Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h565

wizyta u psychiatry-jak mu powiedziec

Polecane posty

Gość mararka
malunia333 czy Ty dobrze się czujesz? Mam wrazenie,że nie.Ja zaczęłam w moim przekletym łóżku pisać smsy do ludzi,bo nie miałam kompa i tez mi to pomagało.Nie mogłam wyjsć,to pisałam.Popieram Pluszatego. Idz spać bezduszna kobieto.

I jak tam dzisiaj Autorko? Głupie pytanie.Wiem.Ale jakoś trzeba zacząć. Nie bój się.Możesz mnie opieprzyć ale i tak napiszę Ci,że bedzie lepiej,dobrze.Idz do lekarza.Zrób tylko to.Mnie zawlokła kumpela.Przeszłam przez to piekło lęków i depresji i nie wierzyłam w nic a potem przyszedł taki czas,że latałam samolotem, urodziłam dziecko.Ja,która przez rok bałam sie wyjść do toalety 2 metry od sypialni.Ale zaczęłam od psychiatry.

Gość ternija
Każdy kto idzie pierwszy raz na wizytę do psychiatry jest zestresowana, otworzenie się przed obcym człowiekiem nie należy wcale do najprostszych zadań. Ja czułam się podwójnie zestresowana ze względu na to, że zdecydowałam się na to, aby moje dziecko podjęło terapię. Nie mogłam patrzeć na jej stan, depresja w tak młodym wieku. Płakałam razem z nią, sama o mały włos w nią nie wpadłam. Przybiło mnie to strasznie. Okres szkoły niektórzy znoszą gorzej od innych, ale rola matki jest niezmienna: otaczać swoje dziecko parasolem bezpieczeństwa. Chodzimy na Chmielną do Psychologgii. Przynosi to rezultatu. Mają tam i psychiatrę i psychologa dla dzieci. Nie ma co się wstydzić, czy zastanawiać kiedy zaistnieje taka potrzeba. Wszystko jest dla ludzi!

Gość klarawwwww
Chyba każdy stresuje się przed pierwszą wizytą u psychiatry, ale z doświadczenia wiem, że nie ma czego. To też człowiek, lekarz, który ma za zadanie nam pomóc, możemy mu powiedzieć o wszystkim co jest związane z naszym problemem. Ja miałam szczęście chodzić do bardzo dobrego specjalisty w klinice psychomedic.pl, gdzie uzyskałam najlepszą pomoc. Jeśli ktoś szuka dobrego lekarza z pewnością mogę polecić to miejsce ;) https://psychomedic.online/