie robisz. A w następnym - sam będzie kombinował, jak się starać. No i już tutaj jesteśmy w domu. Potrzeby większości facetów: -żeby kobieta dobrze gotowała i zajmowała się domem -żeby go podziwiała -żeby uprawiała z nim seks, kiedy on chce -żeby nie robiła problemów Na podstawie wykładu profesor psychologii Uniwersytetu Wrocławskiego

Mówić to sbie może,licza się czyny. Wyraźnie coś kręci i to widać.jak jesteś z nim to masz na niego oko a tak,gdy jest sam pewnie coś kombinuje.Uważaj na niego.