miłość nieodwzajemniona :-( 0 Napisano Marzec 16, 2011 Kobietki proszę o radę. Dzwoniłem ostatnio do swojej ex o którą wciąż walczę. Zapytałem się wprost czy tęskni za mną i czy czasem mysli o mnie. Zaraz zmieniła temat ale wszedłem na ten temat podczas ponad godzinnej rozmowy z 5,6 razy i za każdym razem nie udzieliła odpowiedzi. Bylismy ponad 1,5 roku. walczyłem o nią ponad 4 miesiące. Czy poprostu boi się odpowiedzi, czy nie wie, czy może boi sieże jak odpowie tak to da mi jakieś nadzieje. Powiedziała że nie wie czego chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tleniona blondyna Napisano Marzec 16, 2011 skoro powiedziała, że nie wie czego chce tzn., ze nie wie czy kocha czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajakaaa Napisano Marzec 16, 2011 "walczyłem o nią ponad 4 miesiące." i wciąż nic....to chyba powinno dac ci cos do myslenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motyleeek 0 Napisano Marzec 16, 2011 Wiesz może też byc tak że Ona nie chce Cie zranić bardziej i powiedzieć że już nie tęskni za Tobą dlatego unika odpowiedzi:( lub faktycznie nie jest pewna tego co czuje. Może powinieneś dać jej czas. Walczyłeś o nią 4 miesiące czyli pokazałeś jej że Tobie zależy na waszym związku a teraz "troche odpuść" daj jej czas na zastanowienie aby wszystko sobie poukładała. Jeśli będzie jej zależało wróci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka-szklanka. elka-patelka. Napisano Marzec 16, 2011 nie padło podstawowe pytanie, dlaczego się rozstaliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miłość nieodwzajemniona :-( 0 Napisano Marzec 16, 2011 Dzięki za rady. Dam sobie spokój i poszukam nowej miłości choć wiem że to nie bedzie łatwe bym zaufał po kolejnym zwiazku zakończonym zdradę( tym razem emocjonalną) no i nie kochałem tak nigdy a mam swoje latka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajakaaa Napisano Marzec 16, 2011 o masz...koszmar, masakra, tragedia....na twoim miejscu juz nigdy nie weszła bym w zaden zwiazek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miłość nieodwzajemniona :-( 0 Napisano Marzec 16, 2011 Różnica wieku. 21-26 chwilowy dołek finansowy w mojej firmie. Jej dziewictwo też chyba przez to było jej łatwiej odejść. No i zdrada emocjonalna z jej strony ( ja to tak odbieram bo ona nie ma nic sobie do zarzucenia) zerwała przez tel. bedąc już z innym od paru tygodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajakaaa Napisano Marzec 16, 2011 :} mistrzostwo :} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach